2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım ben reflü yüzünden verdim, sonra 25 yaşımda diş teli taktırınca da kilo vrrmiştim. Baktım iyi gidiyor spora gitmeye başlamıştım haftada 3 gün pilates ve zumbaya gidiyordum. E bekardık o zaman tabii.. Bende de azim yok nerdeyse kapıdan dışarı çıkmıyorum. İçime kapandım maddi sorunlar yüzünden de. Korse ben de takmıyorum annem her gün diyor ama iki ay doldu bitti ben üç gün üst üste bile takmadım. Bile bile işte..

Neden oluyor acaba
Bi şeyden mi korkarlar ağrı gaz sancısı felan mı oluyor ki

Uyumadıklarjmzaman huzursuzluk hat safhada.. Çok direniyorlar uyumadıkça daha fazla...bu gece nasıldı?[/QUOTE]
Gece de ağlıyor çok, kötüsü ağlayınca kendini oarmak emerek tatmin etmeye başladı. Çok üzülüyorum. Huyu değişti iki gündür resmen. Nolcak bilmiyorum ya

Kızlar dün kalabalık misafirlerim vardı, bugün bebeğim burnu tıkalı ve çok hapşuruyor. Birilerinden kaptı galiba Çay kaşığıyla peditus kullansammı???
Kullanan varmı

[QUOmeleq47, post: 48273913, member: 277782"]Kızlar dün kalabalık misafirlerim vardı, bugün bebeğim burnu tıkalı ve çok hapşuruyor. Birilerinden kaptı galiba Çay kaşığıyla peditus kullansammı???
Kullanan varmı[/QUOTE]
Çay kaşığının ucuyla verebilirsin 1 çay kaşığı fazla gelir

Kızlar dün kalabalık misafirlerim vardı, bugün bebeğim burnu tıkalı ve çok hapşuruyor. Birilerinden kaptı galiba Çay kaşığıyla peditus kullansammı???
Kullanan varmı
Bebis kucağımda yazmaya çalışınca senin yazdıklarınına karismisim. 1 çay kaşığı fazla gelir, çay kaşığın ucuyla az biraz verebilirsin

Aminn ben karnımda iyi beslemeyi becerdim de doğunca beceremedim sanırım hasta oldu yavrum :/ şükür şimdi sağlığı iyi ara ara hastane ye gitsek de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…