2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Nasıl korse canım?

Canım seninle alakalı bir durum yok bence oğlun 5 yaş sendromunda. Hiçbir şeyden memnun olmama, seni tersleme, sürekli bir itiraz, herşeyden çabuk sıkılma, farklı arayışlar içinde olması bunlar hep 5 yaş sendromunun özellikleri. Benim eşim de gezmeyi çok seven biri değil o da haklı haftanın beş günü çalışıyor hafta sonu dinlenmek istiyor, bende hakliyim haftanın beş günü evdeyim gezmek istiyorum valla ben artık eşini beklemiyorum dışarı çıkmak istedimmi alıyorum çocukları çıkıyorum geziyorum sadece park bile olsa o değişikliği kendim için yapıyorum sen de durma evde sıkıldınmi al çocukları çık bunaltma kendini

Şimdi bir de bebekti uykusuzluktu derken böyle bunalıma girmen normal canım. Dediğin gibi hepsi geçecek şeyler. Bu tempoya tam olarak alışınca enerjimiz de yükselecek o zaman ailemizle daha iyi ilgilenebileceğiz. Sıkma canını.

Yapar mısın bilmem canım ama çayına ya da sıcak suya limon sık bir cimdikte karabiber at iç çok iyi geliyor

HejaR12 canım benim sen hassas olduğun için öyle dusunuosun ben idil 2 gün okula gitmioken bile acaba sikiliomu yetemiomuyum endisesine kapiliorum.halbiki o mutlu senin yanında kardeşi var yanında ve hergün dışarı cikiomussun ewlatlarinla ne büyük nimet coj şükür 2 ewladin var sağlıklı hiç sıkılıp üzülme umutsuz olma.2.cocuk için vicdan azabı çekilio farkındayım ama o okula gtcek yakinda sizin için daha gusel günler olcak inan. Hem sen esine desene hadi kalk gidoruz bi hava alalım fln diye hazırla minnoslari süslen çık hava al ogluslarinla oynas herifler den beklememek lazım herseyi her zman anlamio onlar ise gttigimzde için . Çık bana gel hadi yüzün gülsün için huzur lu olsun

Ne kadar yuruyosun gunde toplam biz onbes dakkafilan anca yuruyoz. Ben de calismaya baslayinca veririm kesin :)) onun disinda tuyom yok keske olsa. Aslimda emzirirken kilo vermek kolymis ama biz tatliya filan cok abaniyoz iste
Canım 10 dk gidiş 10 dk geliş benntlfnmua adimsayar yuklemistim günlük adım 5000 de hedefi geçiyorum çok şükür tavsiye ederim

Çok istiyorum ya inşallh çıkar tayinimiz.istanbul o halleriyle güzel bence:)

HejaR12 yazman çok iyi oldu.bir nebze olsun iyi gelmiştir.ne yaparsan yap ama içine atma konu ne olursa olsun.oğlunun Burcu ney merak ettim:)çok mu farklı Açıdan yaklaştım bilmiyorum ama ben oğlunun mutsuz olduğunu düşünmüyorum:)dışarı Çıkma olayına gelirsek arya hastaneden çıktıktan sonra çok nadir dışarı çıktık.bence bi çok kişi aynı durumdadır.ben eşimden beklemiyorum ben zorlamazsam çıkmaz:)))ne kadar az beklenti o kadar mutluluk formulü:))

Son zamanlarda ki hayat felsefem "boşveeeeer" HejaR12 :)))))
Benim de hayat felsefem "olmasa da olur" maddeler ve hatta insanlar için bile bakıyorum beni yoruyor üzüyor strese sokuyor diyorum "aman bu insan hayatımda olmasa da olur" kafam rahat ediyor valla

Canım diyet topiklerinde herkes ne yiyeceğini yazıyor bi de belli dönemlerde tartılıp foto koyuyorlar. Muhabbeti burda edip orda kısaca zayıflama hk konuşulabilir... tam emin değilim ama öyle düşündüm
Aynen canim buranin konusunu saptirmayalim.hemde zayiflama iside arada kaynamamis olur bu sekilde herkes iyi adapte olur.ama ben bu konularda cahilim biraz bi el ativersen.topigi acalim yarindan itibaren baslayalim olur mu?

Kızlar ben diyetin sütünüzü etkileyeceğini sanmıyorum, bol su bol emzirme ile hiç sorun olmayacaktır bence, ben işten çıkıp öğle yemeğini bırakınca doğumdan sonra 12 kilo verdim ki hamileliğimde 10kilo almıştım. Şimdilik 6 kilo fazlam var onuda diyet ve spor ile rahatlıkla verebilirim aslında ama dert etmiyoruz işte sorun bu :)
Eşim lokmalarımı sayıyor resmen :)
Çok şikayetçi kilolarımdan

Aynen canim buranin konusunu saptirmayalim.hemde zayiflama iside arada kaynamamis olur bu sekilde herkes iyi adapte olur.ama ben bu konularda cahilim biraz bi el ativersen.topigi acalim yarindan itibaren baslayalim olur mu?
Canım temmuz annelerine gir sağ üstte yeni konu aç de t 2016 temmuz anneleri zayıflıyor dersin ilk sayfaya da kayılanları etiketle geliriz oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…