- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.401
Tok canım nisan anneşerine giriş çıkış yaptım 23 nisanda doğacaktı bebeğim ama birkaç gün önce gelip koç olacaktı muhtemelen. 9 eylülde boş gebelikten kürtaj olsum canım 1 yılı geçti atamadım içimden. Ama ondan bir ay sonra tekrar hamile kaldom eğer o olsaydı deniz olmayacaktı çok düşünmek istemiyorum ama kötü günler geçirdim yine de çok şülür bugünümüzematsiyahoje bir ara düşük olmasa koç burcu olacak demiştin sanki sen de benim gibi mart annelerine giriş çıkış mı yaptın?
Ben kuaförü arıyorum boşsa denizi alıp gidiyorum canım orda kızlar ilgileniyor ninni açıp uyutuyorlar ben de güzelleşiyorım :)Valla ne çayı hemen bebişleri alıp Viaport a giderik önce alışveriş sonra kuaförbi kuaföre gtmeye ihtiyacım da var tipim kaydı kas biyik fln şart bu ara
Kız benim şu an hamile olan ihtimalim çok yüksek yine de görmüyorum rüya falan :)Kızlar ben galiba kafayı yiyorum bu gece de hamile olduğumu gördüm hemde 4 aylıkmış tekmelerini bile hissediyordum. Doktora ben 4 ay önce zaten hamileydim nasıl hamile kalmış olabilirim ki diyordum. Meğer hamileyken hamile kalmak için milyonda bir ihtimal varmış o da beni bulmuş.
Maşallah canımm büyümüş prenses :) 57 günlük oldu paşam :)İnşallah canım 74 günlük oldu bugün canım senin oğlun kaç günlük oldu iyidir umarım
Nasıl örüyorsun düz örgü yapabilirim ben arada delikler oluyor ama bişey olmaz ondan :)Çabuk bitiyor kız düz orgu olduğundan
Kızlar ben galiba kafayı yiyorum bu gece de hamile olduğumu gördüm hemde 4 aylıkmış tekmelerini bile hissediyordum. Doktora ben 4 ay önce zaten hamileydim nasıl hamile kalmış olabilirim ki diyordum. Meğer hamileyken hamile kalmak için milyonda bir ihtimal varmış o da beni bulmuş.
Bana hep derler kilonu göstermiyorsun kemiklerim mi ağır acaba? Bu nasıl bir kemik ağırlığıysaYok senden de vazgeçtim sendeidilduam gibi şişkoymuşsun:)))yahu sizin o kilolar nerde valla hiç öyle durmuyosunuz:)
Canım kıyaslamıyorum da ilk ay 900 gram almıştı kilo alımı sınırda dedilerBizim 3 aylık kontrolünde 6200 gr boyu da 60 cm civarıydı canım. Bence gayet normal boş yere panik yapıyorsun :) buradaki tombiş bebeklerle kıyaslama minnoş kuzuyu
Hmm pwki o zaman bzim ailede hiç saçlı bebek yokmuş şimdiye kadar ben de ailede en çok suniçen kişi olduğum için olabilir die düşünmüştm .neyse artıkSenam72015 bende cok su icerim kuzum ama sanmiyorum ilgisi oldugunu ya. Benim bi arkadasim var susadigini bilmez ama bebeginin saclarinin masallahi var yani.bence bu da eskilerin soylemlerinden
Can'ım ekran görüntüsü alıp yükleyebilirsin
Aaaa çok yakınız kız. Bende şark kahvesindeymHasköy deyim ya sen
Canım kimse cevap yazmamış yazamamış yani. Bence kaşık mamasını gece uyku arasında vermen çok zor onu gündüz biberonu gece vermen mantıklı. Hem belki gece mayışıkken biberonu daha iyi tutar. İstersen böyle soruları aryanın düzeltilmemiş yaşının grubuna nisan annelerine sor canım burda yardımcı olamıyoruz soruların cevapsız kalıyor üzülüyorum. Benim cevap da bilgi değil de fikir oldı sadeceKızlar ya Dr a gün aşırı soru sormaktan utanıyorum artık:))size sorayım.drumuz günde iki kez Kaşık maması vermemizi söyledi.bşberon mamasını almıyor arya.gündüz Kaşık mamasıyla beslesem geceki beslenmesini bşberon versem ne olur?kaşık maması günde kaç defa verilir?
Benim de 26 mart görünüyordu boş gebelikten kürtaj oldum ağustosta. Oğluşumun hareketlerini hissedene kadar kabullenemedim hep bişey olacakmış gibi geliyordu. Gizli gizli mart annelerini okuyordum arada olsa şu kadarlıktı bu kadarlıktı diye üzüyordum kendimi. Neyse ki bebişlerimizi kucağımıza aldık gitti o düşünceler. Umut Asafım kısmetimdeymiş şükürler olsun. Sizlerle tanışmak varmış kaderde demek ki.Tok canım nisan anneşerine giriş çıkış yaptım 23 nisanda doğacaktı bebeğim ama birkaç gün önce gelip koç olacaktı muhtemelen. 9 eylülde boş gebelikten kürtaj olsum canım 1 yılı geçti atamadım içimden. Ama ondan bir ay sonra tekrar hamile kaldom eğer o olsaydı deniz olmayacaktı çok düşünmek istemiyorum ama kötü günler geçirdim yine de çok şülür bugünümüze
Korunmuomusun kız aboooKız benim şu an hamile olan ihtimalim çok yüksek yine de görmüyorum rüya falan :)
Canım kıyaslamıyorum da ilk ay 900 gram almıştı kilo alımı sınırda dediler
İkinci ay 1300 gram aldı ona da abartı çok fazla falan dedilr
Bu ay da 900 gram aldı biraz ilgisizdi yorum yapmadı dr kafam karıştı
Ya şimdi Nisan annelerinden kimseyi tanımıyorum kendimi yalnız hissetmeyeyim orda:)))Canım kimse cevap yazmamış yazamamış yani. Bence kaşık mamasını gece uyku arasında vermen çok zor onu gündüz biberonu gece vermen mantıklı. Hem belki gece mayışıkken biberonu daha iyi tutar. İstersen böyle soruları aryanın düzeltilmemiş yaşının grubuna nisan annelerine sor canım burda yardımcı olamıyoruz soruların cevapsız kalıyor üzülüyorum. Benim cevap da bilgi değil de fikir oldı sadece
Kız benim şu an hamile olan ihtimalim çok yüksek yine de görmüyorum rüya falan :)
Valla emme sorunumuz var biraz tek göğüs şu an.bi de okul başladı tabi .ilk 2 hafta çok dersim olmadı ama bu haftadan sonra yoğun olacak derslerim.özlyrm ben de .uyudumu ağladı mı aklım hep evde.gece kızsam sinirlensem okulda aklıma geliyonçok üzülyrm.allahtan babannemiz bakıyoda .böyle yani bu sene bi geçseydi hayırlısıyla.gülüyo agu agu diyo.maşşalah çok hareketli.karnımdaydı öyleydi zaten.sen iyi hallettin haaa bu iki çocuk işini maşallah vallaBal oglan iyi emiyor yatıyor uyaniksa da oynuyor kendi çapında. Buyuk oglan da sorunsuz pek.zorluk cekmedik masallah :) yavru nasıl zorluyor mu
Ayyy çok konşyrz ondan ya bennyine gördüm karnımda hareket ediyodu.bu nasıl olur ben şimid napcm diyodum.gece bi daha gördümKızlar ben galiba kafayı yiyorum bu gece de hamile olduğumu gördüm hemde 4 aylıkmış tekmelerini bile hissediyordum. Doktora ben 4 ay önce zaten hamileydim nasıl hamile kalmış olabilirim ki diyordum. Meğer hamileyken hamile kalmak için milyonda bir ihtimal varmış o da beni bulmuş.
Biz sana tum topik dua edelim canim tek yontem kullanalim yoksa bu karisiklikta bi kaza olcakÇocuk çok isteyince olmuyor ya acaba taktik mi yapsam? Korunmayı birakayım sonra da çok istiyorum diyeyim, bebek olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?