- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.021
Sağol teyzesi tesekkur ederiz :)Rabbim şifa versin ameliyata hiç gerek kalmasın yavrum benim ya güler yüzüne kurban olsunlar senin
Çok sağol canim ben sürekli burdayım ama sizi kötü etkilememek için yazmıyorum allahima bin sukurvalim yaşıyor ve bizlere hep gülüyor buda yeter insallah bundan sonra da sağlıklı bir yaşam sürerler canim sende yaz mutlaka bana haberleselim hepMaşallah çok tatlı bu kuzuuuu
Canım mutlaka yaz bize tomografiden sonra ameliyattan önce de yaz tefriciye okuruz burda. Benim kızım da ameliyat olcak biliyosun birbirimize destek olmalıyız fırsat buldukça gel canım
Ay Allah korusun yoktur inşallah öyle bişeyKızlar eşim zatürre olmuş yarın tahlil verecek belki verem bile olabilirmiş bizim için Dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Amin hepimizi canımrabbim iyi insan larla karşılaştırsin
Amin canim sana da çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle sifalar versin yavruna gelisimimiz iyi maşallah canim 2 bucuk aylıkken 6300 gr 60 cm idi şimdi 8 gun sonra 3 aylik oluyoruz o zaman tekrar baktircam hemşire çok iyi dedi sizinki nasıl cnmpinar39 canım maşallah bebeğine rabbim sıfasini versin inşallah gelişimi boyu kilosu nasıl. ..
Ay Allah korusun yoktur inşallah öyle bişey
Amin canim sana da çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle sifalar versin yavruna gelisimimiz iyi maşallah canim 2 bucuk aylıkken 6300 gr 60 cm idi şimdi 8 gun sonra 3 aylik oluyoruz o zaman tekrar baktircam hemşire çok iyi dedi sizinki nasıl cnm
Canım ben özelde çalışıyorum bana da mı vermezler?matsiyahoje canim rapor meselesiyse benimde cuma günü dogum iznim bitiyor ve ücretsiz izinde alamıyorum hastanem vermiyor memur olduğum halde. Rapor arıyorum bende ohal den dolayı kimse yanaşmıyor.. Tanıdık bir doktor bulmak lazım hastaneye yatış şeklinde verebilirler. Parayla bulabilirsin araştır canım bende araştırıyorum Adanada'yim burda bulabilirsem sanada söylerim.
Canım gecmiş olsun allah korusun insallah öyle bişey yokturAllah razı olsun canım bizimde tam 3 aylıkken 6500 kılo 64cm boy
Canım nasıl yaptın direkt gidip sordun mu doktorlaraCnm özel fark etmiyor.ben 30 yere sordum en az. Ama maalesef.tanıdık da vardı içinde.
Canım inşallah doktorun abartmasıdır çok geçmiş olsunİnşallah canim Dualarınızı eksik etmeyin...
Aiy sagol teyzesiiiii tesekkur eder
Valla konus bir canim inşallah verirler ben bimere dahi şikayette bulundum 3 aylık bebeği nasıl bırakabilirim daha minicik istifayı dahi düşünüyorum çözüm bulamassamCanım ben özelde çalışıyorum bana da mı vermezler?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kötü bir şey çıkmaz inşallah sen içini ferah tutKızlar eşim zatürre olmuş yarın tahlil verecek belki verem bile olabilirmiş bizim için Dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Çok sağol canim ben sürekli burdayım ama sizi kötü etkilememek için yazmıyorum allahima bin sukurvalim yaşıyor ve bizlere hep gülüyor buda yeter insallah bundan sonra da sağlıklı bir yaşam sürerler canim sende yaz mutlaka bana haberleselim hep
İnşallah canim Dualarınızı eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?