2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar ya bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? Özellikle geceleri? Ben gündüzleri istedikçe emziriyorum, bazen ağlamadan da acıktığını düşündüğüm zamanlarda elimi ağzına götürüyorum açsa zaten açıyor o zaman da emziriyorum. Geceleri ise 2.5-3 saatte bir emziriyordum ilk doğduğunda. Geçen hafta doktora 2 aylık kontrolüne gittiğimizde buna devam ettiğimi, doğru olup olmadığını sordum. O da geceleri de dahil o istedikçe vermemi söyledi ama bazen uyuyakalıyoruz ve aralık 5 saati bulabiliyor nadiren de olsa. Onun haricinde ağlayarak istiyor haliyle. Ama bir sorunumuz var gece ağlamasını da kendi bastırmayı buldu o da başparmak emerek Kendi haline bıraktım bebeğim ciddi ciddi başparmağını kriz şeklinde emmeye başladı geceleri. Napıcam ya bir de bu çıktı yani. Sizin doktorlar ne dedi hiç soran var mı?

Sorunusuz gecen gunlerde gece uykumuzu 4-5saatle aciyoruz deliksiz uyuyo ellemiyorum hic uyaninca once altini degistirip sonra emziriyorum. Sonra 2saate bir uyaniyo bazen 3 oluyo.uyandikca emziriyorum.
Gunduz icinde 2,5-3saatte bir emzir dedi oyle yapiyorum. Bence gunduz onun istemesini bekleme duzenine devam et zaten karni toksa ya memeyi birakiyo yada yalandan oynuyo agzinda oyle. Sutun varken ve bu sut cok kiymetliyken yararlanabildigi kadar yararlansin bebegin. Yani benim dusuncem bu.
Parmak emme konusuna gelince o konuda hic bi fikrim yok malesef

Senam72015 bende cok su icerim kuzum ama sanmiyorum ilgisi oldugunu ya. Benim bi arkadasim var susadigini bilmez ama bebeginin saclarinin masallahi var yani.bence bu da eskilerin soylemlerinden

gunaydinnnn

bizde rekor kirdik kesintisiz 7 saat uyumusuz:)ben hic ellemiyorum kaldirmiyorum emsin diye.ne zaman uyanirsa o zaman veriyorum.gunduzleri de en az 2 ya da 3 saatte 1 emiyor.cok sukur gecen ay 1.300gr bu ay 1 kg aldik o kadar kusmaya ve kakaya ragmen:))bizim hemen her bezimiz kakali

Maşallah canım baza değmesin

Gözlere geelll masallah boncuk oglan hejarim bu buyugunu golgede birakacak valla tipe bak minnos ❤ :)

Teşekkür ederiz güzel teyzos ❤

HejaR12 senin oğlan tam bir tatlışkolata maşallah

Canım çok teşekkür ederiz bende sana ve oğluna bayıldım maşallah fiziğin süper oğlun çok tatlı güleç maşallah

Çok normal daha çok küçük benim büyük oğlum 8 aylıkdi ayaklarının üstüne basmaya başlayalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…