- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.961
Teşekkür ederim canımdefnekiz maşallah prensesine sende gayetiyi gözüküyorsun
Çok şekerli diye bıraktım bende onuBebelac Gold canım 4. denemede buna karar verdim.
İnşallah öyledir...Tanıdık Dr yardımcı olabilir belki.heyet raporu olduktan sonra devlet hastanesi ya da özel farketmez diye biliyorum canım
Sagol teyzesiSana da tünaydın yakışıklı maşallah sana
Canım nefret ettim şu işten ya kadının yanında emzirip koyuyorum sallıyorum tabi konuşuyo bişey yapıyo çocuk uyuyamıyo ağlıyo kadın hemen aç bu emzir diyo. sinir oluyorum ya dışardan her ağlama aynı geliyor ama biz anneasiyiz ne derdi var biz biliriz.
Kızım ni tane elektrik süpürgesi sesiyle sakinleşiyor kvlerdeykrn kalabalıktı o sesle uyudu sonra geri uyando ağladı kv hemen yapıştırdı çocuğun başı ağrıdı bi daha açmayın şunu diye. Bide ona kalsa kucakta sallauarak evi gezerek uyuyacak ben her gün nasıl yapayım onu hem işe başlıcam bakıcı mı yapacak öyle...işime karışmasın valla sen kimsin ya bebeği kırk yılda bir gören dış kapının dış mandalının dışı
Dışardaki herkes biliyor zaten senin çocuğunun derdini bir sen bilmiyorsun sanki,bebegini en iyi anne tanır dr dan bile daha iyi bilir ❤aynen her ağlayan bebeğe aç muamelesi yapılıyor sutun yetmiyor sutun yaramıyor vs sanki kendileri hiç çocuk buyutmesilwr sanki çocukları hiç aglamasa sorunsuz buyudu
Aynen ya emme refleksi diye bişey var tatildeyken çocuk her arandıkça aç bu diyorlardı. Moro refleksi var (ani seslere şiddetli hareketlere çocuk kollarını bacaklarını açıyor) korkmuş gibi görünüyor ya durup durup korkak bu çocuk alışsın diye havaya zıplatmaya çalıştılar ben şokkk
Canım bu korsenin normal korselerden ne farkı var ne ise yariyor benide ihtiyacım var
Kızlar belki almayan vardır sona kalmamışımdır belki diye yazayım dedim.
Eskiden kızımı emzirirdim gazını çıkarıp üstünü değiştirip hazırlayıp bir daha emzirip altını değiştirip çıkardım en fazla 1saat 45 dk sonra evde olmam gerekirdi çünkü emzirme saatim gelirdi.
Sonra yanıma sağdığım süt almaya başladım o da ısıtmak gerektiği için zor oldu bir de kızım biberondan sonra bile biraz olsum emmek ister ağlar mecburen eve koşuyorduk hemen
Çok para da vermedim gittim lcw den 15 lira civarına bir emzirme önlüğü aldım o günden beri hayatum değişti..
Evden çıkamayan ben dün açık büfe kahvaltıta gidip saatlerce oturdum yemek yedik denizi emzirdim yemeğin üstüne çay falan içtim hatta cozuttum bide limonata içtim.. orda uyutsam daha da otururdum ama düzeni bozulmasın kalkalım artık dedik.
Emzirme önlüğü candır ♥
İşte oğlum ve ben. Kıskandım hepiniziEki Görüntüle 1892782
Oğluş bir tek bunla rahat kaka yapıyorÇok şekerli diye bıraktım bende onu
masallah bebislere ve guzel annelerineee.
bu da kel kizim ve ben:)
Bacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?