2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İki aylık olduk beşi geçmemiştir kucağına aldığı
Bence üzülme boşver, daha iyi almaması kimse sen gibi bakamaz yavruna. Benim kv ne kadar 3 evlat da büyütmüş olsa ben bırakamıyorum, gerçi ayrı şehirlerdeyiz zaten. Bayramda bir yarım saat-45 dk lığına bıraktım akşam eşimle dolaşalım diye, bir de torununu çok göremiyor biraz olsun başbaşa zaman geçirsin diye. İçim içimi yedi. Ha bir de benimki göremiyor diye sabahları odamıza müsait misiniz diye girip bebeği almak istiyordu. Düşün ben yatak halimleyim bir de güya sorup giriyor amaaan kardeş böyle işte...

Hahahaa çok iyi ya o topikte de hamurişi pasta börek tarifleri paylaşırız:))
Zaten parça parça gelen misafire çeşit çeşit pasta yapmaktan kilo veremez olduk :))) Ben 69.8 kg çıkıyorum. 77yenyakın doğuma girmiştim doğumdan sonra 70 oldum hala aynıyım çünkü inanılmaz çikolata yiyorum, ama ne.. Emzirmek cidden iyi kalori yaktırıyor olmalı yoksa benim o yediğim tatlı şeyler beni çoktan 80'e çıkarırdı. Üzüldüğüm şey ise 36 beden kıyafetlerle sadece birkaç ay geçirebilmiş olmam. Ben hep kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşadım boyum 162 kilom da hep 76 civarıydı, 42 beden giyiniyordum. Düğün zamanı 56'ya kadar düştüm gelinliğe o kiloda girdim. Düğünden 1.5 ay sonra hamiş kaldım ve şu an dolabımdaki mint yeşili, limon sarısı pantolonlarımla sadece uzaktan bakışabiliyoruz

Saatlerdir uyuyamayan bir Ertuğrul'um var
Rabb im şifa versin tüm yavrulara
Bi ara uyumuştu çığlık çığlığa uyandı neysen korktu ne oldu bilmiyorjm
İçim sızladı valla
Benimki de bugün hiç uyumadı.. Bu hiç'in anlamı benim açımdan psikolojik olarak da zorlaşmaya başladı. Gündüz uyumayan bir bebeğim var bunu kabullenmem lazım.. Ama bugün artık hiç uyumadı. 5 dk 3 kez falan daldı. Yatağına koyar koymaz uyandı her seferinde. Kendini de helak ediyor sıpacım. Memeden ayrılmıyor. Emme hissi de iyice alevlendi. Emziğe fena alıştı, onsuz uyumuyor. vermeyince de başparmağını keşfetti onu emiyor. Emziği düşer düşmez başlıyor ağlamaya

14 kilo fazlalıkla zirvede bence ben varım Ben inanılmaz dadandım tatlı şeylere, kendimi tutamıyorum. Çok da üzülüyorum ama bir yola düzene sokmam lazım artık

Canım anlıyorum seni düğün öncesi 20 kiko vermişsin maşallah nasıl yaptın o azmi yine göstermen lazım ama tabi sütünü etkilemicek sekilde. Bende hiç azim yok yiyorum yatıyorum spor da yok.korse ttakmamız lazım ihmal ediyorum

Maşallah denize bu arada gebelik takvimi özlemişim gözüm gönlüm açıldı

Verirsin canım bak vermişsin daha önce de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…