- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.681
Allah' ım 58 kiloya dussem zil takıp oynayacam topikte 58 den şikayetçi olan var
Benim kızım da geçti hala 1 2saate uyanıyor sağ olsun anasını uyutmamaya yemin etmiş ant içmiş sankiBebegim 2 . Ayı bitti gece uykukari uzadi haliyle siz bebeğin uyanmasini bekliyormusunuz yoksa 5 saati geçince uyandırıyor musunuz
Detox nasıl canım kendin mi hazirlayacaksin?Kizlar ben su zayiflama konusunda baya ciddiyim64.6 ciktim bugun tartida.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim (diyet yapmiyorum) ekmegi sabah haric kesiyorum.aburcubur yasak.sabahlari egzersiz yapiyorum.1 bucuk lt detox suyu 1 bucuk lt normal su iciyorum.oglen ekmeksiz pisirdigim yemekten yicem.aksam 6 gibide salata.(farkli salatalar yapicam hergun) arada aksamlari yuruyusede cikabilirim.kizim uyuduktan sonra.buna henuz tam karar vermedim usendigimden 1 hafta sonra tekrar tartilicam zatiflamazsam eger gelsin borekler pocalar tatlilar
Bu arada bende varim diyen varsa birlikte destekle yola koyulalim
Ben boydan kurtariyorum 1,71' ım ama 64 kiloyum ben de inat ettim almiyorum topikce kurtulacağız bu kilolardanAh be canım... boyum 1.60 filan olsa ben de zil takardım... benim boyum 1.54 ve şuan hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum inat ettim büyük beden kıyafet almıyorum, kendi kıyafetlerime gireceğim
Ben boydan kurtariyorum 1,71' ım ama 64 kiloyum ben de inat ettim almiyorum topikce kurtulacağız bu kilolardan
Ahh ahh diyet dedik yahu.iskenderler kunefeler dondurmalar havada ucusuyo@Aryadeniz38 baslatti iskender dedi ustune kunefe benden dondurnasi senden kahvesi H haticekk ten geldi :))) S sssn topige bi el at bacim
Bizim 7 idi düştü 1 aylıkken. Arkadaşımın bebeğinin 40lardaydı o da yeni bu hafta düştü yani 2.5 aylıkken. Düşer merak etme ama takipte kalman gerek.25 günlük bebeğim var 6 gunlukken saglik ocaginda topuk kaninda tsh hormonu 5 çıktı. 20 gunlukken cocuk doktoru elinden kan aldi tekrarlandi test ve tsh 10 çıktı. Bazi yenidoganlarda oluyomus kendiliginden duzeliyormus.3 hafta sonra tekrar kan alincak tsh dusmezse ilaca basliycak . Boyle bir durum yasayan varmi
Kesin kesin :) bir sure ara veriyoruz.biraz verelim arada bir kucuk suprizler yapariz kendimize :)Şekersiz ve tatlısız hayat nasıl olur acababu duyguyu daha önce hiç tatmadim kesin yani No şeker No tatlı
Doğru gün yapsak pasta börek filan derken daha kilo alırız üstüne
Bende sirf bu yuzden kiyafet almiyorum :)Ah be canım... boyum 1.60 filan olsa ben de zil takardım... benim boyum 1.54 ve şuan hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum inat ettim büyük beden kıyafet almıyorum, kendi kıyafetlerime gireceğim
Bende diyorum ki topik arkadaslarimla baslarsam beni frenlerler
Canım ben aynı durumu yasadım kendiliğinden düzeliyo hatta düzelmiştir dediler iki kere kan verdik bizde ikinci kan sonucu normal cıktı şükürler olsun senin bebiğinde sonuclar normal cıkar insallah içini ferah tut doktorumuz cok rastlanan bi durum dedi bide bebeğim 38 haftalıkken dogdu haftasını tamamlamadan dogdugunda da olabiliyomus25 günlük bebeğim var 6 gunlukken saglik ocaginda topuk kaninda tsh hormonu 5 çıktı. 20 gunlukken cocuk doktoru elinden kan aldi tekrarlandi test ve tsh 10 çıktı. Bazi yenidoganlarda oluyomus kendiliginden duzeliyormus.3 hafta sonra tekrar kan alincak tsh dusmezse ilaca basliycak . Boyle bir durum yasayan varmi
Aman detox dedigim suyun icine sebze koyuyorum :) limon salatalik maydanoz yesil elma vs.nette guzel tarifler bulabilirsin :)Detox nasıl canım kendin mi hazirlayacaksin?
PekiYapmayalim tommbik iradeli olalim tutalim bogazimizi
Ben de varım yarışmaya 82 kiloyla katılıyorum sabah açık büfe kahvaltı ettiydim onun yokluğuyla rejime karar verdim :)))Kizlar ben su zayiflama konusunda baya ciddiyim64.6 ciktim bugun tartida.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim (diyet yapmiyorum) ekmegi sabah haric kesiyorum.aburcubur yasak.sabahlari egzersiz yapiyorum.1 bucuk lt detox suyu 1 bucuk lt normal su iciyorum.oglen ekmeksiz pisirdigim yemekten yicem.aksam 6 gibide salata.(farkli salatalar yapicam hergun) arada aksamlari yuruyusede cikabilirim.kizim uyuduktan sonra.buna henuz tam karar vermedim usendigimden 1 hafta sonra tekrar tartilicam zatiflamazsam eger gelsin borekler pocalar tatlilar
Bu arada bende varim diyen varsa birlikte destekle yola koyulalim
Aynı doğmuş hastane çıkış kilosu da aynı sevindim canım doktorun yorumuna denizin kilo da normal o zamanAbooo ne ettin bacım öncelik tek Çocukluların olsun :)
Kilosu standart boyuna da standartin üstünde diyor canım.bence çok da zayıf değiller normaller.3500 doğmuştu sonra hastaneden çıkınca 3300 olmuştu csnim
Süt dolmuş canım masaj yaparak 20 dk sağ geçer sonra da o göğsü emzir boşalsınKızlar sol göğsüm çok sert
Sağa göre büyük zaten
İyice şiş gibi hafifte ağrı var
Sizlerde de oluyor mu böyle
valla bende babaya benzeyecek diyordum ama sonuç ortada bilmiyorum valla tarifini ama öğrenirsem söz söylicem :)İdil baba ve hala karışımı taha burun dan altı benmis gözler bababen bu bi daha yapcam onu kendime benzetmem lazım yok mu bi formülü
İlaçlık bir durumu yok bebeğinizin, benim oğlumun 2 günlükken damardan alınan kanda 18 çıktı (ben tiroid hastasıyım) 19 günlükken tekrar test yapıldığında normal sınırlara düşmüştü. Yenidoğanlarda yüksek çıkabiliyor yani, ilaç başlanması için 50 lerde olması gerekli bizimki 18 iken bile düşmemişse ilaca gerek yok takip edilmesi lazım demişlerdi. Bir sonraki testinizde yüksek çıkarsa sonuçlarınızla başka dr a görünün derim.25 günlük bebeğim var 6 gunlukken saglik ocaginda topuk kaninda tsh hormonu 5 çıktı. 20 gunlukken cocuk doktoru elinden kan aldi tekrarlandi test ve tsh 10 çıktı. Bazi yenidoganlarda oluyomus kendiliginden duzeliyormus.3 hafta sonra tekrar kan alincak tsh dusmezse ilaca basliycak . Boyle bir durum yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?