- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.001
Bende aldım kullanmak nasip olmadı henüz.Bende aldım ancak eşim onla bile emzirtmiyo etraftakiler ne olduğunu bilir garipser bakarmış ayıpmış
Oooyy yerim ben onu nasilda guzel gulmusBurdayım cnm bizde 1 hafta sonra 3 aylik oluyoruz şimdilik ameliyat yok takip ediliyoruz ama be egimin kafa çapı büyük 40 cm doğdu su anda 47 bucuk cm bingildak hala yumusa rahat olduğu için doktor ameliyat etmiyor 3 hafta sonra tomografi çekilecek orda herşey netleşti sanırım kafadaki büyüme için beynin normal büyümesi diyor tabiki de beynin büyümesi lazım beyin büyüdükçe kafada büyüyecek diyor genel olarak hiçbir sıkıntısı yok büyüme dışında ama şimdilik kafamız biraz ağır olduğu için tutamiyoruz daha insallah oda plur zamanla bizden böyle iste kızlar
Ay bende yanımda birileri olsa en azından öyle büyük işler için günlük kadın tutacaktım ama kimse yok bende korkuyorum evime yabancı birini almaya bebekte var neler duyuyoruz. Biraz paranoya gibi gelebilir sizlere ama mesela ben genel anestezidenden korkuyordum bebeğimi kaçırırlar beni taciz ederler filan diye haberleri izlemiyorum artık.Ben doğumdan sonra çok yoruldum, gelen giden sürekli ev toplamaktan hazırlık yapmaktan. Rapor parasını aldım, kendimi ödüllendirdim bir yardımcı buldum o yapacak. Bahara kadar götürür beni :)
İmkan varsa yorma kendini canım
Dur bak bu dediklerinizi tekrarlayıp içimi rahatlatıp salayım bendeAmaan kız boşver zaten sonbahar kış yağmur kar niye silcen
Maşallah çok tatlı bu kuzuuuuBurdayım cnm bizde 1 hafta sonra 3 aylik oluyoruz şimdilik ameliyat yok takip ediliyoruz ama be egimin kafa çapı büyük 40 cm doğdu su anda 47 bucuk cm bingildak hala yumusa rahat olduğu için doktor ameliyat etmiyor 3 hafta sonra tomografi çekilecek orda herşey netleşti sanırım kafadaki büyüme için beynin normal büyümesi diyor tabiki de beynin büyümesi lazım beyin büyüdükçe kafada büyüyecek diyor genel olarak hiçbir sıkıntısı yok büyüme dışında ama şimdilik kafamız biraz ağır olduğu için tutamiyoruz daha insallah oda plur zamanla bizden böyle iste kızlar
Ay bende yanımda birileri olsa en azından öyle büyük işler için günlük kadın tutacaktım ama kimse yok bende korkuyorum evime yabancı birini almaya bebekte var neler duyuyoruz. Biraz paranoya gibi gelebilir sizlere ama mesela ben genel anestezidenden korkuyordum bebeğimi kaçırırlar beni taciz ederler filan diye haberleri izlemiyorum artık.
Rabbim şifa versin ameliyata hiç gerek kalmasın yavrum benim ya güler yüzüne kurban olsunlar seninBurdayım cnm bizde 1 hafta sonra 3 aylik oluyoruz şimdilik ameliyat yok takip ediliyoruz ama be egimin kafa çapı büyük 40 cm doğdu su anda 47 bucuk cm bingildak hala yumusa rahat olduğu için doktor ameliyat etmiyor 3 hafta sonra tomografi çekilecek orda herşey netleşti sanırım kafadaki büyüme için beynin normal büyümesi diyor tabiki de beynin büyümesi lazım beyin büyüdükçe kafada büyüyecek diyor genel olarak hiçbir sıkıntısı yok büyüme dışında ama şimdilik kafamız biraz ağır olduğu için tutamiyoruz daha insallah oda plur zamanla bizden böyle iste kızlar
Evet canım ne oldu birsey yok insallah
Allah korusun Can'ım, inşallah korktuğunuza uğratmasın RabbimKızlar eşim zatürre olmuş yarın tahlil verecek belki verem bile olabilirmiş bizim için Dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Allah korusun Can'ım, inşallah korktuğunuza uğratmasın Rabbim
Cnm şu dönemde heyet almak mucize.alabilirsen helal olsun derim.ohal den dolayı kimse bırak heyeti normal rapor vermiyorBacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin
Cnm özel fark etmiyor.ben 30 yere sordum en az. Ama maalesef.tanıdık da vardı içinde.Özelde çalışıyorum canım. Acaba tanıdık doktor mu lazım özelden alsak olur mu acaba
Cnm Allah korusun. Gönlünü ferah tut.Kızlar eşim zatürre olmuş yarın tahlil verecek belki verem bile olabilirmiş bizim için Dualarınızı eksik etmeyin inşallah
İyi bulmuş. Parası neyse verecektik olmadı.matsiyahoje rapor isleri su an cok zor canim.ogrenci kardesime 1 gun rapor alamadik.hicbir doktor vermiyor.ankarada bir arkadasim 700tl verip ozel bir hastaneden aldi zorla.bir arastir ama zor canim insallah bulursun bir yer
Bende adana da arastirmistim.hastaneye yatış olması lazimmismatsiyahoje canim rapor meselesiyse benimde cuma günü dogum iznim bitiyor ve ücretsiz izinde alamıyorum hastanem vermiyor memur olduğum halde. Rapor arıyorum bende ohal den dolayı kimse yanaşmıyor.. Tanıdık bir doktor bulmak lazım hastaneye yatış şeklinde verebilirler. Parayla bulabilirsin araştır canım bende araştırıyorum Adanada'yim burda bulabilirsem sanada söylerim.
Canim benim bebek hasta ya sizde etkilenmeyin diye col girmiyorum ben rabbimnhepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin insallah çok öpüyorum sizleri güzel anneler :) :)Oooyy yerim ben onu nasilda guzel gulmus
O da topigimizin guclu bebeklerinden.insallah hersey yolunda gidecek ve guzel haberler alcaz sizden.
Yuruyup kostuklari gunleride gorcez insallah annesi.gec olsun guc olmasin demisler iyi olsunda hersey zamanla olur zaten
Arada yaz bize.
Cok cok opuyrm ikinizide
Cnm Allah korusun. Gönlünü ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?