2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen canım bizim 2 kat dikkat etmemiz gerekiyor.

Ayy bal yanağımi ve fit hatunu görmek bende isterim
Ayyy evwt hadi 2. Kaza olsa bişi olmaz da 3. Çocuk kaza çok fena istedigimzde rabbim nasip etin sağlıkla hayırla inşallah. Fit deme kız ben 6 kilo fazlam la tombis hatun kategorisinde L Light Of God ile yarusiorum

Benim 9 kilo fazlam var bir ara resim eklimde tombis hatun görün
Ya ben kendimi iyi hissetmiyorum aslında o yüzden fazla gelio bana görenler zayıf sin dio.kendjnj nasıl hisssettgin önemli aslında 9kg varmış gbi duruomusun sen hiç sanmiorum valla ztn sende zayıf tin gebelik öncesi sanki dimi

Ay yok tatlım senin fazla halin bile beni yakalayamaz:))doğumdan önceki kilomdayım ama daha kilolu duruyorum
Okula başladığında inan kilonun altına dusersin çalışınca gidio kilolar ben dışarda yemek yemeyi unutanlardajim. Ne zman baslican göreve bu arada.senin boyundan uzun baya maşallah gostermiodurkiloyu

Kizlar oyun parki alicz ama uygun fiyatli bisey istiyorum xaten besigi var oglumun odasinda ama gece bizimle uyudugu icin 1 2 ay kullanicaz sonra oyun parki olarak kullanicak oglum. Aranizda alan varsa onerde bulunabilir mi
Canım istanbuldaysan böyle şeyler saraçhane de hem uygun oluyor hem de cesiti çok oluyor

Bende geceleri 3-4 saatte bir emziriyorum bazen kendi 2 saat sonra uyanıyor emiyor değişiyor yani ama ben mutlaka saati kuruyorum 4 saati geçmeyecek şekilde olursa uyuyakalirsam diye. Ben elleri içeride kalacak şekilde biraz büyük bir uyku tulumu giydiriyorum bu sayede geceleri el yada parmak ememiyor

Tam tersi canım suyu az içiyordum hatta 31. Hafta erken doğum tehlikesi atlattık, doktorum rahmin susuz kalmış demişti. Ben de sütü çok içiyordum. (Günde 2-3bardak)

Okula başladığında inan kilonun altına dusersin çalışınca gidio kilolar ben dışarda yemek yemeyi unutanlardajim. Ne zman baslican göreve bu arada.senin boyundan uzun baya maşallah gostermiodurkiloyu
Aynen inşallah gider kilolar:))Şubat'ta başlıycam da şimdiden başladı stres aryayı nasıl bırakıp gidicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…