- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.841
Cnm latex korse kullanan herkes çok memnunmuş .Nasıl korse canım?
yok be kuzum :))Aşkolsun sattın bizi demek
bebis iyi, senin kuzular nasil?
Ay ben de yukleyeyim o bahaneyle duzenle yururum belkiCanım 10 dk gidiş 10 dk geliş benntlfnmua adimsayar yuklemistim günlük adım 5000 de hedefi geçiyorum çok şükür tavsiye ederim
Teşekkürler canimCnm latex korse kullanan herkes çok memnunmuş .
Aynen bayram tatilinde de bana baskı yapıyorlardı salla diye. Bir de emzikle dalıyor benim oğluşum kaynanam gelip emziğinin çekiyordu ağzından sürekli. Bir kere de ablamdaydım bir baktım ayağında sallıyorkıZlaaar...
Başka yere kalmaya gelince düzenimizi değiştirmeye çalışıyorlar...
Normalde evimizde yavrum oynaya oynaya uyur...
K Valide habire Sallıyor ya
Normalde oyun halısında ya da sohbet oynarken uyuyor ya da huysuzlanırsa piş piş yapıp hafif sallayıp uyutuyorum
Tabi saatlerce uyumadığı günler hariç
En sonunda anne sen iyi sallıyorsun yorulmadan ben evde hiç sallamam
Öyle yorucu kendi uyuyor normalde dedim
Nolcak da diyor ne yoracak bu
Çi
Tabi ev işi kendi işin Bebek yemek kolay snaıyorşa
Büyükler unutuyor çocuk bakmayı bence
Ne bileyim kendi evimiz kendi düzenimiz en güzeli
İyi benim minoslarda idil kreş e başladı taha büyümeye çalısio.küstun mu sen bize kaçtın haziran annelerinebebis iyi, senin kuzular nasil?
Gaz canım o taha da da oluo osuruo sonra gecio canım gazdamlasi varsa bi ver istersenKizlar oglunun karnindan gurul gurul sesler geliyo bi haftadan fazla oldu. Bide gazimiz nerdeyse bitmisti yeniden basladibu sesler gazla ilgili mi acaba ne ki bu
Verdim canim. Ne guzrldi rahatlamıştık bitti sanmistimGaz canım o taha da da oluo osuruo sonra gecio canım gazdamlasi varsa bi ver istersen
Gazdır bence ya bol bol bacak çalıştırın inşallah pırtlatırKizlar oglunun karnindan gurul gurul sesler geliyo bi haftadan fazla oldu. Bide gazimiz nerdeyse bitmisti yeniden basladibu sesler gazla ilgili mi acaba ne ki bu
Bizimki kakasini yapiyo gazini alttan ustten cikariyo ama yine de gaz sancisi cekiyoGazdır bence ya bol bol bacak çalıştırın inşallah pırtlatır
kıZlaaar...
Başka yere kalmaya gelince düzenimizi değiştirmeye çalışıyorlar...
Normalde evimizde yavrum oynaya oynaya uyur...
K Valide habire Sallıyor ya
Normalde oyun halısında ya da sohbet oynarken uyuyor ya da huysuzlanırsa piş piş yapıp hafif sallayıp uyutuyorum
Tabi saatlerce uyumadığı günler hariç
En sonunda anne sen iyi sallıyorsun yorulmadan ben evde hiç sallamam
Öyle yorucu kendi uyuyor normalde dedim
Nolcak da diyor ne yoracak bu
Çi
Tabi ev işi kendi işin Bebek yemek kolay snaıyorşa
Büyükler unutuyor çocuk bakmayı bence
Ne bileyim kendi evimiz kendi düzenimiz en güzeli
Ağlayan her çocuk açmı allah aşkına. Şu lafı duydukça lohusalığıma geri dönüyorum ya. Bizimde huyumuz değişti ağlıyoruz bu aralar, altımız pisse, uykumuz gelmişse, acıktıysak hatta abarttık uyanırken bile bazen şiddetli ağlıyoruz. Kv bi kere gördü bu ağlamayı. Oda uyanırken. Gitmiş bebekleri şuan kocaman olan 2-3 kşiye sormuş. Onlarda açtır kesin demişler. Şimdi eşimi aradı önce açtır dedi eşim yok dedi, bana söyledi hayır dedim, çocuğu kucağına alıp severken sen açmısın annem ondanmı ağlıyosun diye seviyo.
Afedersiniz ama b.k çıkarmada üstlerine yok.
Zaten en başından beri mama vermemizi istiyordu ama olmadı Allahıma bin şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?