- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.721
Yok canım olur mu öyle şey düşmese bile ilacı var 3 yaşına kadar kullanılıp düzenli takip edildiğinde hiç bir sorun olmuyor. Ah şu internet hemen yazıyorlar zeka geriliği olur diye anneler üzülüyor. Bol bol emzir çok yüksek değil düşer.Zeka geriligi olur diye cok korkuyorun. Deger düşse bile herhangi bir hasar bırakmısmidir
Bende varımmS sssn
@kayacans
idilduam
L Light Of God
matsiyahoje
Varmi arttiran kizlar
Yazmayi unuttugum varsa soyleyiverin yazayim
Noldu bacişkolatam yahuu üzme kendiniiiKızlar bugün benim canım sıkkın anlatmaya bile degmeyecek zamanla düzelecek birsey için kendimi boşuna uzuyorum.bende aldım Yunus Emre'mi yürüdüm biraz...
İnşallah tesekkuederim .evet internetten okuyorum türlü türlü şeyler geliyor aklıma kafayi yiyecek gibi oluyorumYok canım olur mu öyle şey düşmese bile ilacı var 3 yaşına kadar kullanılıp düzenli takip edildiğinde hiç bir sorun olmuyor. Ah şu internet hemen yazıyorlar zeka geriliği olur diye anneler üzülüyor. Bol bol emzir çok yüksek değil düşer.
3-4 saat aralık uygun zaten. Benim oğlan akşam 9.30' da uyumuş oluyor uyumadan önce emziriyorum sonra 1 gibi emziriyorum eğer kendi uyanmadiysa 4-5 gibi tekrar emziriyorum arada saatler oynasada genellikle gece 2 kez emziriyorum mutlakaBen gece en erken 12 en geç 2 gibi emzirip yatırıyorum sabah 5,5-6 ya kadar ellemiyorum.
Geçmiş olsun.Benimde hem eşim hem büyük oğlum hasta daha küçükle bana uğramadı umarım uğramaz da. Ben her gün 1 tane sarımsak yutuyorum antibiyotik etkisi var malum ilaç kullanmayacağım için inşallah o korur beni hastalıklardanKızlar merhaba, grip olmuşum çok giremiyorum. Aman bacılar dikkat edin salgın var (özellikle çocuğu okula gidenler) bizim eve virüsü Görkem getirdi önce Deniz sonra eşim şimdi de ben hastayım hiç halim yok ve ilgi bekleyen bir bebişim varpeditus soran kimdi hatırlayamadım ama verme Can'ım, ben Denizi pzt doktora götürdüm sadece serum fizyolojik ver burnunu otribebe ile temizle dedi. Daha çok minikler hemen ilaç vermeyin zaten anne sütü alıyorlarsa hemen atlatıyorlar. Deniz 2 günde atlattı maaşallah
Kiloları konuşmuşsunuz ben 73 le hamile kaldım şuan 76,5 kiloyum ama hala Kocaman göbeğim var sanırım o 3,5 kilo orada toplanmış@karpuz_suyu kız nispet mi yapıyorsun biz tombişleri eziklemeye mi çalışıyorsun amacın ne
Sağol Can'ım, inşallah uğramasın 3-4 gündür idare ettim ama bugün kötü oldumGeçmiş olsun.Benimde hem eşim hem büyük oğlum hasta daha küçükle bana uğramadı umarım uğramaz da. Ben her gün 1 tane sarımsak yutuyorum antibiyotik etkisi var malum ilaç kullanmayacağım için inşallah o korur beni hastalıklardan
BeeenS sssn
@kayacans
idilduam
L Light Of God
matsiyahoje
Varmi arttiran kizlar
Ya İstanbul'a taşınalım ben orda da Yaparım:))Oooo mantı varsa ben kesin varım hangi şehire taşınıyoruz hepimiz?
Bol limonlu ıhlamur bunun en iyi çözümü, tavuk suyuna çorba yapabilirsen yada yaptırabilirsiniz ne güzel olur hemen toparlanirsinSağol Can'ım, inşallah uğramasın 3-4 gündür idare ettim ama bugün kötü oldum
Anlat canım inan anlatınca bile rahatlıyor insanın içi.Kızlar bugün benim canım sıkkın anlatmaya bile degmeyecek zamanla düzelecek birsey için kendimi boşuna uzuyorum.bende aldım Yunus Emre'mi yürüdüm biraz...
Ah İstanbul ah:)))çooook istiyoruz gelmeyi inşallah nasip olur da geliriz.ya İstanbul diyince gözümüzü korkutuyorlar Yaşaması zor trafiği çekilmez ev kiraları çok fazla filan diye.öyle mi gerçekten?
Kızlar bugün benim canım sıkkın anlatmaya bile degmeyecek zamanla düzelecek birsey için kendimi boşuna uzuyorum.bende aldım Yunus Emre'mi yürüdüm biraz...
S sssn
@kayacans
idilduam
L Light Of God
matsiyahoje
Varmi arttiran kizlar
Aynen dediklerine katılıyorum. Pahalı yaşaması zor ama güzel bir şehir. İnsanın canı sıkılmiyor bu şehirde. 2002 de üniversiteyi kazanıp geldim bir daha gidemedimAynen öyle cnm ya. Trafik felaket 10-15 dakikalık yere tamı tamına 60-70 dakikada gidiyorsun. Özellikle ben işim gereği gün boyu trafikte olan biri olarak. Ayrıca birde okulum var. Trafik konusu benden sorulur yani :)
Yaşam ise özetlemek gerekirse Bizim mahallede ev kiraları 1000 tl den başlıyo oda eski püskü. Yeni evler 1200-1500 arası. 3+1 olsun site olsun yeni kaliteli olsun dersen 2000-2500 arası kiralar. Yada direk ev alcan. 2000 kiraya veren 2500 krediyi öder peşinatı varsa.
Ama bi okadarda güzel ya. Yaşıyor şehir hiç uyumuyor. Gece gündüz sabah akşam hep kaynıyo. Gezilcek görücek çok yer var. Ben nickten anlaşılacağı üzre İstanbul aşığı biriyim. Senelerce gezsen bitmez İstanbul. Öyle güzel ama öylede nazlı bir yer işte.
Aynen dediklerine katılıyorum. Pahalı yaşaması zor ama güzel bir şehir. İnsanın canı sıkılmiyor bu şehirde. 2002 de üniversiteyi kazanıp geldim bir daha gidemedim
Derdin ne ise en kisa zamanda feraha cik insallah canimKızlar bugün benim canım sıkkın anlatmaya bile degmeyecek zamanla düzelecek birsey için kendimi boşuna uzuyorum.bende aldım Yunus Emre'mi yürüdüm biraz...
Sagol canim bakicamCanım tekzenin internet sitesinde kanz marka indirimde, ben aldım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?