2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Nası yaniiiiiii kandamı negatif çıktı?

Aynen canım adetim düzensiz olduğu için günüm kaç gün geçti bilmiyordum. Bir önceki adetin üzerinden 45 gün geçince test yaptım 0.5 çıktı sonra yine adet olmadim 70.gün test yaptım 13888 çıktı

Hemde nasıl yardımcı oldun rahatlattı beni resmen canimsin çok saol kuzum. Bu az olan göğsümde sut vardı baya diğerinin kanalları tıkandı diye ona biraz yogunlasmistim sanırım fazla yoğunlaştım ya tikaniklik gitti o göğsüm iyi süt depoları diğerinden baya büyük ama işte bu sefer de öteki taraf azaldı. Deneyim bakalım dediklerini olmadı o gogsumu sagayim inş kızım da bol bol emer

Parmak emmesi sakıncalıymış canjmarya da avcunun ortasını emmeye çalıyo:))yapamayınca da işaret parmağını emiyo
Aynen benimki de öyle yapmayınca bazen sinirleniyor bırakıyor emdiği zaman da sesleniyorum bakıyor dikkatini dagitiyorum sonra bir süre unutuyor ısrarla emmek istediği zaman parmağını ağzına götürmeden emziğini veriyorum

Yuhunuz valla tebrikler dikkat et o zaman. Bizdede bickaçak oldu. 2 gebeliğimdede hemen hamile kaldım korkuyorum o yüzden daha tedtte yapmadım beklıyorum oyle neyı beklıyosam

Yuhunuz valla tebrikler dikkat et o zaman. Bizdede bickaçak oldu. 2 gebeliğimdede hemen hamile kaldım korkuyorum o yüzden daha tedtte yapmadım beklıyorum oyle neyı beklıyosam

Varsa da Allahtan gelen başımızla gözümüzle kabulümüz canım. Ben güya içim rahatlasın diye test yaptım ama değişen birsey olmadı, 1.0 çıktı ama hala korkuyorum.. bu arada kahverengi akintiyi kadın doğumcu ya sordum enfeksiyondan olabilir dedi kizlar aklınızda olsun konusu geçmişti, yerleşme kanaması mi diye korkuyor insan...

Bende olmuştu cnm 3 gün sürdü. Sanki adet dönemimdi adet olmadım ondan oldu gibi gelıyo suan. Ama enfeksiyonda olabilir gebelikte hiç bişeyde olmayabilir. Cesaretimi toplayıp gıtmem lazım.

Bende olmuştu cnm 3 gün sürdü. Sanki adet dönemimdi adet olmadım ondan oldu gibi gelıyo suan. Ama enfeksiyonda olabilir gebelikte hiç bişeyde olmayabilir. Cesaretimi toplayıp gıtmem lazım.

Doğum sonrası hic muayene olmadın mi canım? Git bence de ya...

6 kg fazlam var tombiş likte zirveyi sana bırakmam=)

12 kilo fazlalıkla zirveyi kimseye kaptırmam bacım :)) 52 kilo hamile kaldım, şimdi 65.5 civarıyım :))

bana da görenler kilolusun demiyor ama giyecek pantolonum yok yemin ederim. hastasıyım doğumdan 2-3 ay sonra eski kıyafetlerine girebilenlere.

ee tabii gebelikte yediğim nutellalar şimdi tırmalıyor :)))

bende iyi hissetmiyorum işte, alışmamışım böyle basenli gezmeye :))

maşallah diyorum, başka da birşey demiyorum bacım kuzuna :))

susamaktan ve su içmeden tuvaletten çıkamaz haldeydim özellikle son dönem. yine kel yine kel yine keeeeelllll :))))

benim veletlerin hepsi kel ya, neredeyse 2 yaşına kadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…