2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sen bi dahakine kız dogurursun oğluşumla paşa paşa geçiriler senin kızda at kuyruklu doğar benden söylemesi

Saçı sarı kumral filan olan bebeler saçsız doğuyor sanki ben hep öyle görüyorum. Bu topiğin yağız delikanlısı çok maşallah :)

Saçı sarı kumral filan olan bebeler saçsız doğuyor sanki ben hep öyle görüyorum. Bu topiğin yağız delikanlısı çok maşallah :)
Sarışın bebekler hakkaten Tüysüz oluo ya haklısın.ben tahayi da saçlı diye sewiniodjm burda bu saçlı minnos lari görünce vazcaydim kelmis benim oğluş :)

Dayanıklı ve güçlü olduklarını kanıtladılar bizim kuzular. İnş. bir ömür öyle olurlar. Bize onları çok sevmek, ilgilenmek ve desteklemek düşüyor. Şimdiden birlikte oynamak istiyor bizimki. Oyun halısında yatarken bile yanında olayım istiyor. Biraz fazla yalnız kalsın basıyor yaygarayı :)

idilduam senin o kangurulu resmi gordumde yazamadim bi turlu. Artiizzz gibisin masallah :))
Bayıldım sana baciskolatam tas gibisin tas tas onu alıp reklam fotosu yapsinlar momforta :)

MaşaAllah ikinize de, pek tatlısınız

Eki Görüntüle 1891563

Teyzoskolatalar öperim sizi kardeskolatalarimi

Oyyyy maşaAllah yavruna, yüzü hep gülsün böyle

Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616

Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsun kuzum ne çabuk büyüdü ya...

Pek çok maşaAllah almışsınızdır bir tane de bizden olsun. Benim kızçemin saçlar döküldü, iyiden kel kaldı yahu :) İnş. biran önce yenileri çıkar.

Kullaninca haber ver mutlaka her bebege ayni sey fayda etmiyo diyolar ama insallah seninkinede iyi gelir. Gazsiz sorunsuz bi haber bekliyorum :)
Eczanede yokmuş netten sipariş edeyim diyorum ben de canım tamam yazarım benim kelebeğimin gece uykuları da kısa kısa gündüz de öyle belki bu damla uykusuna da yarar inşAllah

Cok sagol canim denicem insallah ise yarar :)(

Eczanede yokmuş netten sipariş edeyim diyorum ben de canım tamam yazarım benim kelebeğimin gece uykuları da kısa kısa gündüz de öyle belki bu damla uykusuna da yarar inşAllah
Keske erken bi vakit olsaydi diger eczaneleri arayip sorardin.
Netten kac gune geliyomus.
Ay insallah ise yarar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…