2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bu arada kilodan konu acilmis bende 64 kiloyum 6 kilo fazlam var.yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :) temmuz anneleri zayiflayamiyor diyr topik acip hep orda kalabiliriz
Ahh aynen 63 kiloyum 7 kilo fazlam var:)) ama zayıflarız yaa yemeden duramıyom simdiii tansiyonum düşer

Bu dediğinde çok haklısın canım 4220 doğdu bebeğim 3700 e düştü susuz kalmış hastaneye yattı bi aylık oldu doğum kilosu üstüne 700 gr alması lazımmış ilk ay 700 gr alamadı
Ay maşallah doğum kilonuza bizimki de 3910 doğdu bende tombiş bir oğlum olacak sandıydım ama ne oldu 200 ödem indi sonra ilk ay onun üstüne 800 aldı. En son 74 günlükken 6 kg 62 cm idi. Hep böyle konuşuyoruz veeeeee sonunda "aman sağlıklı olsun da" demesek olmaz şimdi Allah sağlıkla hayırlı bir ömür yaşamayı nasip etsin hepimize ve evlatlarımıza

Bu arada kilodan konu acilmis bende 64 kiloyum 6 kilo fazlam var.yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :) temmuz anneleri zayiflayamiyor diyr topik acip hep orda kalabiliriz
Aynıyız bende şöyle 5-6 versem oh diyeceğim. Sende gösteemiyorsun hiç kilonu maşallah.

Tam olarak neye takıldın kuzum? Bizimde 2. Ay kontrolümüzde 7-8 cm uzamıştı dr maaşalah demişti:) bi sorun olduğunu düşünmüyorum biz daha 3. Ay kontrolüne gitmedik.
Boyu abartı fazla uzamış 1 ayda 5 cm
Kilosu da az artmış gibi geldi bi ayda 900 gram. Ama herkes normal dedi normal galiba

Ben 6 aylık bebeğimi kaybettim.24 haftalıktı. Acı tazeliğini yitiriyor ama sızı kalıyor maalesef.
Gidenin arkasından kalbimizde kırk mum yanarmış her gün biri söner gidermiş. Ama o son mum hiç sönmez yanar ve yakarmış. Giden evlat olunca mumların hiçbiri sönmüyor galiba...

Anladım canım ben çok yapamam da bi tane dikdörtgen arkası olur bir tane de önü olur diye düşündüm ama kayar mı acaba kese gibi olcak yanları Düğmeli olcak

Canim 3.ayda kilo beklentisi 500 gr.Deniz kuzum cok cok guzel almis hic endise etme.bizde 700 gr ve 4 cm le kapattik 3.ayi
Sağol canım içim rahatladı. Annelik hep evham eve geldik evham başladı keike doktpra sorsaydık dedim.

Tek tek yazamadım cevap veren herkese teşekkürler♥♥

Canımmm benim oyle oluyor birini emzirrken diğeri akıııp gidiyor bende uzuluyordum var anlamına mı geliyor bende mama veriyordum günde 2-3 kere şimdi bire indirdim inşallah bırakıcaz yavaş yavaş:)

Doktor yorum yapmadı biz de sormayı unuttuk canım hafta içinde de akciğeri için kontrol var doktor kilo alımı iyiyse nefesi de iyidir diyip duruyor o yüzden kilo alımının iyi olup olmadığı çok önemli bizim için. Deniz maşallah çok aşırı hareketli bir de her emmeden sonra mutlaka kusar.bunu düşününce aslında çok bile almış

Canımm çok özledim seni hiç yazmıyorsun çok mu yoğunsun

İstanbul üniversitesinde mi öğrencisin sana en yakın orası varda. Benim burada çok güzel parklar var buluşur çocukları parkada götürürüz
Evet cnm çapa da öğrenciyim.yani fatih tarafında okuyrm.evime yakın.evet ya birlikte parka götürürüz ne güzel olur hele bi yürüsünler anlaşır parkta buluşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…