2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Oooyy yerim ben onu nasilda guzel gulmus
O da topigimizin guclu bebeklerinden.insallah hersey yolunda gidecek ve guzel haberler alcaz sizden.
Yuruyup kostuklari gunleride gorcez insallah annesi.gec olsun guc olmasin demisler iyi olsunda hersey zamanla olur zaten
Arada yaz bize.
Cok cok opuyrm ikinizide

Ay bende yanımda birileri olsa en azından öyle büyük işler için günlük kadın tutacaktım ama kimse yok bende korkuyorum evime yabancı birini almaya bebekte var neler duyuyoruz. Biraz paranoya gibi gelebilir sizlere ama mesela ben genel anestezidenden korkuyordum bebeğimi kaçırırlar beni taciz ederler filan diye haberleri izlemiyorum artık.

Maşallah çok tatlı bu kuzuuuu
Canım mutlaka yaz bize tomografiden sonra ameliyattan önce de yaz tefriciye okuruz burda. Benim kızım da ameliyat olcak biliyosun birbirimize destek olmalıyız fırsat buldukça gel canım

rabbim iyi insan larla karşılaştırsin

Rabbim şifa versin ameliyata hiç gerek kalmasın yavrum benim ya güler yüzüne kurban olsunlar senin

matsiyahoje rapor isleri su an cok zor canim.ogrenci kardesime 1 gun rapor alamadik.hicbir doktor vermiyor.ankarada bir arkadasim 700tl verip ozel bir hastaneden aldi zorla.bir arastir ama zor canim insallah bulursun bir yer

Kızlar eşim zatürre olmuş yarın tahlil verecek belki verem bile olabilirmiş bizim için Dualarınızı eksik etmeyin inşallah

matsiyahoje canim rapor meselesiyse benimde cuma günü dogum iznim bitiyor ve ücretsiz izinde alamıyorum hastanem vermiyor memur olduğum halde. Rapor arıyorum bende ohal den dolayı kimse yanaşmıyor.. Tanıdık bir doktor bulmak lazım hastaneye yatış şeklinde verebilirler. Parayla bulabilirsin araştır canım bende araştırıyorum Adanada'yim burda bulabilirsem sanada söylerim.

Bacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin
Cnm şu dönemde heyet almak mucize.alabilirsen helal olsun derim.ohal den dolayı kimse bırak heyeti normal rapor vermiyor

Bende adana da arastirmistim.hastaneye yatış olması lazimmis

Canim benim bebek hasta ya sizde etkilenmeyin diye col girmiyorum ben rabbimnhepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin insallah çok öpüyorum sizleri güzel anneler :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…