- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.361
Yok canım rapor olayına hiç girmedim ben.sonuçta hasta Değilim hasta gibi rapor Alıp maaşı almak istemedim.helal kazanca haram katmak gibi oluyo(bence)ücretsiz izin aldım.onu uzatabilirim ama eninde sonunda başlıycam işe daha sonra ayrılmak daha zor olur diye düşünüyorumUzatamiomusun rapor fln alıp canim
Yok vazgeçtim senin de maşallahın varmış:)))Bende 60 kiloyum bacım 54.5 la gbe kaldım ben
Anadolu yakasındayım ben canım. İdilduam avrupa yakasında sanıyordum o da bu taraftaymış. Avrupa yakasındakiler olarak da buluşma ayarlayabilirsinizSen Avrupa yakasında neredesin ben de Avrupa yakasindayim Beyoğlu tarafı
Canım vitaminlerini kalsiyumunu ve d vitaminini eksik etme saç ve dişler vitamin eksikliğinin belirtisi. Ben kalsiyum kullanıyorum yine de dişim çürüdü yetmiyor demek kiAyy kızlar bugün pek giremedim buraya muhabbet almış başını gitmiş maşallah sizeBu hamilelik beni yaşlandırdı. Saçlar beyazladı, dişler çürüdü, diş etlerinim öldü resmen. Bugün dişçiye gittik oğluşla.
Gel gel çayı koydumViaport a yakın mi geliorum
Eee ben senden şişkoyum o zamanTabi boydan fotoğrafımı görmeyince tombiş Değilim sanıyosunuz:)))60 kiloyum ama daha çok duruyor
Sanmam canım bu ara evden markete marketten eveyim pek dışarı çıkmıyorum ama hamilelikte hep gezdim karşılaşmışızdır mutlakaAnaa varya biz kesin bi yerlerde karşılaşıyoruzdur:)
Doğru canım zaten kan değerlerim yerlerde günde iki tane ferplex içiyordum hamileyken şu anda da içmem gerekiyor. Calcimax i de çok şekerli diye içmekte zorlanıyorum. Normalde çaya kahveye şeker atmayınca onu içmek işkence oluyor. Bol bol ayran içiyorumCanım vitaminlerini kalsiyumunu ve d vitaminini eksik etme saç ve dişler vitamin eksikliğinin belirtisi. Ben kalsiyum kullanıyorum yine de dişim çürüdü yetmiyor demek ki
Daha verirsin canım 2 çocukla çok iyi kilonBende 60 kiloyum bacım 54.5 la gbe kaldım ben
Bal oglan iyi emiyor yatıyor uyaniksa da oynuyor kendi çapında. Buyuk oglan da sorunsuz pek.zorluk cekmedik masallah :) yavru nasıl zorluyor muMaşallah ya çok güzel bi bebek.tombik surata bak hele.teyzesi de onu öper .nasıl iyi mi doruk paşa.{tosun paşa gibi oldu } bi de doğuyu sorm o nasıl herşey yolunda mı .alıştı mı kardeşe
Aynen canım doğru soyluosun sonunda başlıcn mecbur.bakici vardı dimi şimdi ewde onla mi dewam etcenYok canım rapor olayına hiç girmedim ben.sonuçta hasta Değilim hasta gibi rapor Alıp maaşı almak istemedim.helal kazanca haram katmak gibi oluyo(bence)ücretsiz izin aldım.onu uzatabilirim ama eninde sonunda başlıycam işe daha sonra ayrılmak daha zor olur diye düşünüyorum
Saol canımcim ya inşallah 55 olsam iyiDaha verirsin canım 2 çocukla çok iyi kilon
Valla ne çayı hemen bebişleri alıp Viaport a giderik önce alışveriş sonra kuaförGel gel çayı koydumsonra da benim kuaföre gideriz
Bu oğlana bitiyorum zirzop seni masallah :)Eki Görüntüle 1891858
Bu da bizim 100. gün hatıramız olsun :))
Bende 64 kiloyumEee ben senden şişkoyum o zaman64 kiloyum şu an 62 ile hamile kalmıştım. Ondan önce de kürtaj ve sonrası ilaçlarla biraz kilo almıştım idealim 58-59 benim şöyle 5 kilo versem içim rahatlayacak.
Bana gündüz 3 saatte bir ver dedi doktor çok gazı var diye ama hiç 3 saati bulmuyor en fazla 2 buçuk saat diyebilirim gece de uyandığında en fazla 6 saat oluyor genelde 4-5 saat oluyorKızlar ya bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? Özellikle geceleri? Ben gündüzleri istedikçe emziriyorum, bazen ağlamadan da acıktığını düşündüğüm zamanlarda elimi ağzına götürüyorum açsa zaten açıyor o zaman da emziriyorum. Geceleri ise 2.5-3 saatte bir emziriyordum ilk doğduğunda. Geçen hafta doktora 2 aylık kontrolüne gittiğimizde buna devam ettiğimi, doğru olup olmadığını sordum. O da geceleri de dahil o istedikçe vermemi söyledi ama bazen uyuyakalıyoruz ve aralık 5 saati bulabiliyor nadiren de olsa. Onun haricinde ağlayarak istiyor haliyle. Ama bir sorunumuz var gece ağlamasını da kendi bastırmayı buldu o da başparmak emerekKendi haline bıraktım bebeğim ciddi ciddi başparmağını kriz şeklinde emmeye başladı geceleri. Napıcam ya bir de bu çıktı yani. Sizin doktorlar ne dedi hiç soran var mı?
O göbek hepimizin başında ama bem inanıyorum gidecek bir ay sonra filan yavaştan başlanır artık karın egzersizlerineBende 64 kiloyumgerçi fazlam yok hamile kalmadan önceki kilomdayim ama şu sezaryen göbeği sağolsun 70 gibi gözüküyorum
Aaa örmek çok iyi fikir ben de anneme ördüreyim bu kadar öremem sanırım.Kızlar bunlarda benim oglusumun kışlık uyku tulumlari büyük oğlum zamanında ormustum kısmetse iyice soğuklarda giydirecem Eki Görüntüle 1891977 Eki Görüntüle 1891978
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?