2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim oglum 91 ginluk aralik basi baslicam 5 ay bitmis olscak 2 ay ucretsiz izin kullanicam annenin bakmasi buyuk avantaj oyle oyle alisacaklar

Can'ım ekran görüntüsü alıp yükleyebilirsin

Canım yükselen burç 30 Yaşından sonra insanın hayatını etkiler diye okumuştum bi yerde.ay burcunu yeni duydum bende.başak bırcuyla ilgili Aklımda kalan en önemli özellik çok düzenli ve titiz olmaları

Rana'nın burcu yengeç olacaktı güya ama koç oldu. Fekat yükselenden yakaladı burcunu. Yükseleni yengeç :) Bir ara özelliklerini okumuştum, başkalarının dertleriyle dertlenir diyordu. Şimdiden taşıyor bence bu özelliği. Ağlayan bir bebek duymasın o da başlıyor ağlamaya. Kan alıyorlar iğneyi batırdı hemşire azıcık mızırdandı, ama yandanki bebek ağlamaya başlayınca feryat figan bizimki de başladı.

MaşaAllah inş iletişimleri hep iyi olur. Evlat emanet etmek çok zor. Şubat yaklaştıkça ben de kötü oluyorum
Nerden , nasıl buldun bu bayanı?

Kızlar ek gıdaya ne zaman başladınız galiba artık benim sütüm yetmiyor kızıma 76 günlük sütümü artırmak için ne yapabilirim

Kizlar bu leslie ye baslayip zayiflayan var mi?? Tam 10 kilo fazlam var kiyafetlerimin hic biri olmuyo yarin yediklerime dikkjatcedip evde hoplayip ziplicam yurume imkani ege ole yok maalesef( gecen yil düğün oncesi yuruyus ile ayda 5 kilo vermistim) bakalim leslie ise yaricak mi birde yesil cay icilebilir mi emzirirken?

Kızlar ek gıdaya ne zaman başladınız galiba artık benim sütüm yetmiyor kızıma 76 günlük sütümü artırmak için ne yapabilirim
bol su oncelikle ve dinlenme.ogun atlamamaya calis.dereotu,kabe hurmasi,bulgur,tahin helvasi yiyebilirsin.ayrica lifalifler var yulaf.autle onu yiyebilirsin.bir de benim bir donem kullandigim ama su an sutum yeterli oldugundan 1 aydir kullanmadigim bira mayasi tabletleri var.ben gnc den alip kullandim.solgarin falan da var.onu da tavsiye ederim

Teşekkür ederim cnm

Sirayla cevaplim kuzum. Asi vurulurken bacakta biraz cirladi tabi normali de o aglar bebekler igne oluyorlar sonucta. Ama çabucak yatıştı emzigini verdim hemen. %90 anne sutu diyebilirim 4 gun once gece 1 ogun verdigim mamayi da kestim. Uykuları daha uzadi artik çünkü. Ates olayi bilemiyorum benim buyuk oglumda ateslenmemisti aşılarında doğruluğu olabilir. Ben reddedilmedim henüz memede. Masallah ih dediğinde veriyorum emiyor bence sutun az değil karni toktur sutun doyurucudur. Bazi anne sütleri light bazıları cok yagli oluyor. Bebek memeni emerken savaşıyor ise anla ki sutun azdir ama rahat şekilde emiyor istediginde bırakıyor ise doyuyordur sutte vardır. Az sut olan memenj sürekli emzir sicak suda masaj yap kanallar acilir. Bak sakin benim hatama dusme Ilk bebegimde sag mememi daha az verdim diye sutu kesilmisti sag mememin tek meme emiyordu oğlum ama bunda yok oyle sorun ozellikle onu emzirdim hep ki tıkanmasin diye. Doruk acsa veya toksa emzigi tutmaz bağımlı degil emdikten bi 15 dk sonra ogun ortaları gibi tutar emzigi uyur kendisi. Ac olsa tutmaz emziği merak etme. Kaka benim oglumda 1 kere yapıyor artık. Nitekim 1 kere yapması cok iyi kilo alir bebek tez tez yapsa metabolizma hizliligindan kilo alamaz. Bence sen sık emzirmelisin. Geceleri iyi emiyormus geceleri az dedigin memeni ver ki acken hizli çekip kanallari uyarsin. Umarim yardimci olmuşumdur kuzum. Bu arada bizim ne gaz ne koliklik ne sarilik bir sorunlarımız olmadi belki ondan hersey rutininde gidiyor. Siz kolik iseniz bebeğin suanda bu durumdan çıkmaya başladı ise de bazi uyum sorunları yaşayabilir takma kafana zamanla emerde düzelir hersey

Senam72015 peşpeşe 3 tanem i Annnamm rabbim gönlünde ki hayırlı etsin nasip etsin inşallah
Ay sizle konuştum bi saatliğine uyuym dedim kv çocuğa bakarken .rüyamda hamile olduğumu gördüm diyorum bennşimdi napcm okulu nasıl okuycm eylülü sitten nasıl kescm.kabus gibydi.allah hayırlısını versin tabi .ama okuk bitince düşünyrm 3 tane daha kısmet olursa.çok etkilenmişim burdaki sohbetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…