- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.621
Bencede almasın canım sonra zaten baktım yaptım ettim diye anlatıyor millete biz bebişlerimize bakarız evelallahBence üzülme boşver, daha iyi almaması kimse sen gibi bakamaz yavruna. Benim kv ne kadar 3 evlat da büyütmüş olsa ben bırakamıyorum, gerçi ayrı şehirlerdeyiz zaten. Bayramda bir yarım saat-45 dk lığına bıraktım akşam eşimle dolaşalım diye, bir de torununu çok göremiyor biraz olsun başbaşa zaman geçirsin diye. İçim içimi yedi. Ha bir de benimki göremiyor diye sabahları odamıza müsait misiniz diye girip bebeği almak istiyordu. Düşün ben yatak halimleyim bir de güya sorup giriyor amaaan kardeş böyle işte...
Gece de ağlıyor çok, kötüsü ağlayınca kendini oarmak emerek tatmin etmeye başladı. Çok üzülüyorum. Huyu değişti iki gündür resmen. Nolcak bilmiyorum ya[/QUOTE]Uyumadıklarjmzaman huzursuzluk hat safhada.. Çok direniyorlar uyumadıkça daha fazla...bu gece nasıldı?
Bendeee varımKizlar ben su zayiflama konusunda baya ciddiyim64.6 ciktim bugun tartida.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim (diyet yapmiyorum) ekmegi sabah haric kesiyorum.aburcubur yasak.sabahlari egzersiz yapiyorum.1 bucuk lt detox suyu 1 bucuk lt normal su iciyorum.oglen ekmeksiz pisirdigim yemekten yicem.aksam 6 gibide salata.(farkli salatalar yapicam hergun) arada aksamlari yuruyusede cikabilirim.kizim uyuduktan sonra.buna henuz tam karar vermedim usendigimden 1 hafta sonra tekrar tartilicam zatiflamazsam eger gelsin borekler pocalar tatlilar
Benim kv de aynı.onun almaması daha hayırlı gerçiBencede almasın canım sonra zaten baktım yaptım ettim diye anlatıyor millete biz bebişlerimize bakarız evelallah
Bende varımmm(yalan:))))) kız yolda acıkırım bi iskender yiyelim diye tuttururum ben:)))Kizlar ben su zayiflama konusunda baya ciddiyim64.6 ciktim bugun tartida.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim (diyet yapmiyorum) ekmegi sabah haric kesiyorum.aburcubur yasak.sabahlari egzersiz yapiyorum.1 bucuk lt detox suyu 1 bucuk lt normal su iciyorum.oglen ekmeksiz pisirdigim yemekten yicem.aksam 6 gibide salata.(farkli salatalar yapicam hergun) arada aksamlari yuruyusede cikabilirim.kizim uyuduktan sonra.buna henuz tam karar vermedim usendigimden 1 hafta sonra tekrar tartilicam zatiflamazsam eger gelsin borekler pocalar tatlilar
Bu arada bende varim diyen varsa birlikte destekle yola koyulalim
Uyandırmıyorum hiçBebegim 2 . Ayı bitti gece uykukari uzadi haliyle siz bebeğin uyanmasini bekliyormusunuz yoksa 5 saati geçince uyandırıyor musunuz
Maşaallah Can'ımOncesi sonrasi yaptik bizde :) gec kaldik galibaBal kizim Berin
Kizlar ben su zayiflama konusunda baya ciddiyim64.6 ciktim bugun tartida.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim (diyet yapmiyorum) ekmegi sabah haric kesiyorum.aburcubur yasak.sabahlari egzersiz yapiyorum.1 bucuk lt detox suyu 1 bucuk lt normal su iciyorum.oglen ekmeksiz pisirdigim yemekten yicem.aksam 6 gibide salata.(farkli salatalar yapicam hergun) arada aksamlari yuruyusede cikabilirim.kizim uyuduktan sonra.buna henuz tam karar vermedim usendigimden 1 hafta sonra tekrar tartilicam zatiflamazsam eger gelsin borekler pocalar tatlilar
Bu arada bende varim diyen varsa birlikte destekle yola koyulalim
Benim bebekte öyle tüm gun uyumuyor hemen hemen tabi dün gece 1 de uyudu kendi uyanmiyordu ben 6 da uyandirdimUyandırmıyorum hiç
Dün akşama kadar uyjmadı
Akşam 22.30 da bi uyudu sabah 4e kadar
Ben de uyandırmadım açıkmış uyandı emdi yeniden uyudu 5.30 kalktı sonra uyumadı
Yazdim seni kayacanss pes etmek yokBendeee varım
Katılmak isterim
Göbek çok yok ama basenler bacaklar almış başını gidiyor
Yaa cok kotusun toplu yaparsak belki irademizi koruruzBende varımmm(yalan:))))) kız yolda acıkırım bi iskender yiyelim diye tuttururum ben:)))
Canim daha kucuk 4 aydan sonra oneriliyo uyku egitimi :)hanımlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsuunuz? ben yavaş yavaş uyku eğitimi vermeye başlamayı düşünüyorum. oğlum 2 ay 17 günlük
Bütün kvlerin köküne kibrit suyu vallaBenim kv de aynı.onun almaması daha hayırlı gerçi
Maşallah tam bal küpüOncesi sonrasi yaptik bizde :) gec kaldik galibaBal kizim Berin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?