2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Besige ip bagla ipin diğer ucunu da ayağına bagla :))

Bende 69 kiloyum ilk etapta 60 a düşmek istiyorum inşallah

25 günlük bebeğim var 6 gunlukken saglik ocaginda topuk kaninda tsh hormonu 5 çıktı. 20 gunlukken cocuk doktoru elinden kan aldi tekrarlandi test ve tsh 10 çıktı. Bazi yenidoganlarda oluyomus kendiliginden duzeliyormus.3 hafta sonra tekrar kan alincak tsh dusmezse ilaca basliycak . Boyle bir durum yasayan varmi

S sssn ben de 58 kiloyum. Hayatımda hiç 54ün üstünü bile görmemiştim ben yemeyi çok abartmıyorum, herzamanki yediğim gibi yiyorum aslında ama kilom aynı seviyede kalıyor. Çalışmaya başlayınca belki ben de biraz kilo veririm. 5 kilo versem bana yeter :)

İdil baba ve hala karışımı taha burun dan altı benmis gözler baba ben bu bi daha yapcam onu kendime benzetmem lazım yok mu bi formülü
İlk hareket ettiğinde kime bakarsan ona benzer diye okumuştum netten tabi bilim çağında yaşıyoruz genetik diye bi şey de var ben de çok istedim.bana benzesin sarışın mavi gözlü olsun ama esmer sarıdan baskın o nedenle kızım babasına benzedi bana benzeyen tek şeyi cinsiyeti

Neden oluyor acaba
Bi şeyden mi korkarlar ağrı gaz sancısı felan mı oluyor ki

Uyumadıklarjmzaman huzursuzluk hat safhada.. Çok direniyorlar uyumadıkça daha fazla...bu gece nasıldı?[/QUOTE]
Bi şeyden korkuyor gibi benimki okuyorum bol bol uymadan önce ağrı kesici veriyorum mesela o zaman da korkuyo

Ben Unibaby kullanıyorum hiç geçmiyor lekeler siz roxy dalan sabun tozu ndan memnun musunuz lekeleri geçiriyor mu

Allah' ım 58 kiloya dussem zil takıp oynayacam topikte 58 den şikayetçi olan var

Bu arada kilodan konu acilmis bende 64 kiloyum 6 kilo fazlam var.yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :) temmuz anneleri zayiflayamiyor diyr topik acip hep orda kalabiliriz
Bende 64um 6 kilo fazlam var canım 64te kaldım zayiflayamiyorum Zayıflamak için de birsey yapmıyorum o ayrı konu kilo almayim bari diyorum bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…