2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende aldım ancak eşim onla bile emzirtmiyo etraftakiler ne olduğunu bilir garipser bakarmış ayıpmış

ya inan en öküzü bile sen emzirirken inanılmaz bir saygı duyuyor ya da bana denk geldi. Normalde bir yere girdiğinde ister istemez insanlar sana bakar ya, emzirdiğin zaman sen rahatsız olma diye inan insanlar o kadar çaba sarfedip bakışlarını kaçırıyorlar ki sen rahat rahat emziriyorsun. Bir de artık herkes emziriyor yani kimse garipsemez ki tatildeyken çoğu anne inan emzirme önlüğü dahi takmadan emziriyordu yani kimsede meme diye bakmıyordu :)

Bende aldım ancak eşim onla bile emzirtmiyo etraftakiler ne olduğunu bilir garipser bakarmış ayıpmış
Canım sonuçta bebeğin yemek yemesi bu bunda ne ayıp var yani sen yesen ayıp mı. Göğsün görünmesin diye önlüğü takarsın herkes bilsin emziriyo desin nolcak bi yerini mi görüyor. Benim dışarı çıkamamaktan psikolojim bozulmuştu 1,5 saatte çık işini hallet dön. Yetişemiyordum çıkmıyordum artık ama şimdi rahat ettim valla

Kızlar mamamızın sıkça değişmesi zatçrar verir mi ? Birde sma mama hakkında bilginiz varmı kullanan varmı ?
Ben doğruyu bulana kadar değiştirdim mecburen sorun olmadı aksine bize yarayanı bulduk rahatladık. Sma bizde yeşil kaka yaptı çoğunluktan da bunu duydum. Bir doktor demir oranından kaynaklı sorun değil demiş yeşil kaka için.

Zaten hem eşler Arasında hem de bütün ikili iliskilerde empati yapmayı başarabilsek herşey çözülür diye düşünüyorum.esasında evlilikte kadın bunu yapıyor Dediğin gibi yorulmuştur,dinlenmek istiyordur filan diye.erkekte yapsa,eşim sürekli evde çocuk bakıyor sıkılmıştır vs diye kendini eşinin yerine koyup düşünse sorun olmayacak

Zaten hem eşler Arasında hem de bütün ikili iliskilerde empati yapmayı başarabilsek herşey çözülür diye düşünüyorum

canım aslında empatiden ziyade dediğim gibi aman o üzülmesin, bu yorulmasın diye kendi kendimize başkasının yerine düşünüp karar veriyoruz, bırakın söyleyin zaten olmayacaksa karşı taraf bize söyler

Aynen Mesajı düzeltip yeniden yazdım:)Erkeğin empati yapması gerekiyor.ben söylüyorum valla:))içine at at bekle bana göre bişey değil.yapmayacaksa da Söyler Dediğin gibi:)

Ah bu kv ler benimkide direk çocuğu ayağa koyuyor sinir oluyorum

Bende emzirme önlüğünü ucakta arabada acik alanda her yerde özgürce kullaniyorum emzirmemiz engellenemez

Merhaba, Avrupa yakası için çocuk doktoru tavsiye etmenizi rica ederim. Son gittiğim hastane de çocuk doktoru değişmiş. Çok memnun kalmadım. Rota virüs aşısı ve 3 ay kontrolü için memnun kaldığınız Dr. tavsiyelerini bekliyorum

Avcilar hospital aydin öztürk biz memnunuz

Malesef aglamalarda büyükler sürekli bir yorum yapma peşindeler. Cok takmayin kizlar. Siz annesiniz en dogrusunu bilirsiniz. Şöyle bir durum var bizler sadecebiraz tecrubesiziz belki ama buyuklere gore cahiliz. Boyle yanlis düşünceler hakim. Bende cok sey duydum umursamiyorum. Çünkü o benim evladım kimse benim gibi hissedemez onu. Ve o agladiginda acisi sancisi oldugunda kimse benim kadar uzulemez. Benim annem yok oyle yalnizim ki ben bilirim neyin ne kadar aci verdiğini neler yasadigimi. O yuzden hic uzulmeyin guzel anneler. Siz üzülup sinirlenince bebeginiz de etkilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…