- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.041
Kızlar bebeğimin saçları baya dökğlmeye başladı sevdiğim zaman elime geliyo yastığında oluyo 2-3 gündür normal mi sizinkilern de dökülüyor mu böyle ?
Amin teyzesi insallah :) :)Canımcım yaz, paylaş ki ortak olalım dertlerimize.
Maşallah kuzuna, gülücükleri eksik olmasın yüzünden :)))
Benim bebeğim daha boylemkafasini kaldıramıyorEki Görüntüle 1893013 biz iki aylık olduk teyzoşkoletalar
Canimm gönlünü ferah tut rabbim dermansız dert vermesin ikisininde tedavisi var cok şükürKızlar eşim zatürre olmuş yarın tahlil verecek belki verem bile olabilirmiş bizim için Dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Evet cnm direk doktorlar var işin içinde. Ben alamadım. O yüzden ücretsiz izne ayrıldımCanım nasıl yaptın direkt gidip sordun mu doktorlara
İnşallah canim yarın tahlil verecek 15 gün sonra çıkacak nasıl geçecek bu 15 gün bilmiyorum.
Oyyy popsunu ısırır.imEki Görüntüle 1893013 biz iki aylık olduk teyzoşkoletalar
Olabilir büyük ve yabancı bir yerde yaşayınca oluyor böyle korkular, biz küçük bir yerde tümaile yaşıyoruz herkes tanıdık oluyor burda. Ozaman sende iş bölümü yap kendine parça parça yap işlerini canım. Ben oğlumun gece ve gündüz uzun uykusundayken yaparım işim varsaAy bende yanımda birileri olsa en azından öyle büyük işler için günlük kadın tutacaktım ama kimse yok bende korkuyorum evime yabancı birini almaya bebekte var neler duyuyoruz. Biraz paranoya gibi gelebilir sizlere ama mesela ben genel anestezidenden korkuyordum bebeğimi kaçırırlar beni taciz ederler filan diye haberleri izlemiyorum artık.
Oy maşallah ya poposunu yerim onunnnn..Eki Görüntüle 1893013 biz iki aylık olduk teyzoşkoletalar
Dökülüyor bizim de bayadır. Kestik biz sıfıra vurduk rahatladık çünkü o saçları da yiyordu eli sürekli ağzındaydı kakasından saç çıkıyor sonraKızlar bebeğimin saçları baya dökğlmeye başladı sevdiğim zaman elime geliyo yastığında oluyo 2-3 gündür normal mi sizinkilern de dökülüyor mu böyle ?
Aslında kullanmadığım yıllık izinleri kullanabilirim rapor alamazsam ama onları sonraya saklamak istiyorum kızım ameliyat olursa çok ihtiyaç olacak onlaraEvet cnm direk doktorlar var işin içinde. Ben alamadım. O yüzden ücretsiz izne ayrıldım
Ohal çok pis vurdu bizi.
Sağol kuzum senin prensesin resmi yok mu ya çok merak ediyorumpinar39 kurban olurummmm yaaa kuzunnnn çooook tatlı Rabbim size bağışlasın inşallah hepsi geçecek annesi sen Allah'a inan ve güven.
Aslında kullanmadığım yıllık izinleri kullanabilirim rapor alamazsam ama onları sonraya saklamak istiyorum kızım ameliyat olursa çok ihtiyaç olacak onlara
Ben hala anlamıyorum ohal benim raporumu nasıl etkiliyor ki özelde çalışıyorum etkilememesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?