2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Uykuya tepki olarak Doğan edizi yerimmm:)))ay Ediz bugün uyudu mu acaba diye aklıma gelip gülüyorum kendi kendime:)))
Bende artik guluyorum valla :) bi bebek gunluk en fazla 6_7 saat uykuyla nasil dayanir anlamiyorum.iyice cozuttu bu oglan.ben tam gece duzenimiz artik var dedim agzima tikti lafimi

Duygusallığın fazlası da zarar. Başak burcuyum yükselenim akrep, ben de çok duygusalım. Sadece dışardan pek belli olmaz :)
Dünya küçük, görüşür tanışırız inş. Beni de sardı şubat stresi şimdiden. Ücretsiz iznimi uzatmaya çalışacağım. Aslında şimdiye dek kimseninkini uzatmadılar ama prematüre doğum yaptığım için belki insaf ederler. Olmadı yarım gün çalışmak istiyorum bir süre. İşçilere bu hak geldi değil mi? Bilgisi olan var mı kızlar?

Valla hiç bilmiyorum ki canım benim inşallah uzatabilirsin.uzatamazsan da çok şükür Büyüdü kuzular çok küçük sayılmazlar.tabi hiç bırakıp gitmek istemiyor insan ama işte bazen yapacak bişey olmuyo

15-20ser dakikalik bi kac uykusu oluyo.
Benim oglan uykuya tepki olarak dogdu bacisko bosver :))
Benim oğlan da gündüz öyle ama gece uyuyor. Ben doğduğundan beri gece uykularında kundak yapıyorum ona şartlandı sanırım kundaklı olunca uzun uyuyor. Onu şartlayacak bişeyler geliştirebilirsin canım

Benim oğlan da gündüz öyle ama gece uyuyor. Ben doğduğundan beri gece uykularında kundak yapıyorum ona şartlandı sanırım kundaklı olunca uzun uyuyor. Onu şartlayacak bişeyler geliştirebilirsin canım
Bizimde geceler duzene girmisti ama birden bozuldu
Yeniden duzen oturtmaya calisicam simdi

İşi bırakanları anlıyorum artık evlat başka şeymiş. Şuan kimseye emanet edemiyorum. Az daha büyüsün bakalım, anneme bırakacağım. İnş. çok zorlanmayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…