2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Allah' ım 58 kiloya dussem zil takıp oynayacam topikte 58 den şikayetçi olan var

Ah be canım... boyum 1.60 filan olsa ben de zil takardım... benim boyum 1.54 ve şuan hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum inat ettim büyük beden kıyafet almıyorum, kendi kıyafetlerime gireceğim

Detox nasıl canım kendin mi hazirlayacaksin?

Ah be canım... boyum 1.60 filan olsa ben de zil takardım... benim boyum 1.54 ve şuan hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum inat ettim büyük beden kıyafet almıyorum, kendi kıyafetlerime gireceğim
Ben boydan kurtariyorum 1,71' ım ama 64 kiloyum ben de inat ettim almiyorum topikce kurtulacağız bu kilolardan

Ben boydan kurtariyorum 1,71' ım ama 64 kiloyum ben de inat ettim almiyorum topikce kurtulacağız bu kilolardan

Oh oh manken gibi boyun var maşallah bence kendimize zaman tanımalıyız. Sonuçta bu kiloları 1 ayda almadık 1 ayda verecek değiliz. 9 ayda aldık, 9 ayda vereceğiz. Benim 3 ayı geçti kaldı 6 ay. Ayda 1 kilo versem 6 ay sonra zaten fıstık gibi olurum

Bizim 7 idi düştü 1 aylıkken. Arkadaşımın bebeğinin 40lardaydı o da yeni bu hafta düştü yani 2.5 aylıkken. Düşer merak etme ama takipte kalman gerek.

Kızlar sol göğsüm çok sert
Sağa göre büyük zaten
İyice şiş gibi hafifte ağrı var
Sizlerde de oluyor mu böyle

Canım ben aynı durumu yasadım kendiliğinden düzeliyo hatta düzelmiştir dediler iki kere kan verdik bizde ikinci kan sonucu normal cıktı şükürler olsun senin bebiğinde sonuclar normal cıkar insallah içini ferah tut doktorumuz cok rastlanan bi durum dedi bide bebeğim 38 haftalıkken dogdu haftasını tamamlamadan dogdugunda da olabiliyomus

Ben de varım yarışmaya 82 kiloyla katılıyorum sabah açık büfe kahvaltı ettiydim onun yokluğuyla rejime karar verdim :)))

Son düzenleme:
Aynı doğmuş hastane çıkış kilosu da aynı sevindim canım doktorun yorumuna denizin kilo da normal o zaman

İlaçlık bir durumu yok bebeğinizin, benim oğlumun 2 günlükken damardan alınan kanda 18 çıktı (ben tiroid hastasıyım) 19 günlükken tekrar test yapıldığında normal sınırlara düşmüştü. Yenidoğanlarda yüksek çıkabiliyor yani, ilaç başlanması için 50 lerde olması gerekli bizimki 18 iken bile düşmemişse ilaca gerek yok takip edilmesi lazım demişlerdi. Bir sonraki testinizde yüksek çıkarsa sonuçlarınızla başka dr a görünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…