- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.481
Bildiğin yakadan başlamalı bebek ceketini uzatıyorsun ama kol kısmından sonra bedende biraz artırıyorum ki genişlesin bacaklarını rahat hareket ettirebilsin. Altını değiştirebilecegim yere kadar açık oruyorum sonrasını misina ile kapalı oruyorum ( yada sonuna kadar açık orup istediğin yere kadar diyebilirsin de) düğme yada fermuar dikiyorumNasıl örüyorsun düz örgü yapabilirim ben arada delikler oluyor ama bişey olmaz ondan :)
Ay Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yavruşun sarar yaralarını.Ben 6 aylık bebeğimi kaybettim.24 haftalıktı. Acı tazeliğini yitiriyor ama sızı kalıyor maalesef.
Evet canımAaa oyle mi cok iyi
Maşallah sizeEki Görüntüle 1891858
Bu da bizim 100. gün hatıramız olsun :))
6 kilo 62 cm.persembeydj kontrolumuz.dogum kilomuz 3.260tiKızlar yardım edin nolur
Dün 3. Ay kontrolümüz vardı kızım 900 gram almış 5 cm uzamış. Doktor bişey demedi biz de sormadık.Sonradan kilosu az boyu da fazla geldi evham yaptık. Devlete gidiyoruz arayıp soramayız da.3 aylık 6200 kg boy 64.
Bebeği 3 aylık olan anneler sizde durumlar ne ???
@sssn @ipekm84 @EmiraSalih @misam ve daha niceleri...
Gecme umdu yok mu ya oluyorum agridanBende de var her sabah 3 tane kuru kayısıyo sıcak suda biraz yumuşatıp yiyorum. Yine de ağrıyor ama öbür halinden iyidir.
Canım ben ortalama 2 3 litre içiyordum ama zorluyordum enfeksiyon vardı bebeğim saçlı maşallah :)@EmiraSalih ve @Aylnalpr ve de ben şu an bildiğim çok saçlı bebeği olan anneler varsa başka yazsın .o gün arkadaşımın annesi hamileyken çok su içersen ama zorla sağlık için değil isteyerek yani susadıktan sonra içmiş olacaksınız.bebek saçlı olur dedi.ben gerçekten çok içtim .sizdede tuttumu acep merak ettim.ben devamlı su içiyodum normaldede çok içerim .mesela sabahları susuz uyanrm 2 bardak kesin içerim aç karnına o derece yani
Arkdasim senin bebisin kilosu iyiymis benimki 3 aylik 5 300 kilosu boyu 62cm 400 gram almis boyuda 4cm uzamis haftaya cumaya tekrar tartiracagim 100 gramdan azsa kilo almi doktoro goturecegimmaşallah diyorum, başka da birşey demiyorum bacım kuzuna :))
Evet oturmaya gidip gelelim ben öğrenciyim müsait.olunca tabi.ay ne güzel olur baika varsa yazsın kızlaaaaarHakikaten yakınmisiz buluşalım kız birara başka var mı acep bize yakın?
Canım benim iyiyiz çok şükür okula başladım bilgisayar tamirdeydi dün geldi telefonda bozuk canım sıkkındı velhasıl epey giremedim ama.eski.formuma düşük çene moduma döncem inşallahinteriorarchitect kız napiosun oğluşun fotosunu at bi görelim topiğin minik kuzusunu
Bende içtim benim ki kel bide yazın hamileyken su içilmez mii amma velakin kel bi oğlusum var:)Canım ben ortalama 2 3 litre içiyordum ama zorluyordum enfeksiyon vardı bebeğim saçlı maşallah :)
eastnbull baya kilo almış maşallh iri bebis ismi ney kız senin oglusun.oglum arkadaskolatasinin ismini bilmesinmi
Doğum sonrası hic muayene olmadın mi canım? Git bence de ya...
Ay Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yavruşun sarar yaralarını.
İstanbul üniversitesinde mi öğrencisin sana en yakın orası varda. Benim burada çok güzel parklar var buluşur çocukları parkada götürürüzEvet oturmaya gidip gelelim ben öğrenciyim müsait.olunca tabi.ay ne güzel olur baika varsa yazsın kızlaaaaar
Canım benim iyiyiz çok şükür okula başladım bilgisayar tamirdeydi dün geldi telefonda bozuk canım sıkkındı velhasıl epey giremedim ama.eski.formuma düşük çene moduma döncem inşallahEki Görüntüle 1892149 benim minnakımda burdaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?