2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bol limonlu ıhlamur bunun en iyi çözümü, tavuk suyuna çorba yapabilirsen yada yaptırabilirsiniz ne güzel olur hemen toparlanirsin
Ah Can'ım bütün kemiklerim ağrıyor bebişi kucağıma alamıyorum dermanım yok Allahtan evde mercimek çorbası vardı onu içtim. Kendimi bi toparlayım nane kekik karıştırıp demleyim ıhlamur yok evde

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Cooook coook gecmis olsuunn
Insallah bi an once toparlanirsin.
Zencefil varmi evde demleyip icinede 1cay kasigi bal koyup icsen iyi gelir belki

Canimm hepimizin zaman zaman icine kapandigi donemler oluyo kucukte olsa ondada olabilir.havalar serinledi gunes bile olsa yaz gibi degil hep bi kasvet var yazinki canlilik yok.ister istemez o da etkilenmistir.
Sen kotu bi anne degilsin sakin oyle dusunme. 3ay oldu ama hala hepimiz yeni hayatlarimiza adapte olmaya calisiyoruz ve cok hassasiz ki senin iki cocugun var senin icin daha yorucu daha zor oluyodur eminim.
Akisina birak bak hersey bi an once duzelcek. Oglusuda birak o mutlu bi cocuk arada boyle triplere girsin o da hep bizmi melankolik takilcaz :)) rahat ool :) istedigin zaman burdan yada ozelden yaz sakin icine atma

Haklısın canım ara ara geliyor İşte en kötüsü de hep kendimi suclamam.normalde mutlu bir çocuktur Allah razı olsun okuyup yorum yaptığın için.

Canim bilmem ki cok aktif olur muyuz acaba? Nasil yapalim sen tecrubelisin ne onerirsin ?
Canım diyet topiklerinde herkes ne yiyeceğini yazıyor bi de belli dönemlerde tartılıp foto koyuyorlar. Muhabbeti burda edip orda kısaca zayıflama hk konuşulabilir... tam emin değilim ama öyle düşündüm

Canım diyet topiklerinde herkes ne yiyeceğini yazıyor bi de belli dönemlerde tartılıp foto koyuyorlar. Muhabbeti burda edip orda kısaca zayıflama hk konuşulabilir... tam emin değilim ama öyle düşündüm
Sütü azaltmayacak şeyler yememiz lazım eşim yarın 5 te 5 e başlıyor da ben onu yapamam spora da çok üşeniyorum keşke yemeğe usensem

Canım beklentin ne kadar az olursa o kadar mutlu olursun benim eşim de bi yerlere gidelim demedi bugün ben dedim kalk gidelim diye gittik çok da güzel oldu.
Oğlun için üzülmekte haklısın o yaşta o Melankolik haller olmamalı. Tam olarak kaç yaşındaydı şimdi ergenliğe erken giriyorlarmış öyle bişey olmasın?

O da benzemeyebilirdi sonuçta

Haklısın canım ara ara geliyor İşte en kötüsü de hep kendimi suclamam.normalde mutlu bir çocuktur Allah razı olsun okuyup yorum yaptığın için.
Hala mutlu annesi. Sen suan hassas oldugun icinde onun her halini sorguluyosun belki dusundugun gibi degil yada en azindan dusundugun kadar degil.
Hadi artik asma suratini benim yerime op yakisikliyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…