2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bencede almasın canım sonra zaten baktım yaptım ettim diye anlatıyor millete biz bebişlerimize bakarız evelallah

Kizlar ben su zayiflama konusunda baya ciddiyim 64.6 ciktim bugun tartida.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim (diyet yapmiyorum) ekmegi sabah haric kesiyorum.aburcubur yasak.sabahlari egzersiz yapiyorum.1 bucuk lt detox suyu 1 bucuk lt normal su iciyorum.oglen ekmeksiz pisirdigim yemekten yicem.aksam 6 gibide salata.(farkli salatalar yapicam hergun) arada aksamlari yuruyusede cikabilirim.kizim uyuduktan sonra.buna henuz tam karar vermedim usendigimden 1 hafta sonra tekrar tartilicam zatiflamazsam eger gelsin borekler pocalar tatlilar

Bu arada bende varim diyen varsa birlikte destekle yola koyulalim

Uyumadıklarjmzaman huzursuzluk hat safhada.. Çok direniyorlar uyumadıkça daha fazla...bu gece nasıldı?
Gece de ağlıyor çok, kötüsü ağlayınca kendini oarmak emerek tatmin etmeye başladı. Çok üzülüyorum. Huyu değişti iki gündür resmen. Nolcak bilmiyorum ya[/QUOTE]

Umarım iyi yönde de değişir huyu
Yavrular düzene girinceye kadar böyleler
Bi gün öyle bö gün böyle

Bendeee varım
Katılmak isterim
Göbek çok yok ama basenler bacaklar almış başını gidiyor

Bende varımmm(yalan:))))) kız yolda acıkırım bi iskender yiyelim diye tuttururum ben:)))

Bebegim 2 . Ayı bitti gece uykukari uzadi haliyle siz bebeğin uyanmasini bekliyormusunuz yoksa 5 saati geçince uyandırıyor musunuz
Uyandırmıyorum hiç
Dün akşama kadar uyjmadı
Akşam 22.30 da bi uyudu sabah 4e kadar
Ben de uyandırmadım açıkmış uyandı emdi yeniden uyudu 5.30 kalktı sonra uyumadı

Oncesi sonrasi yaptik bizde :) gec kaldik galiba Bal kizim Berin
Maşaallah Can'ım

hanımlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsuunuz? ben yavaş yavaş uyku eğitimi vermeye başlamayı düşünüyorum. oğlum 2 ay 17 günlük

Kızlar anne sütünün en kaliteli, en besleyici olduğu zaman gecedir o yüzden enaz 1 kere mutlaka kalkıp emzirin, bebis uyanmasa bile siz kalkıp emzirin onu bu kaliteden mahrum bırakmayın.

Facebook ta belki görmüşsünüzdür bir sayfa var sponsorlu diye çıkıyor. Bebek zeka kartları ile ilgili. Burda daha önce kullandığını aöyleyenler de olmuştu. Durumlar nedir, memnun musunuz kızlar? Sipariş mi versem diye düşünüyorum artık işe yarıyorsa çok da geç kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…