- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.601
Canım ben reflü yüzünden verdim, sonra 25 yaşımda diş teli taktırınca da kilo vrrmiştim. Baktım iyi gidiyor spora gitmeye başlamıştım haftada 3 gün pilates ve zumbaya gidiyordum. E bekardık o zaman tabii.. Bende de azim yok nerdeyse kapıdan dışarı çıkmıyorum. İçime kapandım maddi sorunlar yüzünden de. Korse ben de takmıyorum annem her gün diyor ama iki ay doldu bitti ben üç gün üst üste bile takmadım. Bile bile işte..Canım anlıyorum seni düğün öncesi 20 kiko vermişsin maşallah nasıl yaptın o azmi yine göstermen lazım ama tabi sütünü etkilemicek sekilde. Bende hiç azim yok yiyorum yatıyorum spor da yok.korse ttakmamız lazım ihmal ediyorum
İnşallah canım ama ben eski ben olsam keşke..Verirsin canım bak vermişsin daha önce de
Neden oluyor acaba
Bi şeyden mi korkarlar ağrı gaz sancısı felan mı oluyor ki
Bebis kucağımda yazmaya çalışınca senin yazdıklarınına karismisim. 1 çay kaşığı fazla gelir, çay kaşığın ucuyla az biraz verebilirsinKızlar dün kalabalık misafirlerim vardı, bugün bebeğim burnu tıkalı ve çok hapşuruyor. Birilerinden kaptı galibaÇay kaşığıyla peditus kullansammı???
Kullanan varmı
Ayyy esin haklı bak bu taraflara gelAh kuzum ben isteyemiyorumeşim istiycek Allah nasip ederse bende Eş durumundan gelicem öyle planlıyoruz.kartal Aklımda bulunsun okul açılırsa yazalım:)
Valla ya olmaz böyle hadi azmedelim gtcek bu kilolar
Ben bu gidişle bana benzeyen olana kadar dogurumYeter ki bana benzesin diyorsunsaygı duydum valla çözümlerine
Yapmayalim tommbik iradeli olalim tutalim bogazimiziHahahaa çok iyi ya o topikte de hamurişi pasta börek tarifleri paylaşırız:))
Kız ben bi bebek gördüm baciikolatam :) bebek gibisin masallah :)
Ahh ahh bakma oyle durduguma.eski halimi bildigimden bu halime uyuzum :)Karadeniz turunda hiç fena değilsin çok iyi görünüyorsun
Bence bu ise bi el atmaliyiz topikce :)Herkes zirveye oynuo ya zaten
Aynenn valla KatılıyorumKız ben bi bebek gördüm baciikolatam :) bebek gibisin masallah :)
Aminn ben karnımda iyi beslemeyi becerdim de doğunca beceremedim sanırım hasta oldu yavrum :/ şükür şimdi sağlığı iyi ara ara hastane ye gitsek de :/Ay maşallah doğum kilonuza bizimki de 3910 doğdu bende tombiş bir oğlum olacak sandıydımama ne oldu 200 ödem indi sonra ilk ay onun üstüne 800 aldı. En son 74 günlükken 6 kg 62 cm idi. Hep böyle konuşuyoruz veeeeee sonunda "aman sağlıklı olsun da" demesek olmaz şimdi Allah sağlıkla hayırlı bir ömür yaşamayı nasip etsin hepimize ve evlatlarımıza
Cnm @Nurmuratkf kullanıyordu.Kızlar dün kalabalık misafirlerim vardı, bugün bebeğim burnu tıkalı ve çok hapşuruyor. Birilerinden kaptı galibaÇay kaşığıyla peditus kullansammı???
Kullanan varmı
Ay maşallah ne güzel kızın var. Uzun sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah
Canım doğum günü kutlu olsun kızının,nice güzel yaşlara. Allah hep iyilerle karşılaştırsin, güzellikler versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?