2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İdil baba ve hala karışımı taha burun dan altı benmis gözler baba ben bu bi daha yapcam onu kendime benzetmem lazım yok mu bi formülü
Ben de oğluşuma diyorum hiç mi anneden bişey almadın ya hu eşim de hemen bir daha yaparız o da sana benzer diyor Bak hele bak beni kandırma metoduna adamın yermiyim yememmm

Benimki de hep korkarak uyanıyo canım elini tutuyorum.o zaman korkmuyo ama elini bırakınca tık duysa titreyip uyaniyo okuyorum bol bol
Neden oluyor acaba
Bi şeyden mi korkarlar ağrı gaz sancısı felan mı oluyor ki

[/QUOTE]

Uyumadıklarjmzaman huzursuzluk hat safhada.. Çok direniyorlar uyumadıkça daha fazla...bu gece nasıldı?

Bir hurafe atalım ortaya ilişki sonrası amuda kalkınca anneye benziyormuş diye

Deme öyle o akıma inanıp 3.yu yaptırma bana 2 oğlu olup hiç bir yeri ona benzemeyen anne

matsiyahoje seninle 2 gün arayla doğum yapmıştık sanırım benim oğluşum da 6500 ve 64 cm canim

Ben de oğluşuma diyorum hiç mi anneden bişey almadın ya hu eşim de hemen bir daha yaparız o da sana benzer diyor Bak hele bak beni kandırma metoduna adamın yermiyim yememmm
Adamlar öyle benimki de bana benseyene kadar yapcak misiz kafayı yemis

Anladım canım ben çok yapamam da bi tane dikdörtgen arkası olur bir tane de önü olur diye düşündüm ama kayar mı acaba kese gibi olcak yanları Düğmeli olcak
O şekilde kayar ama dediğini goguse kadar hizalayip, gogusten yukarısı için ince bantlar orup dikebilirsin askılı uyku tulumu olur

İstanbul mu inanmiorum anadolu yakasinda kartal a iste sen ne öğretmeniydin bacım gel okulda yakın dmm ya olay kapanmıştır geliosun kartal a
Ah kuzum ben isteyemiyorumeşim istiycek Allah nasip ederse bende Eş durumundan gelicem öyle planlıyoruz.kartal Aklımda bulunsun okul açılırsa yazalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…