- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.581
Ben de oğluşuma diyorum hiç mi anneden bişey almadın ya hu eşim de hemen bir daha yaparız o da sana benzer diyorİdil baba ve hala karışımı taha burun dan altı benmis gözler bababen bu bi daha yapcam onu kendime benzetmem lazım yok mu bi formülü
Bir hurafe atalım ortaya ilişki sonrası amuda kalkınca anneye benziyormuş diyeİdil baba ve hala karışımı taha burun dan altı benmis gözler bababen bu bi daha yapcam onu kendime benzetmem lazım yok mu bi formülü
Neden oluyor acabaBenimki de hep korkarak uyanıyo canım elini tutuyorum.o zaman korkmuyo ama elini bırakınca tık duysa titreyip uyaniyo okuyorum bol bol
[/QUOTE]Benimki de bugün hiç uyumadı.. Bu hiç'in anlamı benim açımdan psikolojik olarak da zorlaşmaya başladı. Gündüz uyumayan bir bebeğim var bunu kabullenmem lazım.. Ama bugün artık hiç uyumadı. 5 dk 3 kez falan daldı. Yatağına koyar koymaz uyandı her seferinde. Kendini de helak ediyor sıpacım. Memeden ayrılmıyor. Emme hissi de iyice alevlendi. Emziğe fena alıştı, onsuz uyumuyor. vermeyince de başparmağını keşfetti onu emiyor. Emziği düşer düşmez başlıyor ağlamaya
Bir hurafe atalım ortaya ilişki sonrası amuda kalkınca anneye benziyormuş diye
Adamlar öyle benimki de bana benseyene kadar yapcak misiz kafayı yemisBen de oğluşuma diyorum hiç mi anneden bişey almadın ya hu eşim de hemen bir daha yaparız o da sana benzer diyorBak hele bak beni kandırma metoduna adamın yermiyim yememmm
Bak yaparım bana bensemesse amuda kalktigimla kalırımBir hurafe atalım ortaya ilişki sonrası amuda kalkınca anneye benziyormuş diye
O şekilde kayar ama dediğini goguse kadar hizalayip, gogusten yukarısı için ince bantlar orup dikebilirsin askılı uyku tulumu olurAnladım canım ben çok yapamam da bi tane dikdörtgen arkası olur bir tane de önü olur diye düşündüm ama kayar mı acaba kese gibi olcak yanları Düğmeli olcak
Yayalım kk ya kaç çocuk yapılıyor çetelesini tutalım. Belki tutar yaDeme öyle o akıma inanıp 3.yu yaptırma bana2 oğlu olup hiç bir yeri ona benzemeyen anne
matsiyahoje seninle 2 gün arayla doğum yapmıştık sanırım benim oğluşum da 6500 ve 64 cm canim
Amuda kalkabiliyorsan iyi vallaBak yaparım bana bensemesse amuda kalktigimla kalırım
Kociskolatam a backalrimj tuttururum bana bensicekse her türlü yolunu bulurum amuda kalkmaninAmuda kalkabiliyorsan iyi valla
Bence de var sizin 3.yü yapasınız durun durun 2.yi yapanlar denesin amuda kalkma olayını onlarda tutarsa sizde yaparsınız.
Yeter ki bana benzesin diyorsunKociskolatam a backalrimj tuttururum bana bensicekse her türlü yolunu bulurum amuda kalkmanin
İnşallah canım öncesinde de buluşur tanışırızEvet cnm çapa da öğrenciyim.yani fatih tarafında okuyrm.evime yakın.evet ya birlikte parka götürürüz ne güzel olur hele bi yürüsünler anlaşır parkta buluşuruz
Ah kuzum ben isteyemiyorumİstanbul mu inanmiorum anadolu yakasinda kartal a istesen ne öğretmeniydin bacım gel okulda yakın dmm ya olay kapanmıştır geliosun kartal a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?