2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Grip olduğum için dün nane limon yaptım içine 1-2 tutam kekikte koyup demledim onu içtim. Deniz bugün çok fazla uyudu ve çok sakindi (normalde çok hareketli ve kendi kendine sesler çıkarıyordu) kekik dokunmuş olabilir mi? Onu böyle görmeye alışık değilim. Hiç araştırmadan içtim umarım hata etmemişimdir

Ben de yemeklere kekik koyuyorum arada ama hic oyle farkli bi hsl dikkatimi cekmedi kac gunluk deniz? Belki de artik kolaylasiyodur hersey duzene giriyodur

Bacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin
Valla tatlim ben de ugrastim ama tanidik yoksa cok zor ohal nedeniyle vermiyolar yasakmış

Ben cok giremiyorum kizlar daha once paylastiysaniz kacirdim ek gidaya nezaman baslasak benim oglus 3 aylik oldu

Kizlar oglumun bugun 3 aylik izlemi vardı 1100gr almış ama sadece 1cm uzamis cok üzüldüm sizce dr a götürmelimiyim. Normal mi 1 ayda 1cm gecen ay 4cm uzamisti neden bu kadar az uzadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…