- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.881
Emzirmek ayip olur mu ya eskiler onluk bile takmadan emziriyolardi hicte ayip degil bu bi ihtiyac kociskom de sen ona :))Bende aldım ancak eşim onla bile emzirtmiyo etraftakiler ne olduğunu bilir garipser bakarmış ayıpmış
Bende aldım ancak eşim onla bile emzirtmiyo etraftakiler ne olduğunu bilir garipser bakarmış ayıpmış
Canım sonuçta bebeğin yemek yemesi bu bunda ne ayıp var yani sen yesen ayıp mı. Göğsün görünmesin diye önlüğü takarsın herkes bilsin emziriyo desin nolcak bi yerini mi görüyor. Benim dışarı çıkamamaktan psikolojim bozulmuştu 1,5 saatte çık işini hallet dön. Yetişemiyordum çıkmıyordum artık ama şimdi rahat ettim vallaBende aldım ancak eşim onla bile emzirtmiyo etraftakiler ne olduğunu bilir garipser bakarmış ayıpmış
Ben doğruyu bulana kadar değiştirdim mecburen sorun olmadı aksine bize yarayanı bulduk rahatladık. Sma bizde yeşil kaka yaptı çoğunluktan da bunu duydum. Bir doktor demir oranından kaynaklı sorun değil demiş yeşil kaka için.Kızlar mamamızın sıkça değişmesi zatçrar verir mi ? Birde sma mama hakkında bilginiz varmı kullanan varmı ?
Zaten hem eşler Arasında hem de bütün ikili iliskilerde empati yapmayı başarabilsek herşey çözülür diye düşünüyorum.esasında evlilikte kadın bunu yapıyor Dediğin gibi yorulmuştur,dinlenmek istiyordur filan diye.erkekte yapsa,eşim sürekli evde çocuk bakıyor sıkılmıştır vs diye kendini eşinin yerine koyup düşünse sorun olmayacak@HejaR12 canım hem senin için hem de buradaki tüm anneler için söylüyorum; belki az çok denk gelmişsindir eşim şuan psikilojik tedvi görüyor bazı seanslara da birlikte gidiyoruz. Geçen sefer doktor çok güzel birşey söyledi en büyük problemeniz BİRBİRİNİZ YERİNE DÜŞÜNMENİZ dedi.Yani senin canın gezmek mi istiyor düşünme eşinin yerine söyle, zaten yorgunsa vs sana yorgunum der. Biz devamlı fedakarlık adı altında herşeyi içimize atıyoruz yok eşim yorgun çıkmayalım, yok birşey der onu demeyeyim vs vs....Her iki tarafta birbirine kapalı kutu, erkekler gamsız oldukları içi önemsemiyorlar ama biz içimize atıyoruz sessiz sessiz beklentiye giriyoruz olmayınca da küsüyoruz. Kısaca durum tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok durumu ortaya çıkıyor :)
Zaten hem eşler Arasında hem de bütün ikili iliskilerde empati yapmayı başarabilsek herşey çözülür diye düşünüyorum
Aynen Mesajı düzeltip yeniden yazdım:)Erkeğin empati yapması gerekiyor.ben söylüyorum valla:))içine at at bekle bana göre bişey değil.yapmayacaksa da Söyler Dediğin gibi:)canım aslında empatiden ziyade dediğim gibi aman o üzülmesin, bu yorulmasın diye kendi kendimize başkasının yerine düşünüp karar veriyoruz, bırakın söyleyin zaten olmayacaksa karşı taraf bize söyler
günaydınnnn tombişkolatammm yerimmm seni bennnn:)))
Ah bu kv ler benimkide direk çocuğu ayağa koyuyor sinir oluyorumkıZlaaar...
Başka yere kalmaya gelince düzenimizi değiştirmeye çalışıyorlar...
Normalde evimizde yavrum oynaya oynaya uyur...
K Valide habire Sallıyor ya
Normalde oyun halısında ya da sohbet oynarken uyuyor ya da huysuzlanırsa piş piş yapıp hafif sallayıp uyutuyorum
Tabi saatlerce uyumadığı günler hariç
En sonunda anne sen iyi sallıyorsun yorulmadan ben evde hiç sallamam
Öyle yorucu kendi uyuyor normalde dedim
Nolcak da diyor ne yoracak bu
Çi
Tabi ev işi kendi işin Bebek yemek kolay snaıyorşa
Büyükler unutuyor çocuk bakmayı bence
Ne bileyim kendi evimiz kendi düzenimiz en güzeli
Benim kızımdada var üşütmüştür dediler banaKizlar oglunun karnindan gurul gurul sesler geliyo bi haftadan fazla oldu. Bide gazimiz nerdeyse bitmisti yeniden basladibu sesler gazla ilgili mi acaba ne ki bu
Bende emzirme önlüğünü ucakta arabada acik alanda her yerde özgürce kullaniyorum emzirmemiz engellenemezKızlar belki almayan vardır sona kalmamışımdır belki diye yazayım dedim.
Eskiden kızımı emzirirdim gazını çıkarıp üstünü değiştirip hazırlayıp bir daha emzirip altını değiştirip çıkardım en fazla 1saat 45 dk sonra evde olmam gerekirdi çünkü emzirme saatim gelirdi.
Sonra yanıma sağdığım süt almaya başladım o da ısıtmak gerektiği için zor oldu bir de kızım biberondan sonra bile biraz olsum emmek ister ağlar mecburen eve koşuyorduk hemen
Çok para da vermedim gittim lcw den 15 lira civarına bir emzirme önlüğü aldım o günden beri hayatum değişti..
Evden çıkamayan ben dün açık büfe kahvaltıta gidip saatlerce oturdum yemek yedik denizi emzirdim yemeğin üstüne çay falan içtim hatta cozuttum bide limonata içtim.. orda uyutsam daha da otururdum ama düzeni bozulmasın kalkalım artık dedik.
Emzirme önlüğü candır ♥
Maşallah tatlışkolataya
Sagol teyzesiii bizde arya kuzumuzu yeriiiz haberin olsun :)Gü
günaydınnnn tombişkolatammm yerimmm seni bennnn:)))
Sagol teyzesiiiiMaşallah tatlışkolataya
Merhaba, Avrupa yakası için çocuk doktoru tavsiye etmenizi rica ederim. Son gittiğim hastane de çocuk doktoru değişmiş. Çok memnun kalmadım. Rota virüs aşısı ve 3 ay kontrolü için memnun kaldığınız Dr. tavsiyelerini bekliyorum
Avcilar hospital aydin öztürk biz memnunuzMerhaba, Avrupa yakası için çocuk doktoru tavsiye etmenizi rica ederim. Son gittiğim hastane de çocuk doktoru değişmiş. Çok memnun kalmadım. Rota virüs aşısı ve 3 ay kontrolü için memnun kaldığınız Dr. tavsiyelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?