- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.741
Yok ya duzcedeyim mini mini burasi :)Canım istanbuldaysan böyle şeyler saraçhane de hem uygun oluyor hem de cesiti çok oluyor
Ne kadar yuruyosun gunde toplam biz onbes dakkafilan anca yuruyoz. Ben de calismaya baslayinca veririm kesin :)) onun disinda tuyom yok keske olsa. Aslimda emzirirken kilo vermek kolymis ama biz tatliya filan cok abaniyoz isteBendede 6 kg fazla var ya ama çok acikiorum ben emzirken ya kurabiyeler fln atmazsam ağzıma şekerim dusuo bana da bi tüyo verin gtsin kilolar gerçi şimdi kızımı okula götürüp getiriroum belki fayda eder yurumek
Bendim canim tabi haber veririm. mesaji gordum tesekkur edetim silaris vericem ben de:)Özel mesaj attım canım.
Yıkanabilir bez hakkında konuştuğum sen miydin yoksaeastnbull muydu? Haberlerini bekliyorum
Tonbalikli salatayla aksam yemegi olayini kapattim.bu satten sonra su icicem.aksamda 1 soda icerim belki
Tarti olayini nasil yapalim kizlar.1 haftada bir mi ?
Geçmiş olsun. Sizin için neresi iyi olacaksa oraya gidin tabii önce sağlık ve huzurBen burda doğdum büyüdüm. Üniversteyi çanakkalede okudum. Eşime gidelim diyorum.Deniz olan heryerde yaşarım ama muhakkak bir ayağım İstanbul'da olacak. Eşim başlarda kabul etmiyordu ama bir hastalık çıktı yoruldu biraz yaşımız çok genç olmasına rağmen Çanakkale,İzmir, Aydın yada Balıkesir sahil kesimi gibi gidebiliriz. Gerçi ailelerimiz sülalemiz burda ama. Off nebiliyim İstanbul'da yaşamak bu işte @Aryadeniz38 . Bi yanın gitmek isterken , diğer yanın saçmalama otur oturduğun yerde diyor.
Bende sirf bu yuzden kiyafet almiyorum :)
Geçmiş olsun. Sizin için neresi iyi olacaksa oraya gidin tabii önce sağlık ve huzur
O gogsunu emzirmiyon muKızlar sol göğsüm çok sert
Sağa göre büyük zaten
İyice şiş gibi hafifte ağrı var
Sizlerde de oluyor mu böyle
Bi kadın canım videoları var youtube daBu leslie ne ki? Cahil kaldım kız
Yeni topik mi açsak acaba burayı karıştırmasak?? Ne dersin?Tonbalikli salatayla aksam yemegi olayini kapattim.bu satten sonra su icicem.aksamda 1 soda icerim belki
Tonbalikli salatayla aksam yemegi olayini kapattim.bu satten sonra su icicem.aksamda 1 soda icerim belki
Evdeki artanlar bitseydiÇok erken yedin be cnm , hemen başlıyormuyuz yani
Bende varım 1.70 boyum 78 kilom var ne kadar fazlam var hesaplayamiyorum artıkTonbalikli salatayla aksam yemegi olayini kapattim.bu satten sonra su icicem.aksamda 1 soda icerim belki
Ben bugun sabahtan basladim canim.hadi hadi hemeni yok bu isinÇok erken yedin be cnm , hemen başlıyormuyuz yani
Benimde 6 kilo canim insallah gidecek :)Benim 6 kilo fazlam var dogumdan sonra 5ti 1 kilo almisim bide(
Canim bilmem ki cok aktif olur muyuz acaba? Nasil yapalim sen tecrubelisin ne onerirsin ?Yeni topik mi açsak acaba burayı karıştırmasak?? Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?