2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sağlıkla doğsun denizin, sen de bol bol dinlen şimdi zira yüzünü yıkamaya vaktin olmayacak bir süre :)))

Ben varım şu an karnım tok ya kolay geldi birden bide acken konuşalım bu konuyu ve detoks suyu tarifi Verde belki bizde içeriz bacim

Ben ilk kırk gün taktım zaten kp evdeydi misafir geliyordu sürekli kotla geziyordum taktım sonra herkes gidince iyi saldım tkmak lazım geç kalmadın başla bence 6aya kadr topluyor muş vücut kendini daja önümüzde üç ay var

Bence de var sizin 3.yü yapasınız durun durun 2.yi yapanlar denesin amuda kalkma olayını onlarda tutarsa sizde yaparsınız. HejaR12

Abooo ne ettin bacım öncelik tek Çocukluların olsun :)

Kaç kg doğmuştu? Aynı sayılırız kızlar az daha zayıf oluyor doktor ne diyor boyuna kilosuna

Kilosu standart boyuna da standartin üstünde diyor canım.bence çok da zayıf değiller normaller.3500 doğmuştu sonra hastaneden çıkınca 3300 olmuştu csnim

Kızlar benim kızım besigin de sallanarak uyuyor çoğu zaman. Ama beşiği bırakınca hop gözlerini açıyor. Bir elim beşikte yaşıyorum. Yemegimi bile çoğu zaman tek elle yiyorum.şuan bile size bunu tek elle yazıyorum. Çünkü diğer elim besik sallıyor.
Ne yapsam da bu alışkanlığından kurtulsam. Bir türlü tam dalmiyor.ancak yüz üstü çevirirsem uyuyor.

Son düzenleme:
Canim biz cok seviyoruz sabah aksam kullaniyorum.kizim baya tepki veriyo.ise yariyo derken vakit gecirme anlaminda diyosan eger fazlasiyla yariyo.diger turlu anlayamayiz zaten.kartlari gosterince konusup sesleniyo kizim :)

Ben varım şu an karnım tok ya kolay geldi birden bide acken konuşalım bu konuyu ve detoks suyu tarifi Verde belki bizde içeriz bacim
3 kisi olduk o zaman :) canim aksamdan 1 bucuk lt suyun icinde yarim dilimlenmis limon,cok az taze nane,yarim dilimlenmis yesil elma koydum.bu aksam icine salatalik maydanozda koyucam.vucudun arinmasinda cok etkiliymis.bunu zatiflamaktan cok vucudumun arinmasi ocin iciyorum.ama zayiflamayada yardimci oluyordur mutlaka

Canım annenin ve maydanozun anne sütünü azalttığı söyleniyor fazla kaçırma dikkat et

Bu güya akıllı telefonlar insanı delirtir nanenin diyecektir annenin yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…