- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.761
Ah Can'ım bütün kemiklerim ağrıyor bebişi kucağıma alamıyorum dermanım yokBol limonlu ıhlamur bunun en iyi çözümü, tavuk suyuna çorba yapabilirsen yada yaptırabilirsiniz ne güzel olur hemen toparlanirsin
Ah Can'ım bütün kemiklerim ağrıyor bebişi kucağıma alamıyorum dermanım yokAllahtan evde mercimek çorbası vardı onu içtim. Kendimi bi toparlayım nane kekik karıştırıp demleyim ıhlamur yok evde
Ask olsun hani ben :))
Cooook coook gecmis olsuunnAh Can'ım bütün kemiklerim ağrıyor bebişi kucağıma alamıyorum dermanım yokAllahtan evde mercimek çorbası vardı onu içtim. Kendimi bi toparlayım nane kekik karıştırıp demleyim ıhlamur yok evde
Canimm hepimizin zaman zaman icine kapandigi donemler oluyo kucukte olsa ondada olabilir.havalar serinledi gunes bile olsa yaz gibi degil hep bi kasvet var yazinki canlilik yok.ister istemez o da etkilenmistir.Büyük oğlum yapı gereği çok hassas çok duygusal bir çocuk 4,5 yaşında ama bazen 45 yaşında gibisin diyorum :) memlekete gittik 17 gün kaldık ve oğlum inanılmaz alıştı ve her gün bir yerlere gitmek istiyor evde mutsuz gibi hissediyorum ama ben elimden gelen herseyi yapıyorum onunla oyunlar oynuyorum her gün çıkarıyorum dışarı... anlık mutlu oluyor sonra yine melankolik haline burunuyor bu sefer üzülüyorum acaba bir yerde hata mi yapıyorum. Oğlum konuşkan ve cana yakın bir çocuktur. Kardeşini de çok sever,Herşeyde önce kardeşim der... şimdi düşünüyorum ben kötü bir anne miyim oğlum benimle mutlu değil mi diye
Doğum yapali 3 ay oldu ama biz doğru dürüst gezmeye gitmedik hiç ailece bugün hava cok güzeldi bekledim ama eşinden de teklif gelmedi,çok bunaldim herseyi içime atıyorum, yutuyorum kimseyle paylaşıyorum ufacık şeyleri içimde büyüyüp üzülüyorum... bunları yazmam bile çok büyük adım bende...
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Cooook coook gecmis olsuunn
Insallah bi an once toparlanirsin.
Zencefil varmi evde demleyip icinede 1cay kasigi bal koyup icsen iyi gelir belki
Olur başlıyorum evi toplamayaYa İstanbul'a taşınalım ben orda da Yaparım:))
Canimm hepimizin zaman zaman icine kapandigi donemler oluyo kucukte olsa ondada olabilir.havalar serinledi gunes bile olsa yaz gibi degil hep bi kasvet var yazinki canlilik yok.ister istemez o da etkilenmistir.
Sen kotu bi anne degilsin sakin oyle dusunme. 3ay oldu ama hala hepimiz yeni hayatlarimiza adapte olmaya calisiyoruz ve cok hassasiz ki senin iki cocugun var senin icin daha yorucu daha zor oluyodur eminim.
Akisina birak bak hersey bi an once duzelcek. Oglusuda birak o mutlu bi cocuk arada boyle triplere girsin o da hep bizmi melankolik takilcaz :)) rahat ool :) istedigin zaman burdan yada ozelden yaz sakin icine atma
kuzum merhaba, kiz nasil?semurcan nerelerdesin?
hejar ne oldu?Haklısın canım ara ara geliyor İşte en kötüsü de hep kendimi suclamam.normalde mutlu bir çocuktur Allah razı olsun okuyup yorum yaptığın için.
Teşekkürler canım beni de listeye ekle de yarım kilo veririm belkiAman detox dedigim suyun icine sebze koyuyorum :) limon salatalik maydanoz yesil elma vs.nette guzel tarifler bulabilirsin :)
Kısır yapar yerdik kız ne guselOh S sssn diyet için yola çıktığın arkadaşarına bak:))))künefeydi dondurmaydı kahveydi:)))idilduam Super_anne1411 @haticekk ya kızlar aynı Şehirde olsak gün yapardık süper olurdu:)))))
Amin canım benim hepimizin ewladini korusun rabbimNasıl güzel bir kız çocuğu Allah nazarlardan saklasın maaşallah
Canım diyet topiklerinde herkes ne yiyeceğini yazıyor bi de belli dönemlerde tartılıp foto koyuyorlar. Muhabbeti burda edip orda kısaca zayıflama hk konuşulabilir... tam emin değilim ama öyle düşündümCanim bilmem ki cok aktif olur muyuz acaba? Nasil yapalim sen tecrubelisin ne onerirsin ?
Sütü azaltmayacak şeyler yememiz lazım eşim yarın 5 te 5 e başlıyor da ben onu yapamam spora da çok üşeniyorum keşke yemeğe usensemCanım diyet topiklerinde herkes ne yiyeceğini yazıyor bi de belli dönemlerde tartılıp foto koyuyorlar. Muhabbeti burda edip orda kısaca zayıflama hk konuşulabilir... tam emin değilim ama öyle düşündüm
Canım beklentin ne kadar az olursa o kadar mutlu olursun benim eşim de bi yerlere gidelim demedi bugün ben dedim kalk gidelim diye gittik çok da güzel oldu.Büyük oğlum yapı gereği çok hassas çok duygusal bir çocuk 4,5 yaşında ama bazen 45 yaşında gibisin diyorum :) memlekete gittik 17 gün kaldık ve oğlum inanılmaz alıştı ve her gün bir yerlere gitmek istiyor evde mutsuz gibi hissediyorum ama ben elimden gelen herseyi yapıyorum onunla oyunlar oynuyorum her gün çıkarıyorum dışarı... anlık mutlu oluyor sonra yine melankolik haline burunuyor bu sefer üzülüyorum acaba bir yerde hata mi yapıyorum. Oğlum konuşkan ve cana yakın bir çocuktur. Kardeşini de çok sever,Herşeyde önce kardeşim der... şimdi düşünüyorum ben kötü bir anne miyim oğlum benimle mutlu değil mi diye
Doğum yapali 3 ay oldu ama biz doğru dürüst gezmeye gitmedik hiç ailece bugün hava cok güzeldi bekledim ama eşinden de teklif gelmedi,çok bunaldim herseyi içime atıyorum, yutuyorum kimseyle paylaşıyorum ufacık şeyleri içimde büyüyüp üzülüyorum... bunları yazmam bile çok büyük adım bende...
Aşkolsun sattın bizi demekkuzum merhaba, kiz nasil?
haziran anneleri grubundayim :))
O da benzemeyebilirdi sonuçtaİlk hareket ettiğinde kime bakarsan ona benzer diye okumuştum nettentabi bilim çağında yaşıyoruz genetik diye bi şey de var ben de çok istedim.bana benzesin sarışın mavi gözlü olsun ama esmer sarıdan baskın o nedenle kızım babasına benzedi bana benzeyen tek şeyi cinsiyeti
Hala mutlu annesi. Sen suan hassas oldugun icinde onun her halini sorguluyosun belki dusundugun gibi degil yada en azindan dusundugun kadar degil.Haklısın canım ara ara geliyor İşte en kötüsü de hep kendimi suclamam.normalde mutlu bir çocuktur Allah razı olsun okuyup yorum yaptığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?