- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.561
Bence üzülme boşver, daha iyi almaması kimse sen gibi bakamaz yavruna. Benim kv ne kadar 3 evlat da büyütmüş olsa ben bırakamıyorum, gerçi ayrı şehirlerdeyiz zaten. Bayramda bir yarım saat-45 dk lığına bıraktım akşam eşimle dolaşalım diye, bir de torununu çok göremiyor biraz olsun başbaşa zaman geçirsin diye. İçim içimi yedi. Ha bir de benimki göremiyor diye sabahları odamıza müsait misiniz diye girip bebeği almak istiyordu. Düşün ben yatak halimleyim bir de güya sorup giriyor amaaan kardeş böyle işte...İki aylık olduk beşi geçmemiştir kucağına aldığı
Zaten parça parça gelen misafire çeşit çeşit pasta yapmaktan kilo veremez olduk :))) Ben 69.8 kg çıkıyorum. 77yenyakın doğuma girmiştim doğumdan sonra 70 oldum hala aynıyım çünkü inanılmaz çikolata yiyorum, ama ne.. Emzirmek cidden iyi kalori yaktırıyor olmalı yoksa benim o yediğim tatlı şeyler beni çoktan 80'e çıkarırdı. Üzüldüğüm şey ise 36 beden kıyafetlerle sadece birkaç ay geçirebilmiş olmam. Ben hep kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşadım boyum 162 kilom da hep 76 civarıydı, 42 beden giyiniyordum. Düğün zamanı 56'ya kadar düştüm gelinliğe o kiloda girdim. Düğünden 1.5 ay sonra hamiş kaldım ve şu an dolabımdaki mint yeşili, limon sarısı pantolonlarımla sadece uzaktan bakışabiliyoruzHahahaa çok iyi ya o topikte de hamurişi pasta börek tarifleri paylaşırız:))
Benimki de bugün hiç uyumadı.. Bu hiç'in anlamı benim açımdan psikolojik olarak da zorlaşmaya başladı. Gündüz uyumayan bir bebeğim var bunu kabullenmem lazım.. Ama bugün artık hiç uyumadı. 5 dk 3 kez falan daldı. Yatağına koyar koymaz uyandı her seferinde. Kendini de helak ediyor sıpacım. Memeden ayrılmıyor. Emme hissi de iyice alevlendi. Emziğe fena alıştı, onsuz uyumuyor. vermeyince de başparmağını keşfetti onu emiyor. Emziği düşer düşmez başlıyor ağlamayaSaatlerdir uyuyamayan bir Ertuğrul'um var
Rabb im şifa versin tüm yavrulara
Bi ara uyumuştu çığlık çığlığa uyandı neysen korktu ne oldu bilmiyorjm
İçim sızladı valla
14 kilo fazlalıkla zirvede bence ben varım12 kilo fazlalıkla zirveyi kimseye kaptırmam bacım :)) 52 kilo hamile kaldım, şimdi 65.5 civarıyım :))
bana da görenler kilolusun demiyor ama giyecek pantolonum yok yemin ederim. hastasıyım doğumdan 2-3 ay sonra eski kıyafetlerine girebilenlere.
ee tabii gebelikte yediğim nutellalar şimdi tırmalıyor :)))
Profil fotom hamilelikten once :) birde eski kiyafetlerim sikintilo artik :)Aynıyızbende şöyle 5-6 versem oh diyeceğim. Sende gösteemiyorsun hiç kilonu maşallah.
Canım anlıyorum seni düğün öncesi 20 kiko vermişsin maşallah nasıl yaptın o azmi yine göstermen lazım ama tabi sütünü etkilemicek sekilde. Bende hiç azim yok yiyorum yatıyorum spor da yok.korse ttakmamız lazım ihmal ediyorumZaten parça parça gelen misafire çeşit çeşit pasta yapmaktan kilo veremez olduk :))) Ben 69.8 kg çıkıyorum. 77yenyakın doğuma girmiştim doğumdan sonra 70 oldum hala aynıyım çünkü inanılmaz çikolata yiyorum, ama ne.. Emzirmek cidden iyi kalori yaktırıyor olmalı yoksa benim o yediğim tatlı şeyler beni çoktan 80'e çıkarırdı. Üzüldüğüm şey ise 36 beden kıyafetlerle sadece birkaç ay geçirebilmiş olmam. Ben hep kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşadım boyum 162 kilom da hep 76 civarıydı, 42 beden giyiniyordum. Düğün zamanı 56'ya kadar düştüm gelinliğe o kiloda girdim. Düğünden 1.5 ay sonra hamiş kaldım ve şu an dolabımdaki mint yeşili, limon sarısı pantolonlarımla sadece uzaktan bakışabiliyoruz
Canım kilosu gayet iyi deniz bebisin boyu da uzun maşallahOyyy maşallah topiğin tombişlerine 6200 kg 64 cm de normaldir dimi
Temmuz anneleri sismanlior topigi açasin mi var canimHahahaa çok iyi ya o topikte de hamurişi pasta börek tarifleri paylaşırız:))
Maşallah denizeİyiyim canım Deniz kipirdio işte bugün az bugün çok kiprasti diye diye gedik zaman. 24+3 olduk. +6kilodayim. Kan hapina başladığımdan beri arttı kilo alisim. Okula da gidiyorum aralık sonuna kadar.
Şimdilik herşey yolunda şükür.
Siz buyutuyonuz bebisleri maşallah :) takip ediyorum
Herkes zirveye oynuo ya zatenBu arada kilodan konu acilmis bende 64 kiloyum 6 kilo fazlam var.yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :) temmuz anneleri zayiflayamiyor diyr topik acip hep orda kalabiliriz
Teşekkür ederiz teyzoş :)
Öyle diyo herkes ama ben benzetemiyorum enteresan bi şekilde :)
Kız başka yerde olsa saçını başını yolarlarKızlaaar bende hiç hamile pantolonu kıyafeti giymeden aldım bebişimi kucağıma şimdi de hamilelikten önceki kilomun altına düşünüyorum
Verirsin canım bak vermişsin daha önce deZaten parça parça gelen misafire çeşit çeşit pasta yapmaktan kilo veremez olduk :))) Ben 69.8 kg çıkıyorum. 77yenyakın doğuma girmiştim doğumdan sonra 70 oldum hala aynıyım çünkü inanılmaz çikolata yiyorum, ama ne.. Emzirmek cidden iyi kalori yaktırıyor olmalı yoksa benim o yediğim tatlı şeyler beni çoktan 80'e çıkarırdı. Üzüldüğüm şey ise 36 beden kıyafetlerle sadece birkaç ay geçirebilmiş olmam. Ben hep kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşadım boyum 162 kilom da hep 76 civarıydı, 42 beden giyiniyordum. Düğün zamanı 56'ya kadar düştüm gelinliğe o kiloda girdim. Düğünden 1.5 ay sonra hamiş kaldım ve şu an dolabımdaki mint yeşili, limon sarısı pantolonlarımla sadece uzaktan bakışabiliyoruz
Karadeniz turunda hiç fena değilsin çok iyi görünüyorsunProfil fotom hamilelikten once :) birde eski kiyafetlerim sikintilo artik :)
Benzio dioalarsa benziodur bak benim 2 side bensemeye bana ben nerelere Gidem
İdil baba ve hala karışımı taha burun dan altı benmis gözler babababalarına mı benziyor senin minnoşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?