- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.341
Ayyy evwt hadi 2. Kaza olsa bişi olmaz da 3. Çocuk kaza çok fena istedigimzde rabbim nasip etin sağlıkla hayırla inşallah. Fit deme kız ben 6 kilo fazlam la tombis hatun kategorisinde L Light Of God ile yarusiorumAynen canım bizim 2 kat dikkat etmemiz gerekiyor.
Ayy bal yanağımi ve fit hatunu görmek bende isterim
Ayyy evwt hadi 2. Kaza olsa bişi olmaz da 3. Çocuk kaza çok fena istedigimzde rabbim nasip etin sağlıkla hayırla inşallah. Fit deme kız ben 6 kilo fazlam la tombis hatun kategorisinde L Light Of God ile yarusiorum
Ya ben kendimi iyi hissetmiyorum aslında o yüzden fazla gelio bana görenler zayıf sin dio.kendjnj nasıl hisssettgin önemli aslında 9kg varmış gbi duruomusun sen hiç sanmiorum valla ztn sende zayıf tin gebelik öncesi sanki dimiBenim 9 kilo fazlam var bir ara resim eklimde tombis hatun görün
Maşallah Suphanallah canım Rabbim sağlık sıhhat versinEki Görüntüle 1891906 Eki Görüntüle 1891907
Bu da bizim 1 günlük ve 2 aylik halimiz teyzeler öperiz sizi :)
Ay yok tatlım senin fazla halin bile beni yakalayamaz:))doğumdan önceki kilomdayım ama daha kilolu duruyorum6 kg fazlam var tombiş likte zirveyi sana bırakmam=)
Maşallah canım bu topigin erkekleri yakışıklı kızları da birbirinden güzel vallaBiZde öncesi sonrası yapalım dedik
Üstteki 85 günlük yani az önce, alttaki 5 günlük ama evimize geldiği 2. Gün
Aradaki 80 gün saç getireceğine götürdü yavruşumdan
Okula başladığında inan kilonun altına dusersin çalışınca gidio kilolar ben dışarda yemek yemeyi unutanlardajim. Ne zman baslican göreve bu arada.senin boyundan uzun baya maşallah gostermiodurkiloyuAy yok tatlım senin fazla halin bile beni yakalayamaz:))doğumdan önceki kilomdayım ama daha kilolu duruyorum
Canım istanbuldaysan böyle şeyler saraçhane de hem uygun oluyor hem de cesiti çok oluyorKizlar oyun parki alicz ama uygun fiyatli bisey istiyorum xaten besigi var oglumun odasinda ama gece bizimle uyudugu icin 1 2 ay kullanicaz sonra oyun parki olarak kullanicak oglum. Aranizda alan varsa onerde bulunabilir mi
Bende geceleri 3-4 saatte bir emziriyorum bazen kendi 2 saat sonra uyanıyor emiyor değişiyor yani ama ben mutlaka saati kuruyorum 4 saati geçmeyecek şekilde olursa uyuyakalirsam diye. Ben elleri içeride kalacak şekilde biraz büyük bir uyku tulumu giydiriyorum bu sayede geceleri el yada parmak ememiyorKızlar ya bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? Özellikle geceleri? Ben gündüzleri istedikçe emziriyorum, bazen ağlamadan da acıktığını düşündüğüm zamanlarda elimi ağzına götürüyorum açsa zaten açıyor o zaman da emziriyorum. Geceleri ise 2.5-3 saatte bir emziriyordum ilk doğduğunda. Geçen hafta doktora 2 aylık kontrolüne gittiğimizde buna devam ettiğimi, doğru olup olmadığını sordum. O da geceleri de dahil o istedikçe vermemi söyledi ama bazen uyuyakalıyoruz ve aralık 5 saati bulabiliyor nadiren de olsa. Onun haricinde ağlayarak istiyor haliyle. Ama bir sorunumuz var gece ağlamasını da kendi bastırmayı buldu o da başparmak emerekKendi haline bıraktım bebeğim ciddi ciddi başparmağını kriz şeklinde emmeye başladı geceleri. Napıcam ya bir de bu çıktı yani. Sizin doktorlar ne dedi hiç soran var mı?
Emira SY ve Super_anne1411 ve de ben şu an bildiğim çok saçlı bebeği olan anneler varsa başka yazsın .o gün arkadaşımın annesi hamileyken çok su içersen ama zorla sağlık için değil isteyerek yani susadıktan sonra içmiş olacaksınız.bebek saçlı olur dedi.ben gerçekten çok içtim .sizdede tuttumu acep merak ettim.ben devamlı su içiyodum normaldede çok içerim .mesela sabahları susuz uyanrm 2 bardak kesin içerim aç karnına o derece yani
Teşekkür ederiz :* yok ya neren tombiş maşallah güzelsiniz analı kızlıZehrayenihayat ay siz ne güzelsiniz öyle bayıldımmm.kuzuna da maşallah öpüyorum.bu topikte ki en tombiş anne benim sanırım:)))
Aynen inşallah gider kilolar:))Şubat'ta başlıycam da şimdiden başladı stres aryayı nasıl bırakıp gidicem diyeOkula başladığında inan kilonun altına dusersin çalışınca gidio kilolar ben dışarda yemek yemeyi unutanlardajim. Ne zman baslican göreve bu arada.senin boyundan uzun baya maşallah gostermiodurkiloyu
Canım sen emziriyosun hiiiiç takma kilonu,ben emzirseydim de keşke 30kilo alsaydım:))idilduam HejaR12 L Light Of God ah kızlar ah durun daha ben varım :) aldigim 20kilonun 10ununu ilk ayda verip sonraki ayda 5ini geri alan ben varım durun
Tabi boydan fotoğrafımı görmeyince tombiş Değilim sanıyosunuz:)))60 kiloyum ama daha çok duruyorTeşekkür ederiz :* yok ya neren tombiş maşallah güzelsiniz analı kızlı
Bende 60 kiloyum bacım 54.5 la gbe kaldım benTabi boydan fotoğrafımı görmeyince tombiş Değilim sanıyosunuz:)))60 kiloyum ama daha çok duruyor
Uzatamiomusun rapor fln alıp canimAynen inşallah gider kilolar:))Şubat'ta başlıycam da şimdiden başladı stres aryayı nasıl bırakıp gidicem diye
Siskolukta yarış yapioz kafayı yedik iyiceidilduam HejaR12 L Light Of God ah kızlar ah durun daha ben varım :) aldigim 20kilonun 10ununu ilk ayda verip sonraki ayda 5ini geri alan ben varım durun
Deme oylee hepimizin enerjiye ihtiyaci var :)Canım sen emziriyosun hiiiiç takma kilonu,ben emzirseydim de keşke 30kilo alsaydım:))
Siskolukta yarış yapioz kafayı yedik iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?