- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.901
Kullanıyorum tabiki ve kullanınca sanki sütüm daha çok oluyo ah benimkiler 85 di şimdi 100Kizlar sutyen kullaniyor musunuz. Benim göğüslerim cok küçüktü simdi de pek büyümedi yani sutyen takmasam belli olmuyo takmadigim o derece. Ama acaba sarkar mi kucuk de olsa buruşuk sarkik bi gogsum olsun istemiyorum. Sutyen takmali miyim cok rahatsiz ediyoooo
Bende anlatıyorumda anlamıyorya inan en öküzü bile sen emzirirken inanılmaz bir saygı duyuyor ya da bana denk geldi. Normalde bir yere girdiğinde ister istemez insanlar sana bakar ya, emzirdiğin zaman sen rahatsız olma diye inan insanlar o kadar çaba sarfedip bakışlarını kaçırıyorlar ki sen rahat rahat emziriyorsun. Bir de artık herkes emziriyor yani kimse garipsemez ki tatildeyken çoğu anne inan emzirme önlüğü dahi takmadan emziriyordu yani kimsede meme diye bakmıyordu :)
Maşallah size çok tatlısınızİşte kızçem ve ben
Eki Görüntüle 1892767
Gunaydiinn masallah kuzuyaa
Çok güzelsiniz maşallah kız hani sen kiloluydun yalancıııı çok güzelsiiinİşte kızçem ve ben
Eki Görüntüle 1892767
Sagol canımmGunaydiinn masallah kuzuyaa
15-20ser dakikalik bi kac uykusu oluyo.Gündüzde mi uyumuyor canım?
Aynen bayram tatilinde de bana baskı yapıyorlardı salla diye. Bir de emzikle dalıyor benim oğluşum kaynanam gelip emziğinin çekiyordu ağzından sürekli. Bir kere de ablamdaydım bir baktım ayağında sallıyorherkesin bir şekli var işte annesine sormadan çocuklara müdahale etmek yanlış.
Uykuya tepki olarak Doğan edizi yerimmm:)))ay Ediz bugün uyudu mu acaba diye aklıma gelip gülüyorum kendi kendime:)))15-20ser dakikalik bi kac uykusu oluyo.
Benim oglan uykuya tepki olarak dogdu bacisko bosver :))
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruzCanım bayram tatilinde memlekete gittik ve bebeğim yerini yadirgadi uyku problemi başladı uyuyamayinca agresif oldu huysuz oldu,bu sefer konu aç bu çocuğa geldi benim bebeğimi de çok salladilar uyudun diye ama nafile,neyseki evimize geldik iyi oldu yavrum seni çok iyi anlıyorum Allah yardimcin olsun ama merak etme evinize gidince duzeninizi tekrar kurarsiniz
Sinir olup bi şey diyememek susmakAh bu kv ler benimkide direk çocuğu ayağa koyuyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?