- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.641
İyiyim canım Deniz kipirdio işte bugün az bugün çok kiprasti diye diye gedik zaman. 24+3 olduk. +6kilodayim. Kan hapina başladığımdan beri arttı kilo alisim. Okula da gidiyorum aralık sonuna kadar.
Şimdilik herşey yolunda şükür.
Siz buyutuyonuz bebisleri maşallah :) takip ediyorum
Ustunede kunefe yiyelim baciskolatalarBende varımmm(yalan:))))) kız yolda acıkırım bi iskender yiyelim diye tuttururum ben:)))
Kizlar ben su zayiflama konusunda baya ciddiyim64.6 ciktim bugun tartida.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim (diyet yapmiyorum) ekmegi sabah haric kesiyorum.aburcubur yasak.sabahlari egzersiz yapiyorum.1 bucuk lt detox suyu 1 bucuk lt normal su iciyorum.oglen ekmeksiz pisirdigim yemekten yicem.aksam 6 gibide salata.(farkli salatalar yapicam hergun) arada aksamlari yuruyusede cikabilirim.kizim uyuduktan sonra.buna henuz tam karar vermedim usendigimden 1 hafta sonra tekrar tartilicam zatiflamazsam eger gelsin borekler pocalar tatlilar
Bu arada bende varim diyen varsa birlikte destekle yola koyulalim
Künefe den snra başlayalım diyete benceUstunede kunefe yiyelim baciskolatalar
Ooouuuyy gercekten de bal kız mıs masallah onaaOncesi sonrasi yaptik bizde :) gec kaldik galibaBal kizim Berin
Kaç kg doğmuştu? Aynı sayılırız kızlar az daha zayıf oluyor doktor ne diyor boyuna kilosunaDeme öyle o akıma inanıp 3.yu yaptırma bana2 oğlu olup hiç bir yeri ona benzemeyen anne
matsiyahoje seninle 2 gün arayla doğum yapmıştık sanırım benim oğluşum da 6500 ve 64 cm canim
Sen bu işi biliyorsun ince bant da örebilirmO şekilde kayar ama dediğini goguse kadar hizalayip, gogusten yukarısı için ince bantlar orup dikebilirsin askılı uyku tulumu olur
Ben ilk kırk gün taktım zaten kp evdeydi misafir geliyordu sürekli kotla geziyordum taktım sonra herkes gidince iyi saldım tkmak lazım geç kalmadın başla bence 6aya kadr topluyor muş vücut kendini daja önümüzde üç ay varCanım ben reflü yüzünden verdim, sonra 25 yaşımda diş teli taktırınca da kilo vrrmiştim. Baktım iyi gidiyor spora gitmeye başlamıştım haftada 3 gün pilates ve zumbaya gidiyordum. E bekardık o zaman tabii.. Bende de azim yok nerdeyse kapıdan dışarı çıkmıyorum. İçime kapandım maddi sorunlar yüzünden de. Korse ben de takmıyorum annem her gün diyor ama iki ay doldu bitti ben üç gün üst üste bile takmadım. Bile bile işte..
Bence de var sizin 3.yü yapasınız durun durun 2.yi yapanlar denesin amuda kalkma olayını onlarda tutarsa sizde yaparsınız.HejaR12
Kaç kg doğmuştu? Aynı sayılırız kızlar az daha zayıf oluyor doktor ne diyor boyuna kilosuna
Ooyy nasild suslu hanfendi sevsinler :)) masallah kuzuyaOncesi sonrasi yaptik bizde :) gec kaldik galibaBal kizim Berin
Diyet sart diyosunuz yani puffKünefe den snra başlayalım diyete bence
Canim biz cok seviyoruz sabah aksam kullaniyorum.kizim baya tepki veriyo.ise yariyo derken vakit gecirme anlaminda diyosan eger fazlasiyla yariyo.diger turlu anlayamayiz zaten.kartlari gosterince konusup sesleniyo kizim :)Facebook ta belki görmüşsünüzdür bir sayfa var sponsorlu diye çıkıyor. Bebek zeka kartları ile ilgili. Burda daha önce kullandığını aöyleyenler de olmuştu. Durumlar nedir, memnun musunuz kızlar? Sipariş mi versem diye düşünüyorum artık işe yarıyorsa çok da geç kalmadan
Künefenin ardından şöyle bol şekerli bol köpüklü bir Türk kahveside olmasın mı yaniKünefe den snra başlayalım diyete bence
3 kisi olduk o zaman :) canim aksamdan 1 bucuk lt suyun icinde yarim dilimlenmis limon,cok az taze nane,yarim dilimlenmis yesil elma koydum.bu aksam icine salatalik maydanozda koyucam.vucudun arinmasinda cok etkiliymis.bunu zatiflamaktan cok vucudumun arinmasi ocin iciyorum.ama zayiflamayada yardimci oluyordur mutlakaBen varım şu an karnım tok ya kolay geldi birdenbide acken konuşalım bu konuyu ve detoks suyu tarifi Verde belki bizde içeriz bacim
No seker no tatliKünefenin ardından şöyle bol şekerli bol köpüklü bir Türk kahveside olmasın mı yani
Canım annenin ve maydanozun anne sütünü azalttığı söyleniyor fazla kaçırma dikkat et3 kisi olduk o zaman :) canim aksamdan 1 bucuk lt suyun icinde yarim dilimlenmis limon,cok az taze nane,yarim dilimlenmis yesil elma koydum.bu aksam icine salatalik maydanozda koyucam.vucudun arinmasinda cok etkiliymis.bunu zatiflamaktan cok vucudumun arinmasi ocin iciyorum.ama zayiflamayada yardimci oluyordur mutlaka
Bu güya akıllı telefonlar insanı delirtir nanenin diyecektir annenin yazmış3 kisi olduk o zaman :) canim aksamdan 1 bucuk lt suyun icinde yarim dilimlenmis limon,cok az taze nane,yarim dilimlenmis yesil elma koydum.bu aksam icine salatalik maydanozda koyucam.vucudun arinmasinda cok etkiliymis.bunu zatiflamaktan cok vucudumun arinmasi ocin iciyorum.ama zayiflamayada yardimci oluyordur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?