- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.541
Ahh aynen 63 kiloyum 7 kilo fazlam var:)) ama zayıflarız yaa yemeden duramıyom simdiii tansiyonum düşerBu arada kilodan konu acilmis bende 64 kiloyum 6 kilo fazlam var.yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :) temmuz anneleri zayiflayamiyor diyr topik acip hep orda kalabiliriz
Oyy oyy maşallahCanım benim iyiyiz çok şükür okula başladım bilgisayar tamirdeydi dün geldi telefonda bozuk canım sıkkındı velhasıl epey giremedim ama.eski.formuma düşük çene moduma döncem inşallahEki Görüntüle 1892149 benim minnakımda burdaa :)
Ay maşallah doğum kilonuza bizimki de 3910 doğdu bende tombiş bir oğlum olacak sandıydımBu dediğinde çok haklısın canım 4220 doğdu bebeğim 3700 e düştü susuz kalmış hastaneye yattı bi aylık oldu doğum kilosu üstüne 700 gr alması lazımmış ilk ay 700 gr alamadı
AynıyızBu arada kilodan konu acilmis bende 64 kiloyum 6 kilo fazlam var.yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :) temmuz anneleri zayiflayamiyor diyr topik acip hep orda kalabiliriz
galactgo süper bişey..daha ön ce de mummylac dala kullanmıştım içerik aynı tavsiye ederimCanım bi damla vardı galactago diye sanırım sen mi kullaniyodun o nasıl bi de maltana diye bi içecek varmış onu denediniz mi hiç
Sen nerde oturuyorsunSimdi bende cıkmıyorum cnm oncesi için dedim. Bebek alısverısı falan muhtemelen aynı yerlerde yapmısızdır yakın olsun dıye:)
Boyu abartı fazla uzamış 1 ayda 5 cmTam olarak neye takıldın kuzum? Bizimde 2. Ay kontrolümüzde 7-8 cm uzamıştı dr maaşalah demişti:) bi sorun olduğunu düşünmüyorum biz daha 3. Ay kontrolüne gitmedik.
Gidenin arkasından kalbimizde kırk mum yanarmış her gün biri söner gidermiş. Ama o son mum hiç sönmez yanar ve yakarmış. Giden evlat olunca mumların hiçbiri sönmüyor galiba...Ben 6 aylık bebeğimi kaybettim.24 haftalıktı. Acı tazeliğini yitiriyor ama sızı kalıyor maalesef.
Anladım canım ben çok yapamam da bi tane dikdörtgen arkası olur bir tane de önü olur diye düşündüm ama kayar mı acaba kese gibi olcak yanları Düğmeli olcakBildiğin yakadan başlamalı bebek ceketini uzatıyorsun ama kol kısmından sonra bedende biraz artırıyorum ki genişlesin bacaklarını rahat hareket ettirebilsin. Altını değiştirebilecegim yere kadar açık oruyorum sonrasını misina ile kapalı oruyorum ( yada sonuna kadar açık orup istediğin yere kadar diyebilirsin de) düğme yada fermuar dikiyorum
Oyyy maşallah topiğin tombişlerine 6200 kg 64 cm de normaldir dimi
Sağol canım içim rahatladı. Annelik hep evham eve geldik evham başladı keike doktpra sorsaydık dedim.Canim 3.ayda kilo beklentisi 500 gr.Deniz kuzum cok cok guzel almis hic endise etme.bizde 700 gr ve 4 cm le kapattik 3.ayi
Canımmm benim oyle oluyor birini emzirrken diğeri akıııp gidiyor bende uzuluyordum var anlamına mı geliyor bende mama veriyordum günde 2-3 kere şimdi bire indirdim inşallah bırakıcaz yavaş yavaş:)Benim.emzirme seklim.su canım 1 memeyi tamamen bosalttirip oyle digerine geçiyorum. Cunku ilk basta gelen sut su gibidir bebegin susuzluğunu giderir sonrası doyurucu olan kismidir o sebeple 2 memeyide bosaltir oglum. Sende o sekilde dene. 1 de 1 memeyi emerken diger memen sızlayıp sut akıyor ise sutun vardir. En azindan 1 yasina kadar cabala lutfen. Allahin izni ile emer bebeğin
Doktor yorum yapmadı biz de sormayı unuttuk canım hafta içinde de akciğeri için kontrol var doktor kilo alımı iyiyse nefesi de iyidir diyip duruyor o yüzden kilo alımının iyi olup olmadığı çok önemli bizim için. Deniz maşallah çok aşırı hareketli bir de her emmeden sonra mutlaka kusar.bunu düşününce aslında çok bile almışBoyuna gidiyor senin kiz cnm kilosu iyi niye dert ettin ki her ay 1.5 kilo falan almaz zaten. Mesela 6 ayindan sonra doğunun kilo almadığı bile olmustu zamanla bebekler hareketlendikce kilo alimi azalir en azindan birçok bebekte böyledir
Canımm çok özledim seni hiç yazmıyorsun çok mu yoğunsunİyiyim canım Deniz kipirdio işte bugün az bugün çok kiprasti diye diye gedik zaman. 24+3 olduk. +6kilodayim. Kan hapina başladığımdan beri arttı kilo alisim. Okula da gidiyorum aralık sonuna kadar.
Şimdilik herşey yolunda şükür.
Siz buyutuyonuz bebisleri maşallah :) takip ediyorum
Hahahaa çok iyi ya o topikte de hamurişi pasta börek tarifleri paylaşırız:))Bu arada kilodan konu acilmis bende 64 kiloyum 6 kilo fazlam var.yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :) temmuz anneleri zayiflayamiyor diyr topik acip hep orda kalabiliriz
Evet cnm çapa da öğrenciyim.yani fatih tarafında okuyrm.evime yakın.evet ya birlikte parka götürürüz ne güzel olur hele bi yürüsünler anlaşır parkta buluşuruzİstanbul üniversitesinde mi öğrencisin sana en yakın orası varda. Benim burada çok güzel parklar var buluşur çocukları parkada götürürüz
Kartal cnmSen nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?