- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.701
Tabi canııııım gelsin kısırlar,pastalar börekler ben size Kayseri mantısı da Yaparım:))))Doğru gün yapsak pasta börek filan derken daha kilo alırız üstüne
Tamam tamam kabul ediyorum ortalığı ben karıştırdım:)))bende başlıyorum şu dk dan itibaren diyete:)Bende diyorum ki topik arkadaslarimla baslarsam beni frenlerler
Cnm onu da yaptım ama nereye kadar.Besige ip bagla ipin diğer ucunu da ayağına bagla :))
Kızlar merhaba, grip olmuşum çok giremiyorum. Aman bacılar dikkat edin salgın var (özellikle çocuğu okula gidenler) bizim eve virüsü Görkem getirdi önce Deniz sonra eşim şimdi de ben hastayım hiç halim yok ve ilgi bekleyen bir bebişim varpeditus soran kimdi hatırlayamadım ama verme Can'ım, ben Denizi pzt doktora götürdüm sadece serum fizyolojik ver burnunu otribebe ile temizle dedi. Daha çok minikler hemen ilaç vermeyin zaten anne sütü alıyorlarsa hemen atlatıyorlar. Deniz 2 günde atlattı maaşallah
Kiloları konuşmuşsunuz ben 73 le hamile kaldım şuan 76,5 kiloyum ama hala Kocaman göbeğim var sanırım o 3,5 kilo orada toplanmış@karpuz_suyu kız nispet mi yapıyorsun biz tombişleri eziklemeye mi çalışıyorsun amacın ne
Ah kuzum ben isteyemiyorumeşim istiycek Allah nasip ederse bende Eş durumundan gelicem öyle planlıyoruz.kartal Aklımda bulunsun okul açılırsa yazalım:)
İnanıyorum yaza kadar hepimiz fıstık gibi olacağızOh oh manken gibi boyun var maşallahbence kendimize zaman tanımalıyız. Sonuçta bu kiloları 1 ayda almadık 1 ayda verecek değiliz. 9 ayda aldık, 9 ayda vereceğiz. Benim 3 ayı geçti kaldı 6 ay. Ayda 1 kilo versem 6 ay sonra zaten fıstık gibi olurum
Umarim düser tsh . 1 haftadir agliyorum.gebelik zehirlenmesi sebebiyle 37 haftalik dogdu bebegim. bu ikinci cocugum 2.5 yasinda bir oglum daha var.onda boyle bi sorun olmadiCanım ben aynı durumu yasadım kendiliğinden düzeliyo hatta düzelmiştir dediler iki kere kan verdik bizde ikinci kan sonucu normal cıktı şükürler olsun senin bebiğinde sonuclar normal cıkar insallah içini ferah tut doktorumuz cok rastlanan bi durum dedi bide bebeğim 38 haftalıkken dogdu haftasını tamamlamadan dogdugunda da olabiliyomus
İstersen nane demle içir Can'ım, büyük oğlum kışın doğduğu için ona hep veriyordum. Ya da yarın dr a götür o baksın bi. Deniz'in öksürmesi hapşırması ve geniz akıntısı vardı, ciğerlerini dinledi ilaca gerek yok dedi. İyiki de vermemiş dr iki günde geçtiCnm bende ilaç vermiyorum burnunu temizliyorum sadece ama hala burnu dolu dolu ses geliyor. Bazen genzine bir şey akıyor galiba ağzını buruşturuyor .
Ah İstanbul ah:)))çooook istiyoruz gelmeyi inşallah nasip olur da geliriz.ya İstanbul diyince gözümüzü korkutuyorlar Yaşaması zor trafiği çekilmez ev kiraları çok fazla filan diye.öyle mi gerçekten?
Zeka geriligi olur diye cok korkuyorun. Deger düşse bile herhangi bir hasar bırakmısmidirBizim 7 idi düştü 1 aylıkken. Arkadaşımın bebeğinin 40lardaydı o da yeni bu hafta düştü yani 2.5 aylıkken. Düşer merak etme ama takipte kalman gerek.
Kızlar anne sütünün en kaliteli, en besleyici olduğu zaman gecedir o yüzden enaz 1 kere mutlaka kalkıp emzirin, bebis uyanmasa bile siz kalkıp emzirin onu bu kaliteden mahrum bırakmayın.
Kizima iltifay eden teyzeleri cok cok tesekkur ederiz
25 günlük bebeğim var 6 gunlukken saglik ocaginda topuk kaninda tsh hormonu 5 çıktı. 20 gunlukken cocuk doktoru elinden kan aldi tekrarlandi test ve tsh 10 çıktı. Bazi yenidoganlarda oluyomus kendiliginden duzeliyormus.3 hafta sonra tekrar kan alincak tsh dusmezse ilaca basliycak . Boyle bir durum yasayan varmi
Oooo mantı varsa ben kesin varım hangi şehire taşınıyoruz hepimiz?Tabi canııııım gelsin kısırlar,pastalar börekler ben size Kayseri mantısı da Yaparım:))))
S sssn
@kayacans
idilduam
L Light Of God
matsiyahoje
Varmi arttiran kizlar
Yazmayi unuttugum varsa soyleyiverin yazayim
S sssn
@kayacans
idilduam
L Light Of God
matsiyahoje
Varmi arttiran kizlar
BeeeenS sssn
@kayacans
idilduam
L Light Of God
matsiyahoje
Varmi arttiran kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?