- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.941
Ben diyorum yavaştan artık valla canımSinir olup bi şey diyememek susmak
Hemen tribe girmesi aaamaaan anlayışlı olun azcık be
Teşekkürler canımmMasallah cok güzelsiniz
Şimdi ne kullanıyosun canımBen doğruyu bulana kadar değiştirdim mecburen sorun olmadı aksine bize yarayanı bulduk rahatladık. Sma bizde yeşil kaka yaptı çoğunluktan da bunu duydum. Bir doktor demir oranından kaynaklı sorun değil demiş yeşil kaka için.
Kız 85 kiloyum buçuğum bile var yüzün tamamını çekemiyorum ondanÇok güzelsiniz maşallah kız hani sen kiloluydun yalancıııı çok güzelsiiin
Bebelac Gold canım 4. denemede buna karar verdim.Şimdi ne kullanıyosun canım
Aminn inşallah canım benimİşi bırakanları anlıyorum artık evlat başka şeymiş. Şuan kimseye emanet edemiyorum. Az daha büyüsün bakalım, anneme bırakacağım. İnş. çok zorlanmayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
Ama elleri filan sicacikBenim kızımdada var üşütmüştür dediler bana
Ouuy masallah sizee yakışıklıya bak yahuu :)İşte oğlum ve ben. Kıskandım hepiniziEki Görüntüle 1892782
Masallah canımm cok güzel kızın allah esirgesin sende cok güzelsiiin haamasallah bebislere ve guzel annelerineee.
bu da kel kizim ve ben:)
kusmustum bir ara evet, sonra da bebek haziranda dogunca oraya kaymistim.İyi benim minoslarda idil kreş e başladı taha büyümeye çalısio.küstun mu sen bize kaçtın haziran annelerine
Canım kamuda mı çalışıyosun?heyet raporları ohalden dolayı zorlaştı diye duydum.kuzenim alıcaktı alamadı.bebeğim küçük desen yardımcı olurlar mı bilmiyorum.keşke doğum izinleri biraz daha uzun olsa yaBacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin
Yardımcı da olamadım amaBacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin
Özelde çalışıyorum canım. Acaba tanıdık doktor mu lazım özelden alsak olur mu acabaCanım kamuda mı çalışıyosun?heyet raporları ohalden dolayı zorlaştı diye duydum.kuzenim alıcaktı alamadı.bebeğim küçük desen yardımcı olurlar mı bilmiyorum.keşke doğum izinleri biraz daha uzun olsa ya
Tanıdık Dr yardımcı olabilir belki.heyet raporu olduktan sonra devlet hastanesi ya da özel farketmez diye biliyorum canımÖzelde çalışıyorum canım. Acaba tanıdık doktor mu lazım özelden alsak olur mu acaba
Cok tesekkur ederiz.Ouuy masallah sizee yakışıklıya bak yahuu :)
Sana da tünaydın yakışıklı maşallah sana
Maşallah ikinizedeİşte oğlum ve ben. Kıskandım hepiniziEki Görüntüle 1892782
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?