2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben de çok su içtim ama zorla içtim. Sürahiyi masama koyuyordum bitirmeye çalışıyordum gün içinde. Eğer zorlamazsam hiç su içmezdim hamileyken.kızımın da saçı bol maşallah. ama doğumdan sonra 3-4 litre içmeye başladım

Kızlar ben galiba kafayı yiyorum bu gece de hamile olduğumu gördüm hemde 4 aylıkmış tekmelerini bile hissediyordum. Doktora ben 4 ay önce zaten hamileydim nasıl hamile kalmış olabilirim ki diyordum. Meğer hamileyken hamile kalmak için milyonda bir ihtimal varmış o da beni bulmuş.

Eee ben senden şişkoyum o zaman 64 kiloyum şu an 62 ile hamile kalmıştım. Ondan önce de kürtaj ve sonrası ilaçlarla biraz kilo almıştım idealim 58-59 benim şöyle 5 kilo versem içim rahatlayacak.
Yok senden de vazgeçtim sende idilduam gibi şişkoymuşsun:)))yahu sizin o kilolar nerde valla hiç öyle durmuyosunuz:)

guya hicbirimizin yemek yemeye vakti yok
Hamileyken bile asermemis biriyim doğurdum doğurali tatlı istiyorum canım her öğün çikolatalı karamelli pasta olsa yerim öğün aralarında da tadelle yiyebilirim lohusa desen o da geçti ben normal yaşamımda aseriyomus zaten kolay kilo verme yolu varsa bilen söylesin lutfeeeen

Ahahaha:)))çokk güldüm:)))kız sen bi test yaptır hemen bence:))

Kizlar oyun parki alicz ama uygun fiyatli bisey istiyorum xaten besigi var oglumun odasinda ama gece bizimle uyudugu icin 1 2 ay kullanicaz sonra oyun parki olarak kullanicak oglum. Aranizda alan varsa onerde bulunabilir mi
Canım tekzenin internet sitesinde kanz marka indirimde, ben aldım memnunum

Tum topik korkuyoruz senden artik

Ahahaha:)))çokk güldüm:)))kız sen bi test yaptır hemen bence:))

Ya yaptirmistim 10 gün önce negatif çıktı ama simdi yine ayni şey gelmeye başladı çünkü oğlumda da ilkten negatif çıktı 3 hafta sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Testlere de güvenemiyorum artık sanirim

Deme boyle seyler bak hamile olmayinca hadi git al diye zorlayamiyorum adami bos bos bakiyo yuzume

Sende her an herşey olabilir bu rüyalar boş olmayabilir:)))şaka bi tarafa canım kuzuların Dünya'ya geleceği saat tarih belli.ne yaparsak yapalım bunu değiştiremeyiz.anne rahmine yerleşmeden ruhları yaratıldığına göre,insanın elinden hiçbişey gelmez.olacaksa olacak olmayacaksa da ne yaparsak yapalım olmayacak.

Kızlar yardım edin nolur
Dün 3. Ay kontrolümüz vardı kızım 900 gram almış 5 cm uzamış. Doktor bişey demedi biz de sormadık.Sonradan kilosu az boyu da fazla geldi evham yaptık. Devlete gidiyoruz arayıp soramayız da.3 aylık 6200 kg boy 64.
Bebeği 3 aylık olan anneler sizde durumlar ne ???
S sssn ipekm84 Emira SY misam ve daha niceleri...

Son düzenleme:
Kalsiyum için osteocare tavsiye ederim.
D vitamini için bebeğininkinden ona verdiğinin 3 katı kadar alabilirsin doktorum kullan dedi.
Vitamin için de lactamil içiyorum kakaolu olandan.
Yine de yetmiyor iyi beslenmek lazım. O zor tabi.

Bizim 3 aylık kontrolünde 6200 gr boyu da 60 cm civarıydı canım. Bence gayet normal boş yere panik yapıyorsun :) buradaki tombiş bebeklerle kıyaslama minnoş kuzuyu

Ne güzel dedin canım amenna... Rabbim ol derse biz demirden set bile çeksek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…