- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.241
Sen bi dahakine kız dogurursun oğluşumla paşa paşa geçiriler senin kızda at kuyruklu doğar benden söylemesiEdizin anasıda senin kıza bayılıyoama kız büyük malesef.
Ogluna da ayrıca bayılıyo ama talip olcak kızı yok
Masallah tosuncuga emsin emsin tadini cikarsin bugunlerin :)
Bende supurgeyi actim biraz zor oldu ama uyudu gerci suan uyanma sinyalleri veriyo bakalim ne olcak
Saçı sarı kumral filan olan bebeler saçsız doğuyor sanki ben hep öyle görüyorum. Bu topiğin yağız delikanlısı çok maşallah :)Ya valla aynen öyle oluo kel bebekler in saçı zor uzuo ya ben ıdilin saçını hiç kesmedim 4 yıl oldu hala çok uzun deil maalesef ıdilin azcık saçı vardı doğduğunda ben çok sewindim saçlı doğdu diye ama hepsi döküldü sonuç keltoş2oldu.taha ablasından daha saçlı doğdu bakalım nolcak erkekler mj saçlı oluo anlamadım bu işte terslik var
Aynen ya eskiden yeni doğan bebişler gözlerini açmazdı bir süre merak ederdik. Şimdi daha ilk dakikadan gözleri açıp kameraya bakıyorlar. Analarının karnında öğreniyorlar zaarÇocuk 2.5 aylik selfie ogrenmis anam yeni nesil harika
Sarışın bebekler hakkaten Tüysüz oluo ya haklısın.ben tahayi da saçlı diye sewiniodjm burda bu saçlı minnos lari görünce vazcaydim kelmis benim oğluş :)Saçı sarı kumral filan olan bebeler saçsız doğuyor sanki ben hep öyle görüyorum. Bu topiğin yağız delikanlısı çok maşallah :)
Çocuk Koçlar
Çok erken konuşur ve yürürler.
Doğduğu andan itibaren evin komutasını eline alır, karınları acıktıysa doyana kadar deli gibi ağlarlar. Doyduktan sonra çehreleri değişir, etrafına gülücükler dağıtmaya başlarlar. Sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, atılgan ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır. İstemediği bir şeyi yapması neredeyse imkansızdır.
Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler. Yerinde duramazlar, sık sık kavga edip yaralanabilirler. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlarlar. Büyür büyümez, her şeyi şevkle yapmaya başlarlar. Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. İçlerindeki öncü ve ilk olma arzusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. İnanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir.
Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşırlar. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır.
Arkadaş canlısı olan Koç çocukları için değer verdikleri dostları da gerçek aile fertleri sayılırlar. Onların yanında kendilerini mutlu ve rahat hissederler.
AİLE HAYATI
Koç Çocukları ailelerinden sürekli ilgi beklerler.
Her yaştaki Koç çocuğu, kendi istekleriyle çatışmadığı sürece ailesinin tüm arzularını yerine getirmeye çalışır. Genelde bencil bir yapısı vardır. Bu nedenle başlangıçta aile atmosferinin karşılıksızca veren ve alan ortamından yararlanmaya çalışır, ancak zamanla diğer aile bireylerinin isteklerine de önem vermeyi öğrenir.
Koç çocukları, ailesinden hep ilgi bekler, onların tüm enerji ve vakitlerinin kendisi için harcanmasını isterler. Aileler başlangıçta bu çok bekleyen çocukla iletişim kurmakta zorlanabilir. Ama çocuk biraz büyüyünce bundan zevk almaya başlarlar. Çocuklarıyla birlikte oynamanın onların duygusal gelişimleri üzerinde çok etkili olduğunu düşünürler. Onunla oyun oynayan bir baba ile saatlerce hiç sıkılmadan vakit geçirebildiğini görürler. Anne veya baba, genç Koçlar'a değer verir, kendi çocukluk dönemlerini hatırlar ve buna göre davranışlarına yön verirse ergenlik çağını problemsiz atlatabilirler. Ama ebeveynler kendi istek ve kararlarını çocuklarına empoze etmeye çalışırlarsa inatçı Koç ile aralarında sürtüşme çıkabilir. Bu nedenle anne-babalar, herkesin kendi düşüncelerini ve hayat tarzını paylaşmak zorunda olmadığını kabul etmeli; bu durumun, çocuklarının ilerideki hayat mücadelesinde başarısız olmalarına neden olup hayatlarında yıkıcı bir etki yaratabileceğini unutmamaları gerekir.
Pek çok hareket ve heyecanın yanında Koçlar, kardeşleri arasında gürültücü, enerjik ve heyecanlı yapılarıyla bir numara olmak isterler. Kalabalık bir ailenin içindeyse, her yaşta tüm kardeşlerin katılacağı yarışmalar yaparak hep birinci olmak için çaba sarfederler. Eğer işler yolunda gitmezse anne babalarından büyük bir destek beklerler. Bekledikleri desteği alamazlarsa küsebilirler. M melda983
HahahaaaSen bi dahakine kız dogurursun oğluşumla paşa paşa geçiriler senin kızda at kuyruklu doğar benden söylemesi
Dudakları bana benziyor minnoșumun sağol canım :)Maşallah yalnız dudaklar hiç değişmemiş coook tatliii :)
Evet canım ağız burun ayni :)Degismemis sanki masallah kuzu ❤
Mıncır teyzoşu mıncırmak serbestLittlestar senin oğlanı çok merak ediyordum mıncırasım geldi maşallah maşallah ayy bir sürü foto paylaşılmış bugün kaçırdım mı arada acep? merakta kalırım
Caniskolar bugun 2 ay asimizi olduk cok şükür oglum masallah iyi 60 cm 6300 gr olmus gayet iyi dendi abimize göre iri gidiyoruz gece mamasini kestik artik gerek görmüyoruz sutum epeyce artti ve depolamaya basladik bizde durumlar bu teyzoslar buda kisa gunun resmi Eki Görüntüle 1891424
Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Eczanede yokmuş netten sipariş edeyim diyorum ben de canım tamam yazarım benim kelebeğimin gece uykuları da kısa kısa gündüz de öyle belki bu damla uykusuna da yarar inşAllahKullaninca haber ver mutlaka her bebege ayni sey fayda etmiyo diyolar ama insallah seninkinede iyi gelir. Gazsiz sorunsuz bi haber bekliyorum :)
Cok sagol canim denicem insallah ise yarar :)(Benimde öyle oluyordu ve dalin sıvı deterjan aldım yumuşatıcı kullanmadım geçti lekeler.. Birde önerim var lekenin üzerine biraz sirke dök ve zor bi lekeyse birazda karbonat döküp ovala bana da tecrübeli bir arkadaşım önerdi
Bizim topikte bebegi normal seven yok zaten yemeler mincirmalar isirmalar vsMıncır teyzoşu mıncırmak serbest
Aaa oyle mi cok iyiMotillum kusmasini önlemek için canım ama gaviscon mide asitini azaltmak içinmis kustugunda rahatsız olmasın diye yemek borusu tahriş olmasın diye falan
Keske erken bi vakit olsaydi diger eczaneleri arayip sorardin.Eczanede yokmuş netten sipariş edeyim diyorum ben de canım tamam yazarım benim kelebeğimin gece uykuları da kısa kısa gündüz de öyle belki bu damla uykusuna da yarar inşAllah
Masallah canim bize de soyle sirriniii ben hala 6 kg fazlayla yasiyorum git diyorum kilolara gitmiyolar
Ay tontissss masallah :)Eki Görüntüle 1891858
Bu da bizim 100. gün hatıramız olsun :))
Masallah denizime ya nasılda buyumus kuzucuk masallah cok tatlı coookEki Görüntüle 1891858
Bu da bizim 100. gün hatıramız olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?