- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.221
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasin. Aşı vurulurken çok ağladı mi peki? Sadece anne sutu mu alıyor? Sadece Anne sütü alan bebekler ateşlemez dedi hemşire bana ama bilemedim. Bide bizim bebisler aynı zamanda doğdu lar diye sana sormak istiyorum özellikle Su uykudan uyandığında çok güzel emiyor göğsümu ama çok nadir gündüzleri özellikle de akşam üstleri ve gece uykusundan tam önce göğsümu reddiyör emzigini istiyor. Sende böyle bi sorun yaşadın mi hiç? Bin tane şey düşünüyorum acaba sütüm mu az (göğsüm un biri sanırım ciddi anlamda azalmis olabilir diğerine göre çok küçük kaldı yine süt geliyor bunun için ne yapmalıyım onuda bilmiyorum. Diğer gogsumden de fazla süt geliyor bazen tikaniyor) bu yüzden mi. Yoksa yediğim bisileri mi sevmiyor( o zaman sürekli reddetmesi gerekmezmi) emziğe fena alıştı ondan mi ya da hala kolik ligi devam ediyorda akşamlari huysuz mu oluyor bilemedim. Emziğe alışmadan önce uyanık olduğu heran göğsümu isterdi. Çok üzülüyorumSağol kuzucum cansin gecemiz sorunsuz gecti bu arada nehuysuzluk ne ates masallah atlattık darisi size
Maşallah size çok guzelsiniz :)
Ayyy canım maşallah maşallah. Saçlar ne kadar da uzun :) ne kadarlik şuanda? Benim kızım resmen kelHayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Ediz saclarin ve sana bayiliroum minnosEdiz suan cilginlar gibi elini emiyo
Biri gorse dogdugundan beri ac zanneder o derece
Normal balım normal. Taha tam 15 er dakikadan 4 tur meme emdi 1 saat boyunca ben bittim uyudu bariBu ellerini cok cok emip anneyi ozendirme durumu normal bu tamam peki agzinda meme varmis dudak emmesi normalmi :)
He sahilde Bülent Ecevit karşısında parklar varya canım oralara goturuoz idili hava sıcak oluncaYok sahilde park dedin ya onu sordum. O pazarın ordaki parkta büyüdüm ben vay be minnoşunu götürmek nasip olur inşallah
Masumasum bakıolar valla ya Kıyamio içim erioOuuuuyy maşallah kuzuum çok tatlii nasi bakış öyle valla icim eridi :)
Ayyy canım maşallah maşallah. Saçlar ne kadar da uzun :) ne kadarlik şuanda? Benim kızım resmen kel
Oğluşum 103 günlük canım. Büyüyünce senin kızının da up uzun saclari olacak inşallah annesi :)
Canim bu senenin olayı bi cok bebegin saçlarının uzun olmasi heralde valla bu gidişle benim kızinda 1 yaşına gelince öyle saçı olmayacakatrusha geçen gün 20 temmuz dogumlu bi bebek gördüm taha dan 1 hafta büyük benim ıdilin saçı 1 yaşında o kadar yoktu yemin ederim toka taksan at kuyruğu olur yani el kadar bebede
Ayy şımardık vallaOyyy maşallah ya nasıl gülücük o allah hep gülmeyi nasip etsin.sende pek formda sin maşallah 10 numara 5 yıldız
Ekran goruntusu al canimBende kızımı atcam da hep boyut çok diyor napsamki
Ya valla aynen öyle oluo kel bebekler in saçı zor uzuo ya ben ıdilin saçını hiç kesmedim 4 yıl oldu hala çok uzun deil maalesef ıdilin azcık saçı vardı doğduğunda ben çok sewindim saçlı doğdu diye ama hepsi döküldü sonuç keltoş2oldu.taha ablasından daha saçlı doğdu bakalım nolcak erkekler mj saçlı oluo anlamadım bu işte terslik varCanim bu senenin olayı bi cok bebegin saçlarının uzun olmasi heralde valla bu gidişle benim kızinda 1 yaşına gelince öyle saçı olmayacak
Teşekkür ederiz :)Maşallah size çok guzelsiniz :)
Çocuk 2.5 aylik selfie ogrenmis anam yeni nesil harikaAyy şımardık vallaoğluşum öz çekimi bile keşfetti bakıyor ekranda şapşik annesi hemen gülüyor. Aynada da beni görünce cilveleniyor hemen
Anamm kesmişler bilem. Zeytinyağı kralı. Kralımız çok yaşaValla zaten saçlı doğdu. Bir defa gözlerine geliyor diye önlerden kestim biraz da ense kısmından kestim onun dışında hiç kesmedim. Bir ara saçında konak olmuştu her banyodan önce zeytinyağı sürdüm o da arttırmış olabilir saçları
Oğluşum 103 günlük canım. Büyüyünce senin kızının da up uzun saclari olacak inşallah annesi :)
Edizin anasıda senin kıza bayılıyoEdiz saclarin ve sana bayiliroum minnosçok şeker yaaa valla bayildim fotoya
Masallah tosuncuga emsin emsin tadini cikarsin bugunlerin :)Normal balım normal. Taha tam 15 er dakikadan 4 tur meme emdi 1 saat boyunca ben bittim uyudu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?