2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hahaha kız bizim adımız çıktı zaten, 40 kere söylenince hamile kalcaz bu gidişle

Emira SY ve @Aylnalpr ve de ben şu an bildiğim çok saçlı bebeği olan anneler varsa başka yazsın .o gün arkadaşımın annesi hamileyken çok su içersen ama zorla sağlık için değil isteyerek yani susadıktan sonra içmiş olacaksınız.bebek saçlı olur dedi.ben gerçekten çok içtim .sizdede tuttumu acep merak ettim.ben devamlı su içiyodum normaldede çok içerim .mesela sabahları susuz uyanrm 2 bardak kesin içerim aç karnına o derece yani

Ya benimde solu almıyo resmen savaşıyo ağlıyo çok denedim bi gün alsa öbür gün almıyo 3 aydır ben de direnyrm ama çok yoruldum ya napcğımı bilmyrm .şimdiden tek göğüse düştük keşke baştan süt varken direnseydim alsın die çok geç sanırım

Ay cnm benim geçmişler olsun hayırlısı olsun de o zaman en aızndan evdesin kısmeti varsa olur .bi de veni düşün şu an iki bebekle hiç olmazdı.allah yardımcın olsun olursa yani.kv bakıyo mu kız ademime ilgileniyo mu.biizmki maşallah çok güzel bakıyo.resmne yeni bebeğe benzedi.çok belli 7 çocuk büyüttüğü

Aynen kuzum hayırlısı olsun inşallah vardır Rabbiminde bir bildiği olursa benim okul hayalleri de uzun bir süreliğine suya duşmuş olacak yok be kuzum kucağına aldığı bile sayılıdır

İki aylık olduk beşi geçmemiştir kucağına aldığı

Kizlar oyun parki alicz ama uygun fiyatli bisey istiyorum xaten besigi var oglumun odasinda ama gece bizimle uyudugu icin 1 2 ay kullanicaz sonra oyun parki olarak kullanicak oglum. Aranizda alan varsa onerde bulunabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…