2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

BiZde öncesi sonrası yapalım dedik
Üstteki 85 günlük yani az önce, alttaki 5 günlük ama evimize geldiği 2. Gün
Aradaki 80 gün saç getireceğine götürdü yavruşumdan
Yalnız aynı surat ifadesi hiç degismemis maşallah sadce tombul olmuş

Ayyy Kıyamam rabbim istediğin zaman nasip etsin inşallah.ben kaza olur gebe kalırım diye çok korkuorum. Hadi senin 2. Benim 3 . Olması zor olur ya dikkat dikkat ediorum çok

Masallah canim bize de soyle sirriniii ben hala 6 kg fazlayla yasiyorum git diyorum kilolara gitmiyolar
Bendede 6 kg fazla var ya ama çok acikiorum ben emzirken ya kurabiyeler fln atmazsam ağzıma şekerim dusuo bana da bi tüyo verin gtsin kilolar gerçi şimdi kızımı okula götürüp getiriroum belki fayda eder yurumek

Bir Ömür güçlü olmak zorunda olmazlar inşallah,sağlıklı ,mutlu huzurlu olurlar.aynen ya burçlarının Özellikleri arya da aynı göz ucuyla bakıyo:))ordaysak sesini çıkarmıyo yoksak basıyor yaygarayı:))

Ayyy Kıyamam rabbim istediğin zaman nasip etsin inşallah.ben kaza olur gebe kalırım diye çok korkuorum. Hadi senin 2. Benim 3 . Olması zor olur ya dikkat dikkat ediorum çok

Aynen canım bizim 2 kat dikkat etmemiz gerekiyor.

Gel bacım istanbuldaysan ztn bi buluşmada HejaR12 ile ayarlayalım toplu buluşalım işte ya

Ayy bal yanağımi ve fit hatunu görmek bende isterim

Yükselen yengeçin duygusallığını koç bastırır denge kurulur:))çok da duygusal Olmasın kuzular.ben yengeçim bu duygusallığımdan dolayı çok da fayda görmedim:))rana kuzumla arya kuzum birbirlerine çok benziyorlar her konuda inşallah ilerde tanıştırırız:)canım bu bayan bi Arkadaşımın çocuğuna bakmış çok övdüler.artık çocuk bakmıyorum dedi ama ben çok Israr edince kabul etti.hem çocuk bakımı konusunda iyi hemde aryayı çok seviyor.sevgiyle yaklaşıyo iyi vakit geçiriyolar.sesini duyduğunda aguluyor Gülüyor annelik işte sevdiğini hissediyorum bayanı:)en çok da bu konudan dolayı hemen ayarladım sonra başka biriyle filan anlaşmasın diye.şimdiden başladı şubat stresiHayırlısı olsun kuzular sağlıklı olsunlarda başlarız işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…