- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.821
Gel gel yeni topik açtık hep beraber kurtulacağız bu kilolardanAynen bende onu geçirdim içimden bu topiğin en şişkosu benimkafayı yicem
Bennn de varim 8 kilo fazlam var ama sütüm de ikide bir azaliyo korkuyorum rejim yapmaya. Gerci ekmek süt yapmiyodur onu kessem bile kardır. Bu arada benim oglan 3 aylik oldu ben ancak korse takmaya basladim ama gece rahatsiz ediyor cikarsam geceleri olma miS sssn
Sahihuban
@idilduam
@Aryadeniz38
matsiyahoje
Varmi arttiran kizlar
Yazmayi unuttugum varsa soyleyiverin yazayim
Ben kullaniyorum cay kasigi ile bi duzelemeeikKızlar dün kalabalık misafirlerim vardı, bugün bebeğim burnu tıkalı ve çok hapşuruyor. Birilerinden kaptı galibaÇay kaşığıyla peditus kullansammı???
Kullanan varmı
Ditet mi yapiliyo kizlar basi ceketim valla kahrolsun kilolarr
Canım seninle alakalı bir durum yok bence oğlun 5 yaş sendromunda. Hiçbir şeyden memnun olmama, seni tersleme, sürekli bir itiraz, herşeyden çabuk sıkılma, farklı arayışlar içinde olması bunlar hep 5 yaş sendromunun özellikleri. Benim eşim de gezmeyi çok seven biri değil o da haklı haftanın beş günü çalışıyor hafta sonu dinlenmek istiyor, bende hakliyim haftanın beş günü evdeyim gezmek istiyorum valla ben artık eşini beklemiyorum dışarı çıkmak istedimmi alıyorum çocukları çıkıyorum geziyorum sadece park bile olsa o değişikliği kendim için yapıyorum sen de durma evde sıkıldınmi al çocukları çık bunaltma kendini
Şimdi bir de bebekti uykusuzluktu derken böyle bunalıma girmen normal canım. Dediğin gibi hepsi geçecek şeyler. Bu tempoya tam olarak alışınca enerjimiz de yükselecek o zaman ailemizle daha iyi ilgilenebileceğiz. Sıkma canını.
HejaR12 canım benim sen hassas olduğun için öyle dusunuosun ben idil 2 gün okula gitmioken bile acaba sikiliomu yetemiomuyum endisesine kapiliorum.halbiki o mutlu senin yanında kardeşi var yanında ve hergün dışarı cikiomussun ewlatlarinla ne büyük nimet coj şükür 2 ewladin var sağlıklı hiç sıkılıp üzülme umutsuz olma.2.cocuk için vicdan azabı çekilio farkındayım ama o okula gtcek yakinda sizin için daha gusel günler olcak inan. Hem sen esine desene hadi kalk gidoruz bi hava alalım fln diye hazırla minnoslari süslen çık hava al ogluslarinla oynas herifler den beklememek lazım herseyi her zman anlamio onlar ise gttigimzde için . Çık bana gel hadi yüzün gülsün için huzur lu olsun
HejaR12 yazman çok iyi oldu.bir nebze olsun iyi gelmiştir.ne yaparsan yap ama içine atma konu ne olursa olsun.oğlunun Burcu ney merak ettim:)çok mu farklı Açıdan yaklaştım bilmiyorum ama ben oğlunun mutsuz olduğunu düşünmüyorum:)dışarı Çıkma olayına gelirsek arya hastaneden çıktıktan sonra çok nadir dışarı çıktık.bence bi çok kişi aynı durumdadır.ben eşimden beklemiyorum ben zorlamazsam çıkmaz:)))ne kadar az beklenti o kadar mutluluk formulü:))
Son zamanlarda ki hayat felsefem "boşveeeeer"HejaR12 :)))))
5 günde 5 kilo verdiren bi diyet canım 5 olmasa da 3 4 gidiyor 5 gündeAynen canım öncelik süt.
5te 5 nedir?
Ayy süpermiş 20 gün yapmam lazım ondan ama emzirirken olmaz ki5 günde 5 kilo verdiren bi diyet canım 5 olmasa da 3 4 gidiyor 5 günde
Canım aslında istediğin kadar yiyebiliyosun bu diyette pts tüm gün haşlama patates istediğin kadar ye yağsız tuzsuz çay ve şu içebilirsiniz istediğin kadar salı haşlanmış ya da cig sebze akşama kadar istediğin kadar yiyebilirsin çarşamba et günü haşlama ya da ızgara yağsız tuzsuz perşembe meyve cuma süt yoğurt ya da haşlanmış yumurtaAyy süpermiş 20 gün yapmam lazım ondan ama emzirirken olmaz ki
Bugün ben de tam senin dediğin gibiydim canım söylemek gerekiyor bunaldigini belli et en azından ben bugun öyle yaptım iyi de oldu kasla göz arası bebeğe bakar mısın şunu yapar mısın falan dedim iyi de oldu iki lafın arasında çok yoruluyorum hiç yardım etmiyorsun falan bile dediğim oluyor bide 2. 3. Çocuğu istiyorsun Allah olmayanlara versin deyip bana kızım yeter deyip duruyorumBüyük oğlum yapı gereği çok hassas çok duygusal bir çocuk 4,5 yaşında ama bazen 45 yaşında gibisin diyorum :) memlekete gittik 17 gün kaldık ve oğlum inanılmaz alıştı ve her gün bir yerlere gitmek istiyor evde mutsuz gibi hissediyorum ama ben elimden gelen herseyi yapıyorum onunla oyunlar oynuyorum her gün çıkarıyorum dışarı... anlık mutlu oluyor sonra yine melankolik haline burunuyor bu sefer üzülüyorum acaba bir yerde hata mi yapıyorum. Oğlum konuşkan ve cana yakın bir çocuktur. Kardeşini de çok sever,Herşeyde önce kardeşim der... şimdi düşünüyorum ben kötü bir anne miyim oğlum benimle mutlu değil mi diye
Doğum yapali 3 ay oldu ama biz doğru dürüst gezmeye gitmedik hiç ailece bugün hava cok güzeldi bekledim ama eşinden de teklif gelmedi,çok bunaldim herseyi içime atıyorum, yutuyorum kimseyle paylaşıyorum ufacık şeyleri içimde büyüyüp üzülüyorum... bunları yazmam bile çok büyük adım bende...
Fena değil de bu 5 gündekileri karıştırıp 5e bölsek daha sağlıklı :) her gün aynı şeyi yemektense :)) emzirirken cesaret edemem ama zor değilmiç gerçektenCanım aslında istediğin kadar yiyebiliyosun bu diyette pts tüm gün haşlama patates istediğin kadar ye yağsız tuzsuz çay ve şu içebilirsiniz istediğin kadar salı haşlanmış ya da cig sebze akşama kadar istediğin kadar yiyebilirsin çarşamba et günü haşlama ya da ızgara yağsız tuzsuz perşembe meyve cuma süt yoğurt ya da haşlanmış yumurta
Burda kimse yalnız değil! Hep destek tam destek!5 yaş sendromuda mi varmis canım yaa,biraz daha fazla ilgi ve iletisimle üstesinden geleceğiz inşallah. Bende çocukları parka götürüyorum sık sık galiba fazla bunaldim kız kardeşim falanda yok ki gerçi six varsınız siz olmasanız çok daha kötüydü.
Bir an tükendiğimi sandım iyi ki varsınız yorumlar çok motive etti beni
Canım benim Allah razı olsun inşallah güzel günler göreceğiz hep beraber.
Burcu Boğa canım. Allah razı olsun yorumuna yazdım rahatladım gerçekten.oğlum mutlu sevecen bir çocuk aslında biliyorum bu bir dönem ve geçecek
Haklısın canım bazen bosvermek gerekiyor bazen rahat olmak gerekiyor.
Amin canım. Benim de 16 ekimdi sat :)2 ekim 2015- bugün son adetimin ilk günüydü.
Sonra kızımla beraber harika bir serüven başladı :) tam bir yıl olmuş vay be.. kızım bir pirinç tanesinden nerelere geldi. Yanlış hatırlamıyorsam 6.2mm di ilk doktor kontrolünde şimdi 64 cm ve her geçen gün büyüyor şükürler olsun allah kötü günlerini göstermesin gülen yüzleri hiç solmasın inşallah♥
Ben zamanında onu yapmıştım biraz değiştirerek çok zorda kalınca bir kaç kaşık yoğurt yedim 3 kilo vermiştim ama emzirirken yapılmaz ya sonraki aşamalara saklayın bu diyeti işe yarıyorFena değil de bu 5 gündekileri karıştırıp 5e bölsek daha sağlıklı :) her gün aynı şeyi yemektense :)) emzirirken cesaret edemem ama zor değilmiç gerçekten
Aminnnnn canım2 ekim 2015- bugün son adetimin ilk günüydü.
Sonra kızımla beraber harika bir serüven başladı :) tam bir yıl olmuş vay be.. kızım bir pirinç tanesinden nerelere geldi. Yanlış hatırlamıyorsam 6.2mm di ilk doktor kontrolünde şimdi 64 cm ve her geçen gün büyüyor şükürler olsun allah kötü günlerini göstermesin gülen yüzleri hiç solmasın inşallah♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?