- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.981
Var.vereyim tüyo:)))sal gitsin ben öyle Yaptım:)))Kızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
Oda oda birlikte geziyoruz canim :)sohbet sarki esliginde ama izin verdigi kadar oluyo tabi :)Kızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
Evet kaka konusunda iyi gazda yapmıyo çokOğluş bir tek bunla rahat kaka yapıyor
Ay gelenim gidenim de yok ama dürtüyor beni camlar filanVar.vereyim tüyo:)))sal gitsin ben öyle Yaptım:)))
Bende götürüyorum ama pislik yapıyor emzik atıp bağırıyor veriyorum tekrar tekrar ee eller temizlikteyken çok zor oluyor elini yıka emziği ver derken 1 dk sürmüyor emziği atmasıOda oda birlikte geziyoruz canim :)sohbet sarki esliginde ama izin verdigi kadar oluyo tabi :)
Bende ki metot da aynı saldim çayıra Mevlam kayira elbet birgün yaparızVar.vereyim tüyo:)))sal gitsin ben öyle Yaptım:)))
Ben doğumdan sonra çok yoruldum, gelen giden sürekli ev toplamaktan hazırlık yapmaktan. Rapor parasını aldım, kendimi ödüllendirdim bir yardımcı buldum o yapacak. Bahara kadar götürür beni :)Kızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
Ahahaha aynen bencede en güzeli zaten temizlicez yine pislenecekVar.vereyim tüyo:)))sal gitsin ben öyle Yaptım:)))
Amaan kız boşver zaten sonbahar kış yağmur kar niye silcenAy gelenim gidenim de yok ama dürtüyor beni camlar filan
Anaaa var ondan ama giymiyordum süper mişşşEmzirme önlüğünün yanına birde emzirme atleti aldınmı tamamdır. Kıyafetin içine giyiyosn. Tshirt bile giysen kaldırdığında göbeğin sırtın görünmüyo çünkü body şeklinde. Tık düğmesini açıp emziriyosn . Mutluluk
Ben de saldım haftada bir yarım gün temizliğe abla geliyor o ne yaparsa oKızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
Canım benim kızım içmedi bir süre sonra midesini bulandırdı en aç anında bile almafı değiştim bende yoksa çok memnunduk ama diğer mamalara kıyasla baya şekerli geldi banada
Anladım kuzum bizim bebişlerin damak zevkine göre hareket ediyoruz valla parmağında oynatıyorlar benim oğlanda en çok onu sevdiCanım benim kızım içmedi bir süre sonra midesini bulandırdı en aç anında bile almafı değiştim bende yoksa çok memnunduk ama diğer mamalara kıyasla baya şekerli geldi banada
Burdayım cnm bizde 1 hafta sonra 3 aylik oluyoruz şimdilik ameliyat yok takip ediliyoruz ama be egimin kafa çapı büyük 40 cm doğdu su anda 47 bucuk cm bingildak hala yumusa rahat olduğu için doktor ameliyat etmiyor 3 hafta sonra tomografi çekilecek orda herşey netleşti sanırım kafadaki büyüme için beynin normal büyümesi diyor tabiki de beynin büyümesi lazım beyin büyüdükçe kafada büyüyecek diyor genel olarak hiçbir sıkıntısı yok büyüme dışında ama şimdilik kafamız biraz ağır olduğu için tutamiyoruz daha insallah oda plur zamanla bizden böyle iste kızlarpinar39 nerelerdesin hersey yolundami?
Ağlayan her çocuk açmı allah aşkına. Şu lafı duydukça lohusalığıma geri dönüyorum ya. Bizimde huyumuz değişti ağlıyoruz bu aralar, altımız pisse, uykumuz gelmişse, acıktıysak hatta abarttık uyanırken bile bazen şiddetli ağlıyoruz. Kv bi kere gördü bu ağlamayı. Oda uyanırken. Gitmiş bebekleri şuan kocaman olan 2-3 kşiye sormuş. Onlarda açtır kesin demişler. Şimdi eşimi aradı önce açtır dedi eşim yok dedi, bana söyledi hayır dedim, çocuğu kucağına alıp severken sen açmısın annem ondanmı ağlıyosun diye seviyo.
Afedersiniz ama b.k çıkarmada üstlerine yok.
Zaten en başından beri mama vermemizi istiyordu ama olmadı Allahıma bin şükür.
canım neden? ben çok takip edemiyorum bilmiyorum sıkıntıyı ama şahsi fikrim anne ne kadar rahat olursa bebekte o kadar rahat oluyor. Benimle aynı zamanlarda doğum yapan bir arkadaşım da ne tuvalete gidebiliyor ne de duşa girebiliyorum dedi. Ama hiç bırakmıyor çocuğu ağlayacak diye. Ben bıraktım girdim tuvalete en fazla 1-2 dakika ağladı zaten çıktım, gün içinde de aynı şekilde bir işim varsa önce onu hallettim sonra ona baktım ya da aynı anda yaptım. Dışarı çık bırak ağlasın çocuk bir süre sonra susar hiç panikleme bebek bu sonuçta. Bir süre sonra ki bu süre çok kısa inan senin hayatına ve tempona da adapte oluyor. Ben 10 günlükten beri hep dışarıdayım, çocuksuzken gittiğimiz heryere hala gidiyoruz hiçbir zaman çocukla zor olur demedim ne olacak ağlasa alırsın kucağına susar, kakasını yapsa 2 dakika da değiştirirsin.
Devamlı evde ve sadece 2-3 kişi ile korumacı bir şekilde büyüyen çocuklar genelde anneye bağımlı ve dış dünyaya kapalı olabiliyorlar, hem de gelişimleri için önemli dış dünya ile ne kadar önce tanışırsa ve sağlıklı bir şekilde uyaranlara maruz kalırsa fiziki ve psikolojik gelişimi o kadar sağlıklı ve ileride oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?