2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Zeka geriligi olur diye cok korkuyorun. Deger düşse bile herhangi bir hasar bırakmısmidir
Yok canım olur mu öyle şey düşmese bile ilacı var 3 yaşına kadar kullanılıp düzenli takip edildiğinde hiç bir sorun olmuyor. Ah şu internet hemen yazıyorlar zeka geriliği olur diye anneler üzülüyor. Bol bol emzir çok yüksek değil düşer.

İnşallah tesekkuederim .evet internetten okuyorum türlü türlü şeyler geliyor aklıma kafayi yiyecek gibi oluyorum

Ben gece en erken 12 en geç 2 gibi emzirip yatırıyorum sabah 5,5-6 ya kadar ellemiyorum.
3-4 saat aralık uygun zaten. Benim oğlan akşam 9.30' da uyumuş oluyor uyumadan önce emziriyorum sonra 1 gibi emziriyorum eğer kendi uyanmadiysa 4-5 gibi tekrar emziriyorum arada saatler oynasada genellikle gece 2 kez emziriyorum mutlaka

Geçmiş olsun.Benimde hem eşim hem büyük oğlum hasta daha küçükle bana uğramadı umarım uğramaz da. Ben her gün 1 tane sarımsak yutuyorum antibiyotik etkisi var malum ilaç kullanmayacağım için inşallah o korur beni hastalıklardan

Sağol Can'ım, inşallah uğramasın 3-4 gündür idare ettim ama bugün kötü oldum

Ah İstanbul ah:)))çooook istiyoruz gelmeyi inşallah nasip olur da geliriz.ya İstanbul diyince gözümüzü korkutuyorlar Yaşaması zor trafiği çekilmez ev kiraları çok fazla filan diye.öyle mi gerçekten?

Aynen öyle cnm ya. Trafik felaket 10-15 dakikalık yere tamı tamına 60-70 dakikada gidiyorsun. Özellikle ben işim gereği gün boyu trafikte olan biri olarak. Ayrıca birde okulum var. Trafik konusu benden sorulur yani :)
Yaşam ise özetlemek gerekirse Bizim mahallede ev kiraları 1000 tl den başlıyo oda eski püskü. Yeni evler 1200-1500 arası. 3+1 olsun site olsun yeni kaliteli olsun dersen 2000-2500 arası kiralar. Yada direk ev alcan. 2000 kiraya veren 2500 krediyi öder peşinatı varsa.
Ama bi okadarda güzel ya. Yaşıyor şehir hiç uyumuyor. Gece gündüz sabah akşam hep kaynıyo. Gezilcek görücek çok yer var. Ben nickten anlaşılacağı üzre İstanbul aşığı biriyim. Senelerce gezsen bitmez İstanbul. Öyle güzel ama öylede nazlı bir yer işte.

Aynen dediklerine katılıyorum. Pahalı yaşaması zor ama güzel bir şehir. İnsanın canı sıkılmiyor bu şehirde. 2002 de üniversiteyi kazanıp geldim bir daha gidemedim

Aynen dediklerine katılıyorum. Pahalı yaşaması zor ama güzel bir şehir. İnsanın canı sıkılmiyor bu şehirde. 2002 de üniversiteyi kazanıp geldim bir daha gidemedim

Ben burda doğdum büyüdüm. Üniversteyi çanakkalede okudum. Eşime gidelim diyorum.Deniz olan heryerde yaşarım ama muhakkak bir ayağım İstanbul'da olacak. Eşim başlarda kabul etmiyordu ama bir hastalık çıktı yoruldu biraz yaşımız çok genç olmasına rağmen Çanakkale,İzmir, Aydın yada Balıkesir sahil kesimi gibi gidebiliriz. Gerçi ailelerimiz sülalemiz burda ama. Off nebiliyim İstanbul'da yaşamak bu işte @Aryadeniz38 . Bi yanın gitmek isterken , diğer yanın saçmalama otur oturduğun yerde diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…