2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hakkaten ya ne cok istiosun gelmemizi anladık valla cidden olsa süper olurdu benim bi ara aklımda Kapadokya ve Kayseri turu zira en yakın arkadaşımda Kayseri de oturuo inşallah gelirim kız senide görmek isterim valla cok
Ayy çok sevinirim valla:)bizde Allah nasip ederse yaza İstanbul'a tayin istiycez

Aa ayniyiz canim :) bizde 2800 dpgduk sonra.2500 e dusmistuk 3.ayinda 5700 duk :) boyumuzda 47 den 62 ye ulasti
Kucuk doğan bebekler daha cabuk buyur derdi buyukler oyle oldu valla oy masallah canim senin bebise de

Saatlerdir uyuyamayan bir Ertuğrul'um var
Rabb im şifa versin tüm yavrulara
Bi ara uyumuştu çığlık çığlığa uyandı neysen korktu ne oldu bilmiyorjm
İçim sızladı valla
Benimki de hep korkarak uyanıyo canım elini tutuyorum.o zaman korkmuyo ama elini bırakınca tık duysa titreyip uyaniyo okuyorum bol bol

Kucuk doğan bebekler daha cabuk buyur derdi buyukler oyle oldu valla oy masallah canim senin bebise de
Bu dediğinde çok haklısın canım 4220 doğdu bebeğim 3700 e düştü susuz kalmış hastaneye yattı bi aylık oldu doğum kilosu üstüne 700 gr alması lazımmış ilk ay 700 gr alamadı

Bu dediğinde çok haklısın canım 4220 doğdu bebeğim 3700 e düştü susuz kalmış hastaneye yattı bi aylık oldu doğum kilosu üstüne 700 gr alması lazımmış ilk ay 700 gr alamadı
Ooy kiyamam kuzum o yuzden canim anne karninda kiloyu cok takmamak gerekiyomus sağlikli olsunlarda buyuyolar cikinca icerden

Benim.emzirme seklim.su canım 1 memeyi tamamen bosalttirip oyle digerine geçiyorum. Cunku ilk basta gelen sut su gibidir bebegin susuzluğunu giderir sonrası doyurucu olan kismidir o sebeple 2 memeyide bosaltir oglum. Sende o sekilde dene. 1 de 1 memeyi emerken diger memen sızlayıp sut akıyor ise sutun vardir. En azindan 1 yasina kadar cabala lutfen. Allahin izni ile emer bebeğin

Boyuna gidiyor senin kiz cnm kilosu iyi niye dert ettin ki her ay 1.5 kilo falan almaz zaten. Mesela 6 ayindan sonra doğunun kilo almadığı bile olmustu zamanla bebekler hareketlendikce kilo alimi azalir en azindan birçok bebekte böyledir

Benim oğluşta da kırmızı şeyler çıkmıştı doktor kesinlikle deterjan kullanma sabun tozu kullan dedi.
Ben de e bebegin baby me kullaniyordum memnundum o yeni bitti almaya gidemeyince markette roxy dalan sabun tozu gordum bebekler icin deneyim dedim. Fiyati da uygun. Kokusu cok hosuma gitti. 30 derecede yikadigim halde Kalinti da birakmiyo. hacisakirinki birakiyodu.Kendi beyazlarimizi da onla deneyim dedim. Normal deterjan gibi koydum kopure kopure bihal oldu. Aman yuksek derecede sakin cok koymayin eger kullanirsaniz. Ama beyazlarim kar beyazi gibi oldu. Bu arada yumusatici da istemiyo haberiniz olsun.

B bugza nerelerdesin nasıl gdio gebelik alışverişler başladımi unutma bizi yaz arada hbrdar olalım deniz bebisinden
İyiyim canım Deniz kipirdio işte bugün az bugün çok kiprasti diye diye gedik zaman. 24+3 olduk. +6kilodayim. Kan hapina başladığımdan beri arttı kilo alisim. Okula da gidiyorum aralık sonuna kadar.
Şimdilik herşey yolunda şükür.
Siz buyutuyonuz bebisleri maşallah :) takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…