- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.421
Aldigini istemiyomu senden :) benimki her kosulda yerbenimki de rejimde alınca onun da yiyesi geliyor ona al diyemiyorum inip ben alıyorum
Ucundan yiyo sonra pişman oluyoAldigini istemiyomu senden :) benimki her kosulda yer
Aynen annem bakmasa daha zor olacaktıBenim oglum 91 ginluk aralik basi baslicam 5 ay bitmis olscak 2 ay ucretsiz izin kullanicam annenin bakmasi buyuk avantaj oyle oyle alisacaklar
Öylede denedim canım olmadıEkran goruntusu al canim
Korunmuomusun kız abooo
Adanadayim canım ama çok isterdim grupca buluşmayıGel bacım istanbuldaysan ztn bi buluşmada @HejaR12 ile ayarlayalım toplu buluşalım işte ya
Size de maşallah canım :)Maşallah canımm büyümüş prenses :) 57 günlük oldu paşam :)
Bende baktım leslie ye ve bugün biraz yaptım güzel yakıyo vücudu bence birde zumba düşünüyorum 15 kilo fazlam benimKizlar bu leslie ye baslayip zayiflayan var mi?? Tam 10 kilo fazlam var kiyafetlerimin hic biri olmuyo yarin yediklerime dikkjatcedip evde hoplayip ziplicam yurume imkani ege ole yok maalesef( gecen yil düğün oncesi yuruyus ile ayda 5 kilo vermistim) bakalim leslie ise yaricak mi birde yesil cay icilebilir mi emzirirken?
Canım ben aviary diye bı program var onda biraz ışık vs oynuyorum kaydediyorum öyle yüklüyorum oluyoÖylede denedim canım olmadı
Haklısın canım normal demek ki :)Normal olduğu için birşey dememiş bence. Zaten artık kilo alımı yavaşlayacak yoksa o hızla yaşında 20 kilo olması gerekir
Tanıma zaten sen birim topik ablamızın annesisn. Soru sor cevabını al gel hemen geri on dakkadan fazla durma zaten aman haaa seni onlara kaptırmak istemiyorumYa şimdi Nisan annelerinden kimseyi tanımıyorum kendimi yalnız hissetmeyeyim orda:)))
Bu leslie ne ki? Cahil kaldım kızBende baktım leslie ye ve bugün biraz yaptım güzel yakıyo vücudu bence birde zumba düşünüyorum 15 kilo fazlam benim
Biz de 900gram aldık gayet iyi dediCanım kıyaslamıyorum da ilk ay 900 gram almıştı kilo alımı sınırda dediler
İkinci ay 1300 gram aldı ona da abartı çok fazla falan dedilr
Bu ay da 900 gram aldı biraz ilgisizdi yorum yapmadı dr kafam karıştı
Yürüyüş kuzum bi kadın yaptirio sağa sola one arkaya hop 1 2 3Bu leslie ne ki? Cahil kaldım kız
Ordaki hatunlar la muhabbet sohbet pek girme sen kaybetmeyelim sor geri gelYa şimdi Nisan annelerinden kimseyi tanımıyorum kendimi yalnız hissetmeyeyim orda:)))
Ayyy çok konşyrz ondan ya bennyine gördüm karnımda hareket ediyodu.bu nasıl olur ben şimid napcm diyodum.gece bi daha gördüm
Biz sana tum topik dua edelim canim tek yontem kullanalim yoksa bu karisiklikta bi kaza olcak
Cnm bizde bgn kontrolden geldik 900 gr almis 3 cm uzamis doktor cok iyi ve normal dedi rotanin ilk dozunu da yaptirdikKızlar yardım edin nolur
Dün 3. Ay kontrolümüz vardı kızım 900 gram almış 5 cm uzamış. Doktor bişey demedi biz de sormadık.Sonradan kilosu az boyu da fazla geldi evham yaptık. Devlete gidiyoruz arayıp soramayız da.3 aylık 6200 kg boy 64.
Bebeği 3 aylık olan anneler sizde durumlar ne ???
@sssnipekm84 Emira SY @misam ve daha niceleri...
Cnm bizde bgn kontrolden geldik 900 gr almis 3 cm uzamis doktor cok iyi ve normal dedi rotanin ilk dozunu da yaptirdikKızlar yardım edin nolur
Dün 3. Ay kontrolümüz vardı kızım 900 gram almış 5 cm uzamış. Doktor bişey demedi biz de sormadık.Sonradan kilosu az boyu da fazla geldi evham yaptık. Devlete gidiyoruz arayıp soramayız da.3 aylık 6200 kg boy 64.
Bebeği 3 aylık olan anneler sizde durumlar ne ???
@sssnipekm84 Emira SY @misam ve daha niceleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?