- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.861
Canım nefret ettim şu işten ya kadının yanında emzirip koyuyorum sallıyorum tabi konuşuyo bişey yapıyo çocuk uyuyamıyo ağlıyo kadın hemen aç bu emzir diyo. sinir oluyorum ya dışardan her ağlama aynı geliyor ama biz anneasiyiz ne derdi var biz biliriz.Ağlayan her çocuk açmı allah aşkına. Şu lafı duydukça lohusalığıma geri dönüyorum ya. Bizimde huyumuz değişti ağlıyoruz bu aralar, altımız pisse, uykumuz gelmişse, acıktıysak hatta abarttık uyanırken bile bazen şiddetli ağlıyoruz. Kv bi kere gördü bu ağlamayı. Oda uyanırken. Gitmiş bebekleri şuan kocaman olan 2-3 kşiye sormuş. Onlarda açtır kesin demişler. Şimdi eşimi aradı önce açtır dedi eşim yok dedi, bana söyledi hayır dedim, çocuğu kucağına alıp severken sen açmısın annem ondanmı ağlıyosun diye seviyo.
Afedersiniz ama b.k çıkarmada üstlerine yok.
Zaten en başından beri mama vermemizi istiyordu ama olmadı Allahıma bin şükür.
Gündüzde mi uyumuyor canım?Eveet 5saatlik uyutmaya ve uyumaya calisma maratonumuz basarisizlikla sonuclandi ne uyuyabildi ne uyanabildi.
Isigi actim uyandirdim iyice. Sabaha kadar yolu var. Duzelcek vs diye beklentilerede girmicem artik yoruldum
Yaa demek ki çok gazlı Allahtan bir miktarını çıkarıyor yoksa daha zor olurdu. Kızlar yazmıştı rezene anason onları denedin mi?Bizimki kakasini yapiyo gazini alttan ustten cikariyo ama yine de gaz sancisi cekiyo
Aynen ya emme refleksi diye bişey var tatildeyken çocuk her arandıkça aç bu diyorlardı. Moro refleksi var (ani seslere şiddetli hareketlere çocuk kollarını bacaklarını açıyor) korkmuş gibi görünüyor ya durup durup korkak bu çocuk alışsın diye havaya zıplatmaya çalıştılar ben şokkkAğlayan her çocuk açmı allah aşkına. Şu lafı duydukça lohusalığıma geri dönüyorum ya. Bizimde huyumuz değişti ağlıyoruz bu aralar, altımız pisse, uykumuz gelmişse, acıktıysak hatta abarttık uyanırken bile bazen şiddetli ağlıyoruz. Kv bi kere gördü bu ağlamayı. Oda uyanırken. Gitmiş bebekleri şuan kocaman olan 2-3 kşiye sormuş. Onlarda açtır kesin demişler. Şimdi eşimi aradı önce açtır dedi eşim yok dedi, bana söyledi hayır dedim, çocuğu kucağına alıp severken sen açmısın annem ondanmı ağlıyosun diye seviyo.
Afedersiniz ama b.k çıkarmada üstlerine yok.
Zaten en başından beri mama vermemizi istiyordu ama olmadı Allahıma bin şükür.
Başı mı ağrımışCanım nefret ettim şu işten ya kadının yanında emzirip koyuyorum sallıyorum tabi konuşuyo bişey yapıyo çocuk uyuyamıyo ağlıyo kadın hemen aç bu emzir diyo. sinir oluyorum ya dışardan her ağlama aynı geliyor ama biz anneasiyiz ne derdi var biz biliriz.
Kızım ni tane elektrik süpürgesi sesiyle sakinleşiyor kvlerdeykrn kalabalıktı o sesle uyudu sonra geri uyando ağladı kv hemen yapıştırdı çocuğun başı ağrıdı bi daha açmayın şunu diye. Bide ona kalsa kucakta sallauarak evi gezerek uyuyacak ben her gün nasıl yapayım onu hem işe başlıcam bakıcı mı yapacak öyle...işime karışmasın valla sen kimsin ya bebeği kırk yılda bir gören dış kapının dış mandalının dışı
KKizlar oglunun karnindan gurul gurul sesler geliyo bi haftadan fazla oldu. Bide gazimiz nerdeyse bitmisti yeniden basladibu sesler gazla ilgili mi acaba ne ki bu
Canım bu korsenin normal korselerden ne farkı var ne ise yariyor benide ihtiyacım varCnm latex korse kullanan herkes çok memnunmuş .
Ben kullaniyorum ve faydasıni gördümGünaydın herkese bebegim çok gazlı bazen çığlık çığlığa ağlıyor ne yapsam susmuyor battanyenin içine koyunca susuyor internetten baktim hamak bebeklerin gazını alıyormuş almak istiyorum ama kararsızım kullanan yada duyan varmi
Evet canim denedim de gazi olunca boyle bizimki. Ben bu gurultu belki baska biseydir dedim ama gazmisYaa demek ki çok gazlı Allahtan bir miktarını çıkarıyor yoksa daha zor olurdu. Kızlar yazmıştı rezene anason onları denedin mi?
O kadar özeniyorum ki bebeğiyle bir yere gidenlere.ben aynı evin içinde odadan odaya zOr geçiyorum.
Kizlar sutyen kullaniyor musunuz. Benim göğüslerim cok küçüktü simdi de pek büyümedi yani sutyen takmasam belli olmuyo takmadigim o derece. Ama acaba sarkar mi kucuk de olsa buruşuk sarkik bi gogsum olsun istemiyorum. Sutyen takmali miyim cok rahatsiz ediyoooo
Canım emzirdikce pide gibi oluoValla ben takmiyom emzirirken cok zor oluyo cunku sarkma olayini hic dusinmedim sarkarsa takalim yani
88 gunluguz biz de. Hani sey oluyo ya mesela bi cocuk var tukurme davranisini birakmasini ogretiyosun. Tam ogrendi derken patlama yasiyo ve daha fazla tukuruyo eger o evreyi atlatabilir tutarli olursan cocuk kisa bi zamanda unutuyo tukurme davranisini. Bu da onun gibi patlama yasiyoz simdi sanki kendimi boyle avutuyorum az kaldi bu geciceginin habercisi diyorum :)))K
Cnm kac günlük oldunuz bizim bugun 93 gun oldu. Bi kac gundur ayni sikinti bizde de başladı. Tam yasasin gazimiz bitiyo derken
Bende aldım ancak eşim onla bile emzirtmiyo etraftakiler ne olduğunu bilir garipser bakarmış ayıpmışKızlar belki almayan vardır sona kalmamışımdır belki diye yazayım dedim.
Eskiden kızımı emzirirdim gazını çıkarıp üstünü değiştirip hazırlayıp bir daha emzirip altını değiştirip çıkardım en fazla 1saat 45 dk sonra evde olmam gerekirdi çünkü emzirme saatim gelirdi.
Sonra yanıma sağdığım süt almaya başladım o da ısıtmak gerektiği için zor oldu bir de kızım biberondan sonra bile biraz olsum emmek ister ağlar mecburen eve koşuyorduk hemen
Çok para da vermedim gittim lcw den 15 lira civarına bir emzirme önlüğü aldım o günden beri hayatum değişti..
Evden çıkamayan ben dün açık büfe kahvaltıta gidip saatlerce oturdum yemek yedik denizi emzirdim yemeğin üstüne çay falan içtim hatta cozuttum bide limonata içtim.. orda uyutsam daha da otururdum ama düzeni bozulmasın kalkalım artık dedik.
Emzirme önlüğü candır ♥
Bence 1 mamayla devam etsrn daha iyi olur. Ona alisir hem. Iyi gelmezse degistirirsin. Ben bebelac kullaniyorum arada bir normalde emziriyorum ama bebelac hem fiyat olark cok uygun hem de anne sutune yakin diyolardi bilmiyom ben cok arastirmadim amaKızlar mamamızın sıkça değişmesi zatçrar verir mi ? Birde sma mama hakkında bilginiz varmı kullanan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?