- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.801
Yarin diyete baslicaz ya bugün baya yedim yaYok anladım ki seninle benden olmaz:)))biz diyet filan yapamayız:)))
6 kilodan mi şikayetçi valla sokyatimKızlar ben diyetin sütünüzü etkileyeceğini sanmıyorum, bol su bol emzirme ile hiç sorun olmayacaktır bence, ben işten çıkıp öğle yemeğini bırakınca doğumdan sonra 12 kilo verdim ki hamileliğimde 10kilo almıştım. Şimdilik 6 kilo fazlam var onuda diyet ve spor ile rahatlıkla verebilirim aslında ama dert etmiyoruz işte sorun bu :)
Eşim lokmalarımı sayıyor resmen :)
Çok şikayetçi kilolarımdan
Topik açicanmi canimcim sabah ora kilo bildirim YAPARIMAynen iyi fikirr yarin yoklama zamani
Hadi bakalım ben bugünden başladım kıymalı makarna yedim bi tabak başkada bişey yemedim birazda yoğurt tırtıkladım:)))Yarin diyete baslicaz ya bugün baya yedim ya
Bende kiymali makarna yedimHadi bakalım ben bugünden başladım kıymalı makarna yedim bi tabak başkada bişey yemedim birazda yoğurt tırtıkladım:)))
Kızlar merhaba, grip olmuşum çok giremiyorum. Aman bacılar dikkat edin salgın var (özellikle çocuğu okula gidenler) bizim eve virüsü Görkem getirdi önce Deniz sonra eşim şimdi de ben hastayım hiç halim yok ve ilgi bekleyen bir bebişim varpeditus soran kimdi hatırlayamadım ama verme Can'ım, ben Denizi pzt doktora götürdüm sadece serum fizyolojik ver burnunu otribebe ile temizle dedi. Daha çok minikler hemen ilaç vermeyin zaten anne sütü alıyorlarsa hemen atlatıyorlar. Deniz 2 günde atlattı maaşallah
Kiloları konuşmuşsunuz ben 73 le hamile kaldım şuan 76,5 kiloyum ama hala Kocaman göbeğim var sanırım o 3,5 kilo orada toplanmış@karpuz_suyu kız nispet mi yapıyorsun biz tombişleri eziklemeye mi çalışıyorsun amacın ne
Zayıflama topiğe bekleniosun bacişkolatamGeçmişler olsun, hemen iyileşin inşallah :)
Bencede hadi el atın bi topik açsın lu kiste olaylarını bilen varsa ben destek arıyorumBence bu ise bi el atmaliyiz topikce :)
Nerde o topikkZayıflama topiğe bekleniosun bacişkolatam
Bendede ciddi basen var ve bacakBendeee varım
Katılmak isterim
Göbek çok yok ama basenler bacaklar almış başını gidiyor
Canım 12 kilo vermişim zaten :)6 kilodan mi şikayetçi valla sokyatim
Canım korse giy gün içinde toplar Gobegini zamanla 6 kg ne ya hemen giderCanım 12 kilo vermişim zaten :)
Bir de boyum pek uzun değil göbeğim var hala
Darısı başımaaa herşeyi kafaya takmaktan kanser olucam yakındaSon zamanlarda ki hayat felsefem "boşveeeeer" @HejaR12 :)))))
Ay insallah nasil gidecek bana da soyleyin :)Benimde 6 kilo canim insallah gidecek :)
Aynen bende onu geçirdim içimden bu topiğin en şişkosu benimAllah' ım 58 kiloya dussem zil takıp oynayacam topikte 58 den şikayetçi olan var
Ay aynı ben bende sabah açık büfe sonrası 86 kiloyla katılıyorumBen de varım yarışmaya 82 kiloyla katılıyorum sabah açık büfe kahvaltı ettiydim onun yokluğuyla rejime karar verdim :)))
BennnnnS sssn
@kayacans
idilduam
L Light Of God
matsiyahoje
Varmi arttiran kizlar
Yazmayi unuttugum varsa soyleyiverin yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?