- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.281
Maşallah ya çok güzel bi bebek.tombik surata bak hele.teyzesi de onu öper .nasıl iyi mi doruk paşa.{tosun paşa gibi oldu } bi de doğuyu sorm o nasıl herşey yolunda mı .alıştı mı kardeşeEki Görüntüle 1891906 Eki Görüntüle 1891907
Bu da bizim 1 günlük ve 2 aylik halimiz teyzeler öperiz sizi :)
Ay sizle konuştum bi saatliğine uyuym dedim kv çocuğa bakarken .rüyamda hamile olduğumu gördüm diyorum bennşimdi napcm okulu nasıl okuycm eylülü sitten nasıl kescm.kabus gibydi.allah hayırlısını versin tabi .ama okuk bitince düşünyrm 3 tane daha kısmet olursa.çok etkilenmişim burdaki sohbetten
Ben de beyoğlundayım kız nerdesin senSen Avrupa yakasında neredesin ben de Avrupa yakasindayim Beyoğlu tarafı
Ay korlunç bi.rüyaydı .şu an ikinci hayalim mesleğimi elime alup muayenehane açmak.önce onu yapmam lazım sonra 3 çocuk.eşime diyodum sen naptın zamanımı die .aman yine hatırladım yaHahaha kız bizim adımız çıktı zaten, 40 kere söylenince hamile kalcaz bu gidişle
He sahilde Bülent Ecevit karşısında parklar varya canım oralara goturuoz idili hava sıcak olunca
Oooo çok güzel.iyi ki eksik kalmadın muheteşmsiniz
KıydıYaptı mı kız .kıydı mı sana yoksa yapmayı mı düşünüyo.geçen gün konuşmaları gördüm de hepsini okuyamadım.k.b .yoğunum bu ara ev okul bebek derken .
Oooy yerim maşallah suphanallah:)Eki Görüntüle 1891906 Eki Görüntüle 1891907
Bu da bizim 1 günlük ve 2 aylik halimiz teyzeler öperiz sizi :)
Eki Görüntüle 1891858
Bu da bizim 100. gün hatıramız olsun :))
Ya benimde solu almıyo resmen savaşıyo ağlıyo çok denedim bi gün alsa öbür gün almıyo 3 aydır ben de direnyrm ama çok yoruldum ya napcğımı bilmyrm .şimdiden tek göğüse düştük keşke baştan süt varken direnseydim alsın die çok geç sanırımSirayla cevaplim kuzum. Asi vurulurken bacakta biraz cirladi tabi normali de o aglar bebekler igne oluyorlar sonucta. Ama çabucak yatıştı emzigini verdim hemen. %90 anne sutu diyebilirim 4 gun once gece 1 ogun verdigim mamayi da kestim. Uykuları daha uzadi artik çünkü. Ates olayi bilemiyorum benim buyuk oglumda ateslenmemisti aşılarında doğruluğu olabilir. Ben reddedilmedim henüz memede. Masallah ih dediğinde veriyorum emiyor bence sutun az değil karni toktur sutun doyurucudur. Bazi anne sütleri light bazıları cok yagli oluyor. Bebek memeni emerken savaşıyor ise anla ki sutun azdir ama rahat şekilde emiyor istediginde bırakıyor ise doyuyordur sutte vardır. Az sut olan memenj sürekli emzir sicak suda masaj yap kanallar acilir. Bak sakin benim hatama dusme Ilk bebegimde sag mememi daha az verdim diye sutu kesilmisti sag mememin tek meme emiyordu oğlum ama bunda yok oyle sorun ozellikle onu emzirdim hep ki tıkanmasin diye. Doruk acsa veya toksa emzigi tutmaz bağımlı degil emdikten bi 15 dk sonra ogun ortaları gibi tutar emzigi uyur kendisi. Ac olsa tutmaz emziği merak etme. Kaka benim oglumda 1 kere yapıyor artık. Nitekim 1 kere yapması cok iyi kilo alir bebek tez tez yapsa metabolizma hizliligindan kilo alamaz. Bence sen sık emzirmelisin. Geceleri iyi emiyormus geceleri az dedigin memeni ver ki acken hizli çekip kanallari uyarsin. Umarim yardimci olmuşumdur kuzum. Bu arada bizim ne gaz ne koliklik ne sarilik bir sorunlarımız olmadi belki ondan hersey rutininde gidiyor. Siz kolik iseniz bebeğin suanda bu durumdan çıkmaya başladı ise de bazi uyum sorunları yaşayabilir takma kafana zamanla emerde düzelir hersey
Ay cnm benim geçmişler olsun hayırlısı olsun de o zaman en aızndan evdesin kısmeti varsa olur .bi de veni düşün şu an iki bebekle hiç olmazdı.allah yardımcın olsun olursa yani.kv bakıyo mu kız ademime ilgileniyo mu.biizmki maşallah çok güzel bakıyo.resmne yeni bebeğe benzedi.çok belli 7 çocuk büyüttüğü
Aynen kuzum hayırlısı olsun inşallah vardır Rabbiminde bir bildiği olursa benim okul hayalleri de uzun bir süreliğine suya duşmuş olacakAy cnm benim geçmişler olsun hayırlısı olsun de o zaman en aızndan evdesin kısmeti varsa olur .bi de veni düşün şu an iki bebekle hiç olmazdı.allah yardımcın olsun olursa yani.kv bakıyo mu kız ademime ilgileniyo mu.biizmki maşallah çok güzel bakıyo.resmne yeni bebeğe benzedi.çok belli 7 çocuk büyüttüğü
İki aylık olduk beşi geçmemiştir kucağına aldığıAy cnm benim geçmişler olsun hayırlısı olsun de o zaman en aızndan evdesin kısmeti varsa olur .bi de veni düşün şu an iki bebekle hiç olmazdı.allah yardımcın olsun olursa yani.kv bakıyo mu kız ademime ilgileniyo mu.biizmki maşallah çok güzel bakıyo.resmne yeni bebeğe benzedi.çok belli 7 çocuk büyüttüğü
Maşallah maşallah lokum bu bebeler lokum çifte kavrulmuşundanBiZde öncesi sonrası yapalım dedik
Üstteki 85 günlük yani az önce, alttaki 5 günlük ama evimize geldiği 2. Gün
Aradaki 80 gün saç getireceğine götürdü yavruşumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?