2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin

Bacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin
Canım kamuda mı çalışıyosun?heyet raporları ohalden dolayı zorlaştı diye duydum.kuzenim alıcaktı alamadı.bebeğim küçük desen yardımcı olurlar mı bilmiyorum.keşke doğum izinleri biraz daha uzun olsa ya

Özelde çalışıyorum canım. Acaba tanıdık doktor mu lazım özelden alsak olur mu acaba

Tiny love oyun Halısı kullananlar orda ki Balığı çekince titreyerek geri yukarı çıkıyormuşya yeni öğrendim:))))daha doğrusu arya öğretti:)))tutup çekince titremeye başladı aaaa o neymiş arya diye pek şaşırdım:)))bilmeyenler varsa(ki sanmıyorum:)))o balık öyle göründüğü gibi sadece orda durmuyormuş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…