2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Oda oda birlikte geziyoruz canim :)sohbet sarki esliginde ama izin verdigi kadar oluyo tabi :)
Bende götürüyorum ama pislik yapıyor emzik atıp bağırıyor veriyorum tekrar tekrar ee eller temizlikteyken çok zor oluyor elini yıka emziği ver derken 1 dk sürmüyor emziği atması

Kızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
Ben doğumdan sonra çok yoruldum, gelen giden sürekli ev toplamaktan hazırlık yapmaktan. Rapor parasını aldım, kendimi ödüllendirdim bir yardımcı buldum o yapacak. Bahara kadar götürür beni :)
İmkan varsa yorma kendini canım

Anaaa var ondan ama giymiyordum süper mişşş

Canım benim kızım içmedi bir süre sonra midesini bulandırdı en aç anında bile almafı değiştim bende yoksa çok memnunduk ama diğer mamalara kıyasla baya şekerli geldi banada
Anladım kuzum bizim bebişlerin damak zevkine göre hareket ediyoruz valla parmağında oynatıyorlar benim oğlanda en çok onu sevdi

pinar39 nerelerdesin hersey yolundami?
Burdayım cnm bizde 1 hafta sonra 3 aylik oluyoruz şimdilik ameliyat yok takip ediliyoruz ama be egimin kafa çapı büyük 40 cm doğdu su anda 47 bucuk cm bingildak hala yumusa rahat olduğu için doktor ameliyat etmiyor 3 hafta sonra tomografi çekilecek orda herşey netleşti sanırım kafadaki büyüme için beynin normal büyümesi diyor tabiki de beynin büyümesi lazım beyin büyüdükçe kafada büyüyecek diyor genel olarak hiçbir sıkıntısı yok büyüme dışında ama şimdilik kafamız biraz ağır olduğu için tutamiyoruz daha insallah oda plur zamanla bizden böyle iste kızlar

Eklentiler

• FB_IMG_1475006751815.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 115

Cnm benim annem de çocuğu kucağına alıp bunlar sana bakamıyor mu yada baban seni bırakıp gittimi (arkadaşlarıyla dışarı ciktiginda) diye hep bu şekilde seviyor. Ama sürekli sana bakmıyorlar mi diyip duruyor.sinir oluyorum tek benim ki degilmis

Cnm ne güzel yazmışsın. Biz de erken doğuma rağmen çok korumacı olmayalım dedik.çıktık hep dışarı. Ama.hiç huzur vermedi.
Mesela bugün wc gittim duyuyorum ağlıyor dedim susar nasıl olsa. Ama bir süre sonra etini koparmislar gibi bağırmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…