- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.441
Bende baslicam bu kilolar gitmeli acilenBende baktım leslie ye ve bugün biraz yaptım güzel yakıyo vücudu bence birde zumba düşünüyorum 15 kilo fazlam benim
Kaç kg doğmuştu canım ve de önceki aylar kaç kg almıştı?Cnm bizde bgn kontrolden geldik 900 gr almis 3 cm uzamis doktor cok iyi ve normal dedi rotanin ilk dozunu da yaptirdik
Bizim ki minik doğdu 2800 suan 5700 ortalama her ay1 kiloya yakin aldi 92 gunluğuz cnm boy 48 di suan 59 cmKaç kg doğmuştu canım ve de önceki aylar kaç kg almıştı?
Çenem açılırsa diye çekiniyorum ordaOrdaki hatunlar la muhabbet sohbet pek girme sen kaybetmeyelim sor geri gel
Parmak emmesi sakıncalıymış canjmBenim kizimda aynı canım ya hep yumruk emiyodu birkaç gündür parmak emiyor sanırım elleri büyüdü kuzuların sadece parmak sigiyor ağzına
Allah yardımcın olsun guzelim isin zor ben uyudumu bile özlüyorum seni düşünemiyorum bile. Herşey güzel olur insallah zamanla kuzum. 2 cocuk hayatimi değiştirmedi cok şükür renk katti aksine. 2. Ler daha baska oluyor derlerdi inanmazdım ama gerçekten oyle yamuk yamuk güldü mu isirasim geliyor agzini yuzunu :)Valla emme sorunumuz var biraz tek göğüs şu an.bi de okul başladı tabi .ilk 2 hafta çok dersim olmadı ama bu haftadan sonra yoğun olacak derslerim.özlyrm ben de .uyudumu ağladı mı aklım hep evde.gece kızsam sinirlensem okulda aklıma geliyonçok üzülyrm.allahtan babannemiz bakıyoda .böyle yani bu sene bi geçseydi hayırlısıyla.gülüyo agu agu diyo.maşşalah çok hareketli.karnımdaydı öyleydi zaten.sen iyi hallettin haaa bu iki çocuk işini maşallah valla
Maşallah maşallah lokum bu bebeler lokum çifte kavrulmuşundan
Kızlaaar biz yine yollarda...
Sabah sabah "hadi çıkıyoruz" Dedi eşim .. Bir baktım yollardayız..
Şehir dışına gidiyoruz .. Ailesinin yanına bi kaç gün ..
Hayırlar olsun
Günaaaaydın
Oyy maşallah bizimkiler de kelleşti gittikçe
Dimi ama fotolarda tombul:) kilosu iyi aslında ama minyon görünüşlü sıpa:)Yalnız aynı surat ifadesi hiç degismemis maşallah sadce tombul olmuş
Sanmam canım bu ara evden markete marketten eveyim pek dışarı çıkmıyorum ama hamilelikte hep gezdim karşılaşmışızdır mutlaka
Baktım baktım şişko birini göremedim fotolardaEki Görüntüle 1892083 Bebetoslara after before yapmissiniz bu da benim önceki, hamiş ve şimdiki halim çok siskoydum şimdi de siskoyum
Ya yaptirmistim 10 gün önce negatif çıktı ama simdi yine ayni şey gelmeye başladıçünkü oğlumda da ilkten negatif çıktı 3 hafta sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Testlere de güvenemiyorum artık sanirim
Özel mesaj attım canım.
Yıkanabilir bez hakkında konuştuğum sen miydin yoksaeastnbull muydu? Haberlerini bekliyorum
10 numaraydim hamileyken 90 numara oldumBaktım baktım şişko birini göremedim fotolarda10 numara hatunsun
Kızlar yardım edin nolur
Dün 3. Ay kontrolümüz vardı kızım 900 gram almış 5 cm uzamış. Doktor bişey demedi biz de sormadık.Sonradan kilosu az boyu da fazla geldi evham yaptık. Devlete gidiyoruz arayıp soramayız da.3 aylık 6200 kg boy 64.
Bebeği 3 aylık olan anneler sizde durumlar ne ???
@sssnipekm84 @EmiraSalih @misam ve daha niceleri...
Tok canım nisan anneşerine giriş çıkış yaptım 23 nisanda doğacaktı bebeğim ama birkaç gün önce gelip koç olacaktı muhtemelen. 9 eylülde boş gebelikten kürtaj olsum canım 1 yılı geçti atamadım içimden. Ama ondan bir ay sonra tekrar hamile kaldom eğer o olsaydı deniz olmayacaktı çok düşünmek istemiyorum ama kötü günler geçirdim yine de çok şülür bugünümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?