- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.781
Nasıl korse canım?Kızlar bende iyi bir korse buldum onun siparişini vericem. Baya kullanan ve memnun kalan var. Ben 62 kiloyum, bu kiloyla hamile kaldım kıyafetlerime giriyorum ama inanılmaz göbeğim kaldI. Yapım gereği göbekliyim zaten iyice hamile gibiyim. Ama bende 62 kiloda kalmak istemiyorum 55-56 lar iyidir benim içinde. Korseyle ve az bir diyet çabasıyla bu işi hallederim diye düşünüyorum.
Buna da şükürO da benzemeyebilirdi sonuçta
Canım seninle alakalı bir durum yok bence oğlun 5 yaş sendromunda. Hiçbir şeyden memnun olmama, seni tersleme, sürekli bir itiraz, herşeyden çabuk sıkılma, farklı arayışlar içinde olması bunlar hep 5 yaş sendromunun özellikleri. Benim eşim de gezmeyi çok seven biri değil o da haklı haftanın beş günü çalışıyor hafta sonu dinlenmek istiyor, bende hakliyim haftanın beş günü evdeyim gezmek istiyorum valla ben artık eşini beklemiyorum dışarı çıkmak istedimmi alıyorum çocukları çıkıyorum geziyorum sadece park bile olsa o değişikliği kendim için yapıyorum sen de durma evde sıkıldınmi al çocukları çık bunaltma kendiniBüyük oğlum yapı gereği çok hassas çok duygusal bir çocuk 4,5 yaşında ama bazen 45 yaşında gibisin diyorum :) memlekete gittik 17 gün kaldık ve oğlum inanılmaz alıştı ve her gün bir yerlere gitmek istiyor evde mutsuz gibi hissediyorum ama ben elimden gelen herseyi yapıyorum onunla oyunlar oynuyorum her gün çıkarıyorum dışarı... anlık mutlu oluyor sonra yine melankolik haline burunuyor bu sefer üzülüyorum acaba bir yerde hata mi yapıyorum. Oğlum konuşkan ve cana yakın bir çocuktur. Kardeşini de çok sever,Herşeyde önce kardeşim der... şimdi düşünüyorum ben kötü bir anne miyim oğlum benimle mutlu değil mi diye
Doğum yapali 3 ay oldu ama biz doğru dürüst gezmeye gitmedik hiç ailece bugün hava cok güzeldi bekledim ama eşinden de teklif gelmedi,çok bunaldim herseyi içime atıyorum, yutuyorum kimseyle paylaşıyorum ufacık şeyleri içimde büyüyüp üzülüyorum... bunları yazmam bile çok büyük adım bende...
Şimdi bir de bebekti uykusuzluktu derken böyle bunalıma girmen normal canım. Dediğin gibi hepsi geçecek şeyler. Bu tempoya tam olarak alışınca enerjimiz de yükselecek o zaman ailemizle daha iyi ilgilenebileceğiz. Sıkma canını.Büyük oğlum yapı gereği çok hassas çok duygusal bir çocuk 4,5 yaşında ama bazen 45 yaşında gibisin diyorum :) memlekete gittik 17 gün kaldık ve oğlum inanılmaz alıştı ve her gün bir yerlere gitmek istiyor evde mutsuz gibi hissediyorum ama ben elimden gelen herseyi yapıyorum onunla oyunlar oynuyorum her gün çıkarıyorum dışarı... anlık mutlu oluyor sonra yine melankolik haline burunuyor bu sefer üzülüyorum acaba bir yerde hata mi yapıyorum. Oğlum konuşkan ve cana yakın bir çocuktur. Kardeşini de çok sever,Herşeyde önce kardeşim der... şimdi düşünüyorum ben kötü bir anne miyim oğlum benimle mutlu değil mi diye
Doğum yapali 3 ay oldu ama biz doğru dürüst gezmeye gitmedik hiç ailece bugün hava cok güzeldi bekledim ama eşinden de teklif gelmedi,çok bunaldim herseyi içime atıyorum, yutuyorum kimseyle paylaşıyorum ufacık şeyleri içimde büyüyüp üzülüyorum... bunları yazmam bile çok büyük adım bende...
Yapar mısın bilmem canım ama çayına ya da sıcak suya limon sık bir cimdikte karabiber at iç çok iyi geliyorAh Can'ım bütün kemiklerim ağrıyor bebişi kucağıma alamıyorum dermanım yokAllahtan evde mercimek çorbası vardı onu içtim. Kendimi bi toparlayım nane kekik karıştırıp demleyim ıhlamur yok evde
Canım 10 dk gidiş 10 dk geliş benntlfnmua adimsayar yuklemistim günlük adım 5000 de hedefi geçiyorum çok şükür tavsiye ederimNe kadar yuruyosun gunde toplam biz onbes dakkafilan anca yuruyoz. Ben de calismaya baslayinca veririm kesin :)) onun disinda tuyom yok keske olsa. Aslimda emzirirken kilo vermek kolymis ama biz tatliya filan cok abaniyoz iste
Çok istiyorum ya inşallh çıkar tayinimiz.istanbul o halleriyle güzel bence:)Aynen öyle cnm ya. Trafik felaket 10-15 dakikalık yere tamı tamına 60-70 dakikada gidiyorsun. Özellikle ben işim gereği gün boyu trafikte olan biri olarak. Ayrıca birde okulum var. Trafik konusu benden sorulur yani :)
Yaşam ise özetlemek gerekirse Bizim mahallede ev kiraları 1000 tl den başlıyo oda eski püskü. Yeni evler 1200-1500 arası. 3+1 olsun site olsun yeni kaliteli olsun dersen 2000-2500 arası kiralar. Yada direk ev alcan. 2000 kiraya veren 2500 krediyi öder peşinatı varsa.
Ama bi okadarda güzel ya. Yaşıyor şehir hiç uyumuyor. Gece gündüz sabah akşam hep kaynıyo. Gezilcek görücek çok yer var. Ben nickten anlaşılacağı üzre İstanbul aşığı biriyim. Senelerce gezsen bitmez İstanbul. Öyle güzel ama öylede nazlı bir yer işte.
Yok anladım ki seninle benden olmaz:)))biz diyet filan yapamayız:)))Kısır yapar yerdik kız ne gusel
Benim de hayat felsefem "olmasa da olur" maddeler ve hatta insanlar için bile bakıyorum beni yoruyor üzüyor strese sokuyor diyorum "aman bu insan hayatımda olmasa da olur" kafam rahat ediyor vallaSon zamanlarda ki hayat felsefem "boşveeeeer"HejaR12 :)))))
En güzeli Işık hızıyla uzaklaşmak o insanlardan:))Benim de hayat felsefem "olmasa da olur" maddeler ve hatta insanlar için bile bakıyorum beni yoruyor üzüyor strese sokuyor diyorum "aman bu insan hayatımda olmasa da olur" kafam rahat ediyor valla
Oh ohh kalabaliklasiyoruzAsk olsun hani ben :))
Aynen iyi fikirr yarin yoklama zamani
Aynen canim buranin konusunu saptirmayalim.hemde zayiflama iside arada kaynamamis olur bu sekilde herkes iyi adapte olur.ama ben bu konularda cahilim biraz bi el ativersen.topigi acalim yarindan itibaren baslayalim olur mu?Canım diyet topiklerinde herkes ne yiyeceğini yazıyor bi de belli dönemlerde tartılıp foto koyuyorlar. Muhabbeti burda edip orda kısaca zayıflama hk konuşulabilir... tam emin değilim ama öyle düşündüm
Aynen canım öncelik süt.Sütü azaltmayacak şeyler yememiz lazım eşim yarın 5 te 5 e başlıyor da ben onu yapamam spora da çok üşeniyorum keşke yemeğe usensem
Canım temmuz annelerine gir sağ üstte yeni konu aç de t 2016 temmuz anneleri zayıflıyor dersin ilk sayfaya da kayılanları etiketle geliriz orayaAynen canim buranin konusunu saptirmayalim.hemde zayiflama iside arada kaynamamis olur bu sekilde herkes iyi adapte olur.ama ben bu konularda cahilim biraz bi el ativersen.topigi acalim yarindan itibaren baslayalim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?