- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.301
Sorunusuz gecen gunlerde gece uykumuzu 4-5saatle aciyoruz deliksiz uyuyo ellemiyorum hic uyaninca once altini degistirip sonra emziriyorum. Sonra 2saate bir uyaniyo bazen 3 oluyo.uyandikca emziriyorum.Kızlar ya bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? Özellikle geceleri? Ben gündüzleri istedikçe emziriyorum, bazen ağlamadan da acıktığını düşündüğüm zamanlarda elimi ağzına götürüyorum açsa zaten açıyor o zaman da emziriyorum. Geceleri ise 2.5-3 saatte bir emziriyordum ilk doğduğunda. Geçen hafta doktora 2 aylık kontrolüne gittiğimizde buna devam ettiğimi, doğru olup olmadığını sordum. O da geceleri de dahil o istedikçe vermemi söyledi ama bazen uyuyakalıyoruz ve aralık 5 saati bulabiliyor nadiren de olsa. Onun haricinde ağlayarak istiyor haliyle. Ama bir sorunumuz var gece ağlamasını da kendi bastırmayı buldu o da başparmak emerekKendi haline bıraktım bebeğim ciddi ciddi başparmağını kriz şeklinde emmeye başladı geceleri. Napıcam ya bir de bu çıktı yani. Sizin doktorlar ne dedi hiç soran var mı?
Aman uzulme birak almazsa almasin kalpsizmidir nedir. Gerci alanlarinda amaci farkli oluyo da neyse konusmicam simdiİki aylık olduk beşi geçmemiştir kucağına aldığı
Masallah kuzuyaBiZde öncesi sonrası yapalım dedik
Üstteki 85 günlük yani az önce, alttaki 5 günlük ama evimize geldiği 2. Gün
Aradaki 80 gün saç getireceğine götürdü yavruşumdan
Özel yapım o annesi doğuştan estetikli :)Benim oglanin burnu hala takma burun gibiburnu büyük diyor bazilari dotunu yesinler
İnşallah canım 74 günlük oldu bugün canım senin oğlun kaç günlük oldu iyidir umarımHoşbulduk canımm kaç aylık oldu fıstık kızın
Çok teşekkür ederim canım inşallah hızla geçer bu sene de yıl sonunu Tez görürüm :)
Vay supermis canım valla tesekkur ederiz GünaydınGüüünaydıınn
90 lar candır :))) gunumuzun guzel gecmesi dilegiyle :)
Maşallah canım baza değmesingunaydinnnn
bizde rekor kirdik kesintisiz 7 saat uyumusuz:)ben hic ellemiyorum kaldirmiyorum emsin diye.ne zaman uyanirsa o zaman veriyorum.gunduzleri de en az 2 ya da 3 saatte 1 emiyor.cok sukur gecen ay 1.300gr bu ay 1 kg aldik o kadar kusmaya ve kakaya ragmen:))bizim hemen her bezimiz kakali
Gözlere geelll masallah boncuk oglan hejarim bu buyugunu golgede birakacak valla tipe bak minnos ❤ :)
HejaR12 senin oğlan tam bir tatlışkolata maşallah
Bugun oglen oglum uykudan uyandi. Elini emdi emdi sonra tekrar uykuya daldi. Emerek uyumayi sevdigi icin elini de uykuya dalma araci olarak kullaniyo canim yavrum :)
Ben bisey merak ediyorum. Oglumu ayakta tutunca yere hic basmiyo. Dizlerine cokuyo hemen. Bebeği boyle olan var mi?
Hasköy deyim ya senBen de beyoğlundayım kız nerdesin sen
Teşekkür ederiz napalım ülkecek acayip bir bebek sevişimiz varBizim topikte bebegi normal seven yok zaten yemeler mincirmalar isirmalar vs
Zehrayenihayat bayildim sizede bu arada fit anne :)
Oyy oyy maşallah işte bak ısırasın gelmesin de ne olsun?Eki Görüntüle 1891858
Bu da bizim 100. gün hatıramız olsun :))
İnan ben hiç bişey yapmadım hatta emzirmiyorum bile. Her öğlen tatlı yiyorum ondan mı gitti acepMasallah canim bize de soyle sirriniii ben hala 6 kg fazlayla yasiyorum git diyorum kilolara gitmiyolar
Bak çok gaza geldim şimdi kizzzidilduam senin o kangurulu resmi gordumde yazamadim bi turlu. Artiizzz gibisin masallah :))
Bayıldım sana baciskolatam tas gibisin tas tasonu alıp reklam fotosu yapsinlar momforta :)
o model tutunca aynısını yapalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?