2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bendede 6 kg fazla var ya ama çok acikiorum ben emzirken ya kurabiyeler fln atmazsam ağzıma şekerim dusuo bana da bi tüyo verin gtsin kilolar gerçi şimdi kızımı okula götürüp getiriroum belki fayda eder yurumek
Ne kadar yuruyosun gunde toplam biz onbes dakkafilan anca yuruyoz. Ben de calismaya baslayinca veririm kesin :)) onun disinda tuyom yok keske olsa. Aslimda emzirirken kilo vermek kolymis ama biz tatliya filan cok abaniyoz iste

Tonbalikli salatayla aksam yemegi olayini kapattim.bu satten sonra su icicem.aksamda 1 soda icerim belki

Tarti olayini nasil yapalim kizlar.1 haftada bir mi ?

Geçmiş olsun. Sizin için neresi iyi olacaksa oraya gidin tabii önce sağlık ve huzur

Kızlar bende iyi bir korse buldum onun siparişini vericem. Baya kullanan ve memnun kalan var. Ben 62 kiloyum, bu kiloyla hamile kaldım kıyafetlerime giriyorum ama inanılmaz göbeğim kaldI. Yapım gereği göbekliyim zaten iyice hamile gibiyim. Ama bende 62 kiloda kalmak istemiyorum 55-56 lar iyidir benim içinde. Korseyle ve az bir diyet çabasıyla bu işi hallederim diye düşünüyorum.

Tonbalikli salatayla aksam yemegi olayini kapattim.bu satten sonra su icicem.aksamda 1 soda icerim belki

Tarti olayini nasil yapalim kizlar.1 haftada bir mi ?

Ay heyecanlandım, pazartesi mi başlasaydık ki

Ya bu kilolar kendi kendine gitmez mi ?
Ben iki hamilelik üst üste yaşadım şuan kilolar gıcık bi şekilde duruyor. Eskiden hep tığ gibiydim 1.ve 2. hamilelikten sonra hemen verdim ama 3 ve 4 üst üste olunca mıh gibi çakılıp kaldılar bana. 4.hamilelik toplam 6 kilo aldım ama daha 3 . emzirirken hamile kaldığım için hiç veremedim. Kilo üstüne kilo aldım. Doğumdan sonra 68 küsür oldum şuan 73.5 offffffffff. Ye süt yapsın dedik ama kizim azcık kilo alıyor olan bana oldu

Büyük oğlum yapı gereği çok hassas çok duygusal bir çocuk 4,5 yaşında ama bazen 45 yaşında gibisin diyorum :) memlekete gittik 17 gün kaldık ve oğlum inanılmaz alıştı ve her gün bir yerlere gitmek istiyor evde mutsuz gibi hissediyorum ama ben elimden gelen herseyi yapıyorum onunla oyunlar oynuyorum her gün çıkarıyorum dışarı... anlık mutlu oluyor sonra yine melankolik haline burunuyor bu sefer üzülüyorum acaba bir yerde hata mi yapıyorum. Oğlum konuşkan ve cana yakın bir çocuktur. Kardeşini de çok sever,Herşeyde önce kardeşim der... şimdi düşünüyorum ben kötü bir anne miyim oğlum benimle mutlu değil mi diye
Doğum yapali 3 ay oldu ama biz doğru dürüst gezmeye gitmedik hiç ailece bugün hava cok güzeldi bekledim ama eşinden de teklif gelmedi,çok bunaldim herseyi içime atıyorum, yutuyorum kimseyle paylaşıyorum ufacık şeyleri içimde büyüyüp üzülüyorum... bunları yazmam bile çok büyük adım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…