- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.321
Maşallah bir şair havası esiyor oralardan.Eki Görüntüle 1891906 Eki Görüntüle 1891907
Bu da bizim 1 günlük ve 2 aylik halimiz teyzeler öperiz sizi :)
Oyy maşallah bizimkiler de kelleşti gittikçeBiZde öncesi sonrası yapalım dedik
Üstteki 85 günlük yani az önce, alttaki 5 günlük ama evimize geldiği 2. Gün
Aradaki 80 gün saç getireceğine götürdü yavruşumdan
Gel gel maşallahın var nazar değmesinBak çok gaza geldim şimdi kizzz
Yalnız aynı surat ifadesi hiç degismemis maşallah sadce tombul olmuşBiZde öncesi sonrası yapalım dedik
Üstteki 85 günlük yani az önce, alttaki 5 günlük ama evimize geldiği 2. Gün
Aradaki 80 gün saç getireceğine götürdü yavruşumdan
Bal suratli yesinler yanaklarınıEki Görüntüle 1891858
Bu da bizim 100. gün hatıramız olsun :))
Kiz ben de cok yiyorum acikyikca gofret tatli kek filan goturuyorum :)) ama yine de kilo istemiyom yemek istiyomİnan ben hiç bişey yapmadım hatta emzirmiyorum bile. Her öğlen tatlı yiyorum ondan mı gitti acep
'Hadi ateizler bunu da açıklayın' diyesim geldi.
Ayyy Kıyamam rabbim istediğin zaman nasip etsin inşallah.ben kaza olur gebe kalırım diye çok korkuorum. Hadi senin 2. Benim 3 . Olması zor olur ya dikkat dikkat ediorum çokAy sizle konuştum bi saatliğine uyuym dedim kv çocuğa bakarken .rüyamda hamile olduğumu gördüm diyorum bennşimdi napcm okulu nasıl okuycm eylülü sitten nasıl kescm.kabus gibydi.allah hayırlısını versin tabi .ama okuk bitince düşünyrm 3 tane daha kısmet olursa.çok etkilenmişim burdaki sohbetten
Senin kızı rapunzel görse utanir kendindenHahahaaaay kafami yastiga gomdum ediz uyancak yoksa
Oglanı da kaptım buarada ohh :))
Gideyimde bi humana iceyim ben :)
Bendede 6 kg fazla var ya ama çok acikiorum ben emzirken ya kurabiyeler fln atmazsam ağzıma şekerim dusuo bana da bi tüyo verin gtsin kilolar gerçi şimdi kızımı okula götürüp getiriroum belki fayda eder yurumekMasallah canim bize de soyle sirriniii ben hala 6 kg fazlayla yasiyorum git diyorum kilolara gitmiyolar
Sence bu edizi gorunce utanmismidir kendindenSenin kızı rapunzel görse utanir kendinden
Bir Ömür güçlü olmak zorunda olmazlar inşallah,sağlıklı ,mutlu huzurlu olurlar.aynen ya burçlarının Özellikleri arya da aynı göz ucuyla bakıyo:))ordaysak sesini çıkarmıyo yoksak basıyor yaygarayı:))Dayanıklı ve güçlü olduklarını kanıtladılar bizim kuzular. İnş. bir ömür öyle olurlar. Bize onları çok sevmek, ilgilenmek ve desteklemek düşüyor. Şimdiden birlikte oynamak istiyor bizimki. Oyun halısında yatarken bile yanında olayım istiyor. Biraz fazla yalnız kalsın basıyor yaygarayı :)
Yalnız aynı saç stiliSence bu edizi gorunce utanmismidir kendinden
6 kg fazlam var tombiş likte zirveyi sana bırakmam=)Zehrayenihayat ay siz ne güzelsiniz öyle bayıldımmm.kuzuna da maşallah öpüyorum.bu topikte ki en tombiş anne benim sanırım:)))
Ayyy Kıyamam rabbim istediğin zaman nasip etsin inşallah.ben kaza olur gebe kalırım diye çok korkuorum. Hadi senin 2. Benim 3 . Olması zor olur ya dikkat dikkat ediorum çok
Gel bacım istanbuldaysan ztn bi buluşmadaHejaR12 ile ayarlayalım toplu buluşalım işte ya
Yükselen yengeçin duygusallığını koç bastırır denge kurulur:))çok da duygusal Olmasın kuzular.ben yengeçim bu duygusallığımdan dolayı çok da fayda görmedim:))rana kuzumla arya kuzum birbirlerine çok benziyorlar her konuda inşallah ilerde tanıştırırız:)canım bu bayan bi Arkadaşımın çocuğuna bakmış çok övdüler.artık çocuk bakmıyorum dedi ama ben çok Israr edince kabul etti.hem çocuk bakımı konusunda iyi hemde aryayı çok seviyor.sevgiyle yaklaşıyo iyi vakit geçiriyolar.sesini duyduğunda aguluyor Gülüyor annelik işte sevdiğini hissediyorum bayanı:)en çok da bu konudan dolayı hemen ayarladım sonra başka biriyle filan anlaşmasın diye.şimdiden başladı şubat stresiRana'nın burcu yengeç olacaktı güya ama koç oldu. Fekat yükselenden yakaladı burcunu. Yükseleni yengeç :) Bir ara özelliklerini okumuştum, başkalarının dertleriyle dertlenir diyordu. Şimdiden taşıyor bence bu özelliği. Ağlayan bir bebek duymasın o da başlıyor ağlamaya. Kan alıyorlar iğneyi batırdı hemşire azıcık mızırdandı, ama yandanki bebek ağlamaya başlayınca feryat figan bizimki de başladı.
MaşaAllah inş iletişimleri hep iyi olur. Evlat emanet etmek çok zor. Şubat yaklaştıkça ben de kötü oluyorum
Nerden , nasıl buldun bu bayanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?