- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.661
Evet canim duymustum normalde bol nane ve dereotu konuluyoda ben birkac dal koyuyorum.gerisi ayni :) sagol uyardigin icinBu güya akıllı telefonlar insanı delirtir nanenin diyecektir annenin yazmış
Şekersiz ve tatlısız hayat nasıl olur acabaNo seker no tatli
Maşallah kızına pek tatlı :) sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahOncesi sonrasi yaptik bizde :) gec kaldik galibaBal kizim Berin
Tam bal maşallah. Anamm anlamlı anlamlı bakıyor bi deOncesi sonrasi yaptik bizde :) gec kaldik galibaBal kizim Berin
Ayy zaten iskender hastasıyım üstüne de künefe ohhUstunede kunefe yiyelim baciskolatalar
L Light Of God baslatti iskender dedi ustune kunefe benden dondurnasi senden kahvesi H haticekk ten geldi :))) S sssn topige bi el at bacimAyy zaten iskender hastasıyım üstüne de künefe ohhdondurmalı olsun mu?
S sssn bak bizi baştan çıkarıyorSuper_anne1411
Besige ip bagla ipin diğer ucunu da ayağına bagla :))Kızlar benim kızım besigin de sallanarak uyuyor çoğu zaman. Ama beşiği bırakınca hop gözlerini açıyor. Bir elim beşikte yaşıyorum. Yemegimi bile çoğu zaman tek elle yiyorum.şuan bile size bunu tek elle yazıyorum. Çünkü diğer elim besik sallıyor.
Ne yapsam da bu alışkanlığından kurtulsam. Bir türlü tam dalmiyor.ancak yüz üstü çevirirsem uyuyor.
Kizlar ben su zayiflama konusunda baya ciddiyim64.6 ciktim bugun tartida.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim (diyet yapmiyorum) ekmegi sabah haric kesiyorum.aburcubur yasak.sabahlari egzersiz yapiyorum.1 bucuk lt detox suyu 1 bucuk lt normal su iciyorum.oglen ekmeksiz pisirdigim yemekten yicem.aksam 6 gibide salata.(farkli salatalar yapicam hergun) arada aksamlari yuruyusede cikabilirim.kizim uyuduktan sonra.buna henuz tam karar vermedim usendigimden 1 hafta sonra tekrar tartilicam zatiflamazsam eger gelsin borekler pocalar tatlilar
Bu arada bende varim diyen varsa birlikte destekle yola koyulalim
İlk hareket ettiğinde kime bakarsan ona benzer diye okumuştum nettenİdil baba ve hala karışımı taha burun dan altı benmis gözler bababen bu bi daha yapcam onu kendime benzetmem lazım yok mu bi formülü
Neden oluyor acaba
Bi şeyden mi korkarlar ağrı gaz sancısı felan mı oluyor ki
Ben Unibaby kullanıyorum hiç geçmiyor lekeler siz roxy dalan sabun tozu ndan memnun musunuz lekeleri geçiriyor muBen de e bebegin baby me kullaniyordum memnundum o yeni bitti almaya gidemeyince markette roxy dalan sabun tozu gordum bebekler icin deneyim dedim. Fiyati da uygun. Kokusu cok hosuma gitti. 30 derecede yikadigim halde Kalinti da birakmiyo. hacisakirinki birakiyodu.Kendi beyazlarimizi da onla deneyim dedim. Normal deterjan gibi koydum kopure kopure bihal oldu. Aman yuksek derecede sakin cok koymayin eger kullanirsaniz. Ama beyazlarim kar beyazi gibi oldu. Bu arada yumusatici da istemiyo haberiniz olsun.
Allah' ım 58 kiloya dussem zil takıp oynayacam topikte 58 den şikayetçi olan var
Ben verdim canım hem de daha 45 günlük falandıKızlar dün kalabalık misafirlerim vardı, bugün bebeğim burnu tıkalı ve çok hapşuruyor. Birilerinden kaptı galibaÇay kaşığıyla peditus kullansammı???
Kullanan varmı
Bende 64um 6 kilo fazlam var canım 64te kaldım zayiflayamiyorum Zayıflamak için de birsey yapmıyorum o ayrı konu kilo almayim bari diyorum bazen :)Bu arada kilodan konu acilmis bende 64 kiloyum 6 kilo fazlam var.yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :) temmuz anneleri zayiflayamiyor diyr topik acip hep orda kalabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?