2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Konuya ortadan daldım herkes emzirir kilo verir ben alıyorum benide yazin ya vermem lazim bes aylik hamile gibi gobegim var cok uzuluyorum

5 yaş sendromuda mi varmis canım yaa,biraz daha fazla ilgi ve iletisimle üstesinden geleceğiz inşallah. Bende çocukları parka götürüyorum sık sık galiba fazla bunaldim kız kardeşim falanda yok ki gerçi six varsınız siz olmasanız çok daha kötüydü.

Bir an tükendiğimi sandım iyi ki varsınız yorumlar çok motive etti beni

Canım benim Allah razı olsun inşallah güzel günler göreceğiz hep beraber.

Burcu Boğa canım. Allah razı olsun yorumuna yazdım rahatladım gerçekten.oğlum mutlu sevecen bir çocuk aslında biliyorum bu bir dönem ve geçecek

Son zamanlarda ki hayat felsefem "boşveeeeer" HejaR12 :)))))

Haklısın canım bazen bosvermek gerekiyor bazen rahat olmak gerekiyor.

Ayy süpermiş 20 gün yapmam lazım ondan ama emzirirken olmaz ki
Canım aslında istediğin kadar yiyebiliyosun bu diyette pts tüm gün haşlama patates istediğin kadar ye yağsız tuzsuz çay ve şu içebilirsiniz istediğin kadar salı haşlanmış ya da cig sebze akşama kadar istediğin kadar yiyebilirsin çarşamba et günü haşlama ya da ızgara yağsız tuzsuz perşembe meyve cuma süt yoğurt ya da haşlanmış yumurta

Bugün ben de tam senin dediğin gibiydim canım söylemek gerekiyor bunaldigini belli et en azından ben bugun öyle yaptım iyi de oldu kasla göz arası bebeğe bakar mısın şunu yapar mısın falan dedim iyi de oldu iki lafın arasında çok yoruluyorum hiç yardım etmiyorsun falan bile dediğim oluyor bide 2. 3. Çocuğu istiyorsun Allah olmayanlara versin deyip bana kızım yeter deyip duruyorum

Fena değil de bu 5 gündekileri karıştırıp 5e bölsek daha sağlıklı :) her gün aynı şeyi yemektense :)) emzirirken cesaret edemem ama zor değilmiç gerçekten

2 ekim 2015- bugün son adetimin ilk günüydü.
Sonra kızımla beraber harika bir serüven başladı :) tam bir yıl olmuş vay be.. kızım bir pirinç tanesinden nerelere geldi. Yanlış hatırlamıyorsam 6.2mm di ilk doktor kontrolünde şimdi 64 cm ve her geçen gün büyüyor şükürler olsun allah kötü günlerini göstermesin gülen yüzleri hiç solmasın inşallah♥

Burda kimse yalnız değil! Hep destek tam destek!

Amin canım. Benim de 16 ekimdi sat :)

Fena değil de bu 5 gündekileri karıştırıp 5e bölsek daha sağlıklı :) her gün aynı şeyi yemektense :)) emzirirken cesaret edemem ama zor değilmiç gerçekten
Ben zamanında onu yapmıştım biraz değiştirerek çok zorda kalınca bir kaç kaşık yoğurt yedim 3 kilo vermiştim ama emzirirken yapılmaz ya sonraki aşamalara saklayın bu diyeti işe yarıyor

Aminnnnn canım

kıZlaaar...

Başka yere kalmaya gelince düzenimizi değiştirmeye çalışıyorlar...

Normalde evimizde yavrum oynaya oynaya uyur...

K Valide habire Sallıyor ya
Normalde oyun halısında ya da sohbet oynarken uyuyor ya da huysuzlanırsa piş piş yapıp hafif sallayıp uyutuyorum
Tabi saatlerce uyumadığı günler hariç

En sonunda anne sen iyi sallıyorsun yorulmadan ben evde hiç sallamam
Öyle yorucu kendi uyuyor normalde dedim
Nolcak da diyor ne yoracak bu
Çi
Tabi ev işi kendi işin Bebek yemek kolay snaıyorşa
Büyükler unutuyor çocuk bakmayı bence
Ne bileyim kendi evimiz kendi düzenimiz en güzeli

Selam hanimlar çoktandır girmeye fırsat bulamıyorum INŞALLAH tüm anneler ve bebisler iyidir hamileligin başından biri bir sorunum oldumu buraya yazdim hep cevap yazdınız yardımcı olmaya çalıştınız tüm destekleriniz için çok sağolun sizi tanımıyorum ama gerçekten çok seviyorum iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…