- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.061
Cnm.ıhlamur ver.ben 1 haftadir veriyordum.ise yaramıyor heralde derken bugün düzeldi gibiBenim kızımda grip ya bayramdan bri bende öyle düzenlemedik bi türlü
Seksen günlük daha bi zararı olmaz demi şeker koymalımıyım öksürük hırıltı aksırma hepsi varCnm.ıhlamur ver.ben 1 haftadir veriyordum.ise yaramıyor heralde derken bugün düzeldi gibi
Halsizlik ateş yoktu ama burnu doluydu
Can'ım o günler de gelecek inşallah merak etme. Maaşallah çok tatlı olmuş paşanBenim bebeğim daha boylemkafasini kaldıramıyor
Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Grip olduğum için dün nane limon yaptım içine 1-2 tutam kekikte koyup demledim onu içtim. Deniz bugün çok fazla uyudu ve çok sakindi (normalde çok hareketli ve kendi kendine sesler çıkarıyordu) kekik dokunmuş olabilir mi? Onu böyle görmeye alışık değilim. Hiç araştırmadan içtim umarım hata etmemişimdir
Valla tatlim ben de ugrastim ama tanidik yoksa cok zor ohal nedeniyle vermiyolar yasakmışBacişkolatalarım bu cuma doğum iznim bitiyor. Heyet raporu almak istiyorum nasıl alınır özel hastane verir mi bide doktora gidip bebeğim için heyet raporu almak istiyorum desem verir mi?? Nolur yardım edin
103 günlük Can'ım, bilemedim inşallah öyledir garipsedim yavrumun bu haliniBen de yemeklere kekik koyuyorum arada ama hic oyle farkli bi hsl dikkatimi cekmedi kac gunluk deniz? Belki de artik kolaylasiyodur hersey duzene giriyodur
Insallah canim bi bak bakalim yarin nasil olcak103 günlük Can'ım, bilemedim inşallah öyledir garipsedim yavrumun bu halini
Oh ne güzel ben de başlasam iyi olurBen diyorum yavaştan artık valla canım
Kadin almak en iyisi benim misafirim geliyo surekli yoruldum bebislede kalkismak zorKızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
Canım benim her bebek aynı değil ki benim bebişimde onunla aynı ayda olan bebeklerin yaptığı bazı şeyleri yapmıyor hepsi farklı zamanla herşeyi yapacaklar inşallahBenim bebeğim daha boylemkafasini kaldıramıyor
Duuur yapma ısıramazsın sen diyettesinOyyy popsunu ısırır.im
Inşallah canimCanım benim her bebek aynı değil ki benim bebişimde onunla aynı ayda olan bebeklerin yaptığı bazı şeyleri yapmıyor hepsi farklı zamanla herşeyi yapacaklar inşallah
Diyette değilsen al bi ısırıkOy maşallah ya poposunu yerim onunnnn..
Kartlarını sevsinler nerden aldın onları
Bebişine mama veren annelere sorum.kızlar ben kızıma geceleri mama vermeye başladım ama gazı çok kötü kokmaya başladı. Normal mi bilemedim.
Bebişine mama veren annelere sorum.kızlar ben kızıma geceleri mama vermeye başladım ama gazı çok kötü kokmaya başladı. Normal mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?