2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar merhaba, grip olmuşum çok giremiyorum. Aman bacılar dikkat edin salgın var (özellikle çocuğu okula gidenler) bizim eve virüsü Görkem getirdi önce Deniz sonra eşim şimdi de ben hastayım hiç halim yok ve ilgi bekleyen bir bebişim var peditus soran kimdi hatırlayamadım ama verme Can'ım, ben Denizi pzt doktora götürdüm sadece serum fizyolojik ver burnunu otribebe ile temizle dedi. Daha çok minikler hemen ilaç vermeyin zaten anne sütü alıyorlarsa hemen atlatıyorlar. Deniz 2 günde atlattı maaşallah
Kiloları konuşmuşsunuz ben 73 le hamile kaldım şuan 76,5 kiloyum ama hala Kocaman göbeğim var sanırım o 3,5 kilo orada toplanmış @karpuz_suyu kız nispet mi yapıyorsun biz tombişleri eziklemeye mi çalışıyorsun amacın ne

Cnm bende ilaç vermiyorum burnunu temizliyorum sadece ama hala burnu dolu dolu ses geliyor. Bazen genzine bir şey akıyor galiba ağzını buruşturuyor .

İnanıyorum yaza kadar hepimiz fıstık gibi olacağız

Umarim düser tsh . 1 haftadir agliyorum.gebelik zehirlenmesi sebebiyle 37 haftalik dogdu bebegim. bu ikinci cocugum 2.5 yasinda bir oglum daha var.onda boyle bi sorun olmadi

Cnm bende ilaç vermiyorum burnunu temizliyorum sadece ama hala burnu dolu dolu ses geliyor. Bazen genzine bir şey akıyor galiba ağzını buruşturuyor .
İstersen nane demle içir Can'ım, büyük oğlum kışın doğduğu için ona hep veriyordum. Ya da yarın dr a götür o baksın bi. Deniz'in öksürmesi hapşırması ve geniz akıntısı vardı, ciğerlerini dinledi ilaca gerek yok dedi. İyiki de vermemiş dr iki günde geçti

Kızlar anne sütünün en kaliteli, en besleyici olduğu zaman gecedir o yüzden enaz 1 kere mutlaka kalkıp emzirin, bebis uyanmasa bile siz kalkıp emzirin onu bu kaliteden mahrum bırakmayın.

Ben gece en erken 12 en geç 2 gibi emzirip yatırıyorum sabah 5,5-6 ya kadar ellemiyorum.

Cnm bizimde topuk kanında çıkmamıştı, 1. Ay kontrolünde elinden alınan kanda 7,5 çıkmıştı. Doktorumuz lab çok önemli iyi bir yerde birdaha baktır dedi. İstanbulda iyi bir lab kan verdik 4 küsur çıkmıştı doktorlar ve lab normal dedi. Sen nerede yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…