2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bugun oglen oglum uykudan uyandi. Elini emdi emdi sonra tekrar uykuya daldi. Emerek uyumayi sevdigi icin elini de uykuya dalma araci olarak kullaniyo canim yavrum :)

Ben bisey merak ediyorum. Oglumu ayakta tutunca yere hic basmiyo. Dizlerine cokuyo hemen. Bebeği boyle olan var mi?

Sağol kuzucum cansin gecemiz sorunsuz gecti bu arada nehuysuzluk ne ates masallah atlattık darisi size
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasin. Aşı vurulurken çok ağladı mi peki? Sadece anne sutu mu alıyor? Sadece Anne sütü alan bebekler ateşlemez dedi hemşire bana ama bilemedim. Bide bizim bebisler aynı zamanda doğdu lar diye sana sormak istiyorum özellikle Su uykudan uyandığında çok güzel emiyor göğsümu ama çok nadir gündüzleri özellikle de akşam üstleri ve gece uykusundan tam önce göğsümu reddiyör emzigini istiyor. Sende böyle bi sorun yaşadın mi hiç? Bin tane şey düşünüyorum acaba sütüm mu az (göğsüm un biri sanırım ciddi anlamda azalmis olabilir diğerine göre çok küçük kaldı yine süt geliyor bunun için ne yapmalıyım onuda bilmiyorum. Diğer gogsumden de fazla süt geliyor bazen tikaniyor) bu yüzden mi. Yoksa yediğim bisileri mi sevmiyor( o zaman sürekli reddetmesi gerekmezmi) emziğe fena alıştı ondan mi ya da hala kolik ligi devam ediyorda akşamlari huysuz mu oluyor bilemedim. Emziğe alışmadan önce uyanık olduğu heran göğsümu isterdi. Çok üzülüyorum bide kaka yapma işini günde 1 e düşürdük acaba diyorum doymuyor my. Uff kafamda deli sorular anlayacağın.. sende durumlar ne alemde

Emira SY ay maşallah o saçlar nasıl uzadı öyle? Bize de ver sırrınızı oğluşum keltoş geziyor

Valla zaten saçlı doğdu. Bir defa gözlerine geliyor diye önlerden kestim biraz da ense kısmından kestim onun dışında hiç kesmedim. Bir ara saçında konak olmuştu her banyodan önce zeytinyağı sürdüm o da arttırmış olabilir saçları

Ayyy canım maşallah maşallah. Saçlar ne kadar da uzun :) ne kadarlik şuanda? Benim kızım resmen kel

Oğluşum 103 günlük canım. Büyüyünce senin kızının da up uzun saclari olacak inşallah annesi :)

atrusha geçen gün 20 temmuz dogumlu bi bebek gördüm taha dan 1 hafta büyük benim ıdilin saçı 1 yaşında o kadar yoktu yemin ederim toka taksan at kuyruğu olur yani el kadar bebede

atrusha geçen gün 20 temmuz dogumlu bi bebek gördüm taha dan 1 hafta büyük benim ıdilin saçı 1 yaşında o kadar yoktu yemin ederim toka taksan at kuyruğu olur yani el kadar bebede
Canim bu senenin olayı bi cok bebegin saçlarının uzun olmasi heralde valla bu gidişle benim kızinda 1 yaşına gelince öyle saçı olmayacak

Canim bu senenin olayı bi cok bebegin saçlarının uzun olmasi heralde valla bu gidişle benim kızinda 1 yaşına gelince öyle saçı olmayacak
Ya valla aynen öyle oluo kel bebekler in saçı zor uzuo ya ben ıdilin saçını hiç kesmedim 4 yıl oldu hala çok uzun deil maalesef ıdilin azcık saçı vardı doğduğunda ben çok sewindim saçlı doğdu diye ama hepsi döküldü sonuç keltoş2oldu.taha ablasından daha saçlı doğdu bakalım nolcak erkekler mj saçlı oluo anlamadım bu işte terslik var

Anamm kesmişler bilem. Zeytinyağı kralı. Kralımız çok yaşa

Ediz saclarin ve sana bayiliroum minnos çok şeker yaaa valla bayildim fotoya
Edizin anasıda senin kıza bayılıyo ama kız büyük malesef.
Ogluna da ayrıca bayılıyo ama talip olcak kızı yok
Normal balım normal. Taha tam 15 er dakikadan 4 tur meme emdi 1 saat boyunca ben bittim uyudu bari
Masallah tosuncuga emsin emsin tadini cikarsin bugunlerin :)
Bende supurgeyi actim biraz zor oldu ama uyudu gerci suan uyanma sinyalleri veriyo bakalim ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…