- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.501
Ben alttan eski pantalon giyiorum üstten hiç bisi olmuo göğüs 95 sanırım şu an12 kilo fazlalıkla zirveyi kimseye kaptırmam bacım :)) 52 kilo hamile kaldım, şimdi 65.5 civarıyım :))
bana da görenler kilolusun demiyor ama giyecek pantolonum yok yemin ederim. hastasıyım doğumdan 2-3 ay sonra eski kıyafetlerine girebilenlere.
ee tabii gebelikte yediğim nutellalar şimdi tırmalıyor :)))
Ben alttan eski pantalon giyiorum üstten hiç bisi olmuo göğüs 95 sanırım şu an
Bencede ordan da bana gelin çaya yakın Kapadokya Kayseri arası:)Bence topik bi kapadokya turu yapsin bana da gelinnn kapadokya güzel anne yakisikli sirin bebekler görsün
Benimki emzik de almıyoAynen benimki de öyle yapmayınca bazen sinirleniyor bırakıyor emdiği zaman da sesleniyorum bakıyor dikkatini dagitiyorum sonra bir süre unutuyor ısrarla emmek istediği zaman parmağını ağzına götürmeden emziğini veriyorum
Göğüste feci oluo canjm üst 40 beden aliorum hepYaa ne güzel, sanırım benim 10 kilo üst bacak ve basende
Dmm hazirlanmaya basliorum bakBencede ordan da bana gelin çaya yakın Kapadokya Kayseri arası:)
O zaman bu tez çürüdü :)Bende içtim benim ki kel bide yazın hamileyken su içilmez mii amma velakin kel bi oğlusum var:)
Söylediklerini harfi harfine uygulamayı düşünüyorum canım benim:)çok teşekkürler:)L Light Of God
kuzum yazdığım şeyi yollamamışım :)) kalmış öyle ekranda :))
kaşık mamasının içinde de bizim kullandığımız devam sütünden var. eğer tadını sevdiyse devam sütünün (hipp) içine az miktarda kaşık maması koyabilirsin. yani ben koymuştum, doktor da birşey dememişti. sadece tadını değiştirecek kadar :))
bir de kaşık mamasını uykuda vermek istersen suyunu daha fazla koyup biberonla verebilirsin. ben bir numara büyük biberon emziği kullanıyordum eğer kaşık mamasını vereceksem biberonla.
arya ablam kocaman oldu, ben kaldırır diye düşünüyorum :) aslında doktora gidip söylediklerini dinliyoruz ama anane, babannelerimizin de bir bildiği vardır diyorum :)) 3. ay dedin mi bebek herşeyden tadar, yemek suyu yer, meyve sebze pürelerini hüpletirmiş :))) şimdi kılı kırk yarar hale geldik.
pirinç suyuna da mama yapabilirsin, besleyiciliği artar. pirinci suda haşla, pişince tanelerini tülbentin içine al ve kalan suyun içine sık. çok daha yoğun çıkacak sıktığın tanelerin suyu. mamasını bununla da yapabilirsin.
ay beni bıraksalar neler yapacağım ama hadi az kaldı diye bekliyorum. kafam karışıyor, herkes başka şey söylüyor.
sadece tavsiye olarak yazmak istedim, 4. aydan sonra ben pirinç suyuyla yaptım hep gece mamalarını. 5. aydan sonra da sadece sabah ve gece mama veriyordum.
Oyyyy aha da bir kara kuzu daha:)))maşallahhh suphanallah çooook tatlı:)Canım benim iyiyiz çok şükür okula başladım bilgisayar tamirdeydi dün geldi telefonda bozuk canım sıkkındı velhasıl epey giremedim ama.eski.formuma düşük çene moduma döncem inşallahEki Görüntüle 1892149 benim minnakımda burdaa :)
Canim 3.ayda kilo beklentisi 500 gr.Deniz kuzum cok cok guzel almis hic endise etme.bizde 700 gr ve 4 cm le kapattik 3.ayiKızlar yardım edin nolur
Dün 3. Ay kontrolümüz vardı kızım 900 gram almış 5 cm uzamış. Doktor bişey demedi biz de sormadık.Sonradan kilosu az boyu da fazla geldi evham yaptık. Devlete gidiyoruz arayıp soramayız da.3 aylık 6200 kg boy 64.
Bebeği 3 aylık olan anneler sizde durumlar ne ???
S sssn @ipekm84 @EmiraSalih @misam ve daha niceleri...
Tmm Çayı koyuyorum:))vallahi ben çok ciddiyim Kapadokya gezisi olsa ordan Erciyesi görmeden gitmek olur mu?ee buraya kadar gelmişken de sizleri hiiiiiç bir yerlere göndermem misafir etmeden:)Dmm hazirlanmaya basliorum bak
Tmm Çayı koyuyorum:))vallahi ben çok ciddiyim Kapadokya gezisi olsa ordan Erciyesi görmeden gitmek olur mu?ee buraya kadar gelmişken de sizleri hiiiiiç bir yerlere göndermem misafir etmeden:)Dmm hazirlanmaya basliorum bak
Bu kadar ısrar ettiysen geliriz ya dmmTmm Çayı koyuyorum:))vallahi ben çok ciddiyim Kapadokya gezisi olsa ordan Erciyesi görmeden gitmek olur mu?ee buraya kadar gelmişken de sizleri hiiiiiç bir yerlere göndermem misafir etmeden:)
Aa ayniyiz canim :) bizde 2800 dpgduk sonra.2500 e dusmistuk 3.ayinda 5700 duk :) boyumuzda 47 den 62 ye ulastiBizim ki minik doğdu 2800 suan 5700 ortalama her ay1 kiloya yakin aldi 92 gunluğuz cnm boy 48 di suan 59 cm
Hakkaten ya ne cok istiosun gelmemizi anladık vallaidilduam hızımı alamadıysam demek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?