- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.461
AdanaNerdesin cnm sen?
Nası yaniiiiiii kandamı negatif çıktı?
Hemde nasıl yardımcı oldun rahatlattı beni resmen canimsin çok saol kuzum. Bu az olan göğsümde sut vardı baya diğerinin kanalları tıkandı diye ona biraz yogunlasmistim sanırım fazla yoğunlaştım ya tikaniklik gitti o göğsüm iyi süt depoları diğerinden baya büyük ama işte bu sefer de öteki taraf azaldı. Deneyim bakalım dediklerini olmadı o gogsumu sagayim inş kızım da bol bol emerSirayla cevaplim kuzum. Asi vurulurken bacakta biraz cirladi tabi normali de o aglar bebekler igne oluyorlar sonucta. Ama çabucak yatıştı emzigini verdim hemen. %90 anne sutu diyebilirim 4 gun once gece 1 ogun verdigim mamayi da kestim. Uykuları daha uzadi artik çünkü. Ates olayi bilemiyorum benim buyuk oglumda ateslenmemisti aşılarında doğruluğu olabilir. Ben reddedilmedim henüz memede. Masallah ih dediğinde veriyorum emiyor bence sutun az değil karni toktur sutun doyurucudur. Bazi anne sütleri light bazıları cok yagli oluyor. Bebek memeni emerken savaşıyor ise anla ki sutun azdir ama rahat şekilde emiyor istediginde bırakıyor ise doyuyordur sutte vardır. Az sut olan memenj sürekli emzir sicak suda masaj yap kanallar acilir. Bak sakin benim hatama dusme Ilk bebegimde sag mememi daha az verdim diye sutu kesilmisti sag mememin tek meme emiyordu oğlum ama bunda yok oyle sorun ozellikle onu emzirdim hep ki tıkanmasin diye. Doruk acsa veya toksa emzigi tutmaz bağımlı degil emdikten bi 15 dk sonra ogun ortaları gibi tutar emzigi uyur kendisi. Ac olsa tutmaz emziği merak etme. Kaka benim oglumda 1 kere yapıyor artık. Nitekim 1 kere yapması cok iyi kilo alir bebek tez tez yapsa metabolizma hizliligindan kilo alamaz. Bence sen sık emzirmelisin. Geceleri iyi emiyormus geceleri az dedigin memeni ver ki acken hizli çekip kanallari uyarsin. Umarim yardimci olmuşumdur kuzum. Bu arada bizim ne gaz ne koliklik ne sarilik bir sorunlarımız olmadi belki ondan hersey rutininde gidiyor. Siz kolik iseniz bebeğin suanda bu durumdan çıkmaya başladı ise de bazi uyum sorunları yaşayabilir takma kafana zamanla emerde düzelir hersey
Adanacanım
Aynen benimki de öyle yapmayınca bazen sinirleniyor bırakıyor emdiği zaman da sesleniyorum bakıyor dikkatini dagitiyorum sonra bir süre unutuyor ısrarla emmek istediği zaman parmağını ağzına götürmeden emziğini veriyorumParmak emmesi sakıncalıymış canjmarya da avcunun ortasını emmeye çalıyo:))yapamayınca da işaret parmağını emiyo
Aynen canım adetim düzensiz olduğu için günüm kaç gün geçti bilmiyordum. Bir önceki adetin üzerinden 45 gün geçince test yaptım 0.5 çıktı sonra yine adet olmadim 70.gün test yaptım 13888 çıktı
Evet canım uzak ama bir kaç yıl sonra projemiz olsun herkes kk olarak İstanbul'da bulussun :):):)Hmmm uzakmış baya bi
Yuhunuz valla tebrikler dikkat et o zaman. Bizdede bickaçak oldu. 2 gebeliğimdede hemen hamile kaldım korkuyorum o yüzden daha tedtte yapmadım beklıyorum oyle neyı beklıyosam
Süper olur :)Evet canım uzak ama bir kaç yıl sonra projemiz olsun herkes kk olarak İstanbul'da bulussun :):):)
Varsa da Allahtan gelen başımızla gözümüzle kabulümüz canım. Ben güya içim rahatlasın diye test yaptım ama değişen birsey olmadı, 1.0 çıktı ama hala korkuyorum.. bu arada kahverengi akintiyi kadın doğumcu ya sordum enfeksiyondan olabilir dedi kizlar aklınızda olsun konusu geçmişti, yerleşme kanaması mi diye korkuyor insan...
69 kiloyum ama :/ 60 a insem yeter bana aşağısı kötü duruyor bende sağ ol canım benim sen iki çocuklu olarak benden de iyi görünüyorsun@Nurmuratkf canım süper gorunuosun gebeyken hepimiz şiştik şimdi harika görünüo sun 10 numarasin
Bende olmuştu cnm 3 gün sürdü. Sanki adet dönemimdi adet olmadım ondan oldu gibi gelıyo suan. Ama enfeksiyonda olabilir gebelikte hiç bişeyde olmayabilir. Cesaretimi toplayıp gıtmem lazım.
O göbek hepimizin başında ama bem inanıyorum gidecek bir ay sonra filan yavaştan başlanır artık karın egzersizlerine
Hakikaten yakınmisiz buluşalım kız birara başka var mı acep bize yakın?Aaaa çok yakınız kız. Bende şark kahvesindeym
6 kg fazlam var tombiş likte zirveyi sana bırakmam=)
Ya ben kendimi iyi hissetmiyorum aslında o yüzden fazla gelio bana görenler zayıf sin dio.kendjnj nasıl hisssettgin önemli aslında 9kg varmış gbi duruomusun sen hiç sanmiorum valla ztn sende zayıf tin gebelik öncesi sanki dimi
Kızlar yardım edin nolur
Dün 3. Ay kontrolümüz vardı kızım 900 gram almış 5 cm uzamış. Doktor bişey demedi biz de sormadık.Sonradan kilosu az boyu da fazla geldi evham yaptık. Devlete gidiyoruz arayıp soramayız da.3 aylık 6200 kg boy 64.
Bebeği 3 aylık olan anneler sizde durumlar ne ???
@sssn @ipekm84Emira SY @misam ve daha niceleri...
Emira SY ve @Aylnalpr ve de ben şu an bildiğim çok saçlı bebeği olan anneler varsa başka yazsın .o gün arkadaşımın annesi hamileyken çok su içersen ama zorla sağlık için değil isteyerek yani susadıktan sonra içmiş olacaksınız.bebek saçlı olur dedi.ben gerçekten çok içtim .sizdede tuttumu acep merak ettim.ben devamlı su içiyodum normaldede çok içerim .mesela sabahları susuz uyanrm 2 bardak kesin içerim aç karnına o derece yani
Aaa tıpkı benim oglusumSence bu edizi gorunce utanmismidir kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?