2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Uzatamiomusun rapor fln alıp canim
Yok canım rapor olayına hiç girmedim ben.sonuçta hasta Değilim hasta gibi rapor Alıp maaşı almak istemedim.helal kazanca haram katmak gibi oluyo(bence)ücretsiz izin aldım.onu uzatabilirim ama eninde sonunda başlıycam işe daha sonra ayrılmak daha zor olur diye düşünüyorum

Canım vitaminlerini kalsiyumunu ve d vitaminini eksik etme saç ve dişler vitamin eksikliğinin belirtisi. Ben kalsiyum kullanıyorum yine de dişim çürüdü yetmiyor demek ki

Tabi boydan fotoğrafımı görmeyince tombiş Değilim sanıyosunuz:)))60 kiloyum ama daha çok duruyor
Eee ben senden şişkoyum o zaman 64 kiloyum şu an 62 ile hamile kalmıştım. Ondan önce de kürtaj ve sonrası ilaçlarla biraz kilo almıştım idealim 58-59 benim şöyle 5 kilo versem içim rahatlayacak.

Canım vitaminlerini kalsiyumunu ve d vitaminini eksik etme saç ve dişler vitamin eksikliğinin belirtisi. Ben kalsiyum kullanıyorum yine de dişim çürüdü yetmiyor demek ki
Doğru canım zaten kan değerlerim yerlerde günde iki tane ferplex içiyordum hamileyken şu anda da içmem gerekiyor. Calcimax i de çok şekerli diye içmekte zorlanıyorum. Normalde çaya kahveye şeker atmayınca onu içmek işkence oluyor. Bol bol ayran içiyorum

Maşallah ya çok güzel bi bebek.tombik surata bak hele.teyzesi de onu öper .nasıl iyi mi doruk paşa.{tosun paşa gibi oldu } bi de doğuyu sorm o nasıl herşey yolunda mı .alıştı mı kardeşe
Bal oglan iyi emiyor yatıyor uyaniksa da oynuyor kendi çapında. Buyuk oglan da sorunsuz pek.zorluk cekmedik masallah :) yavru nasıl zorluyor mu

Aynen canım doğru soyluosun sonunda başlıcn mecbur.bakici vardı dimi şimdi ewde onla mi dewam etcen

Eee ben senden şişkoyum o zaman 64 kiloyum şu an 62 ile hamile kalmıştım. Ondan önce de kürtaj ve sonrası ilaçlarla biraz kilo almıştım idealim 58-59 benim şöyle 5 kilo versem içim rahatlayacak.
Bende 64 kiloyum gerçi fazlam yok hamile kalmadan önceki kilomdayim ama şu sezaryen göbeği sağolsun 70 gibi gözüküyorum

Bana gündüz 3 saatte bir ver dedi doktor çok gazı var diye ama hiç 3 saati bulmuyor en fazla 2 buçuk saat diyebilirim gece de uyandığında en fazla 6 saat oluyor genelde 4-5 saat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…