2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Olabilir büyük ve yabancı bir yerde yaşayınca oluyor böyle korkular, biz küçük bir yerde tümaile yaşıyoruz herkes tanıdık oluyor burda. Ozaman sende iş bölümü yap kendine parça parça yap işlerini canım. Ben oğlumun gece ve gündüz uzun uykusundayken yaparım işim varsa

Kızlar bebeğimin saçları baya dökğlmeye başladı sevdiğim zaman elime geliyo yastığında oluyo 2-3 gündür normal mi sizinkilern de dökülüyor mu böyle ?
Dökülüyor bizim de bayadır. Kestik biz sıfıra vurduk rahatladık çünkü o saçları da yiyordu eli sürekli ağzındaydı kakasından saç çıkıyor sonra

Evet cnm direk doktorlar var işin içinde. Ben alamadım. O yüzden ücretsiz izne ayrıldım
Ohal çok pis vurdu bizi.
Aslında kullanmadığım yıllık izinleri kullanabilirim rapor alamazsam ama onları sonraya saklamak istiyorum kızım ameliyat olursa çok ihtiyaç olacak onlara
Ben hala anlamıyorum ohal benim raporumu nasıl etkiliyor ki özelde çalışıyorum etkilememesi lazım

Cnm hastanelere bakanlıktan yazı gelmiş. Kesinlikle rapor verilmeyecek.eğer verilirse o hasta hastanede yatacak diye.tabi bu heyet için geçerli.

Bebişine mama veren annelere sorum.kızlar ben kızıma geceleri mama vermeye başladım ama gazı çok kötü kokmaya başladı. Normal mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…