2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Eveet 5saatlik uyutmaya ve uyumaya calisma maratonumuz basarisizlikla sonuclandi ne uyuyabildi ne uyanabildi.
Isigi actim uyandirdim iyice. Sabaha kadar yolu var. Duzelcek vs diye beklentilerede girmicem artik yoruldum

Mrb arkadaşlar bende temmuzda doğum yaptım nasıl bebişleriniz uyumuyo bnimki gece hep ayakta ne zaman duzelir

Aynen bayram tatilinde de bana baskı yapıyorlardı salla diye. Bir de emzikle dalıyor benim oğluşum kaynanam gelip emziğinin çekiyordu ağzından sürekli. Bir kere de ablamdaydım bir baktım ayağında sallıyor herkesin bir şekli var işte annesine sormadan çocuklara müdahale etmek yanlış.

Kizlar oglunun karnindan gurul gurul sesler geliyo bi haftadan fazla oldu. Bide gazimiz nerdeyse bitmisti yeniden basladi bu sesler gazla ilgili mi acaba ne ki bu

Kizlar oglunun karnindan gurul gurul sesler geliyo bi haftadan fazla oldu. Bide gazimiz nerdeyse bitmisti yeniden basladi bu sesler gazla ilgili mi acaba ne ki bu
Gaz canım o taha da da oluo osuruo sonra gecio canım gazdamlasi varsa bi ver istersen

Canım bayram tatilinde memlekete gittik ve bebeğim yerini yadirgadi uyku problemi başladı uyuyamayinca agresif oldu huysuz oldu,bu sefer konu aç bu çocuğa geldi benim bebeğimi de çok salladilar uyudun diye ama nafile,neyseki evimize geldik iyi oldu yavrum seni çok iyi anlıyorum Allah yardimcin olsun ama merak etme evinize gidince duzeninizi tekrar kurarsiniz

Ağlayan her çocuk açmı allah aşkına. Şu lafı duydukça lohusalığıma geri dönüyorum ya. Bizimde huyumuz değişti ağlıyoruz bu aralar, altımız pisse, uykumuz gelmişse, acıktıysak hatta abarttık uyanırken bile bazen şiddetli ağlıyoruz. Kv bi kere gördü bu ağlamayı. Oda uyanırken. Gitmiş bebekleri şuan kocaman olan 2-3 kşiye sormuş. Onlarda açtır kesin demişler. Şimdi eşimi aradı önce açtır dedi eşim yok dedi, bana söyledi hayır dedim, çocuğu kucağına alıp severken sen açmısın annem ondanmı ağlıyosun diye seviyo.

Afedersiniz ama b.k çıkarmada üstlerine yok.
Zaten en başından beri mama vermemizi istiyordu ama olmadı Allahıma bin şükür.

Dışardaki herkes biliyor zaten senin çocuğunun derdini bir sen bilmiyorsun sanki,bebegini en iyi anne tanır dr dan bile daha iyi bilir ❤aynen her ağlayan bebeğe aç muamelesi yapılıyor sutun yetmiyor sutun yaramıyor vs sanki kendileri hiç çocuk buyutmesilwr sanki çocukları hiç aglamasa sorunsuz buyudu

Günaydın herkese bebegim çok gazlı bazen çığlık çığlığa ağlıyor ne yapsam susmuyor battanyenin içine koyunca susuyor internetten baktim hamak bebeklerin gazını alıyormuş almak istiyorum ama kararsızım kullanan yada duyan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…