2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm bende arastirdim rapor vermiyolar kolay kolay ben de ucretsiz izin aldim

Sizin bebeklerde de el kaldirip,eline bakma olayi var mi ya. Hep ayni kolunu kaldirip eline bakiyor.Ellerini tanıyormuş dogru mu ?
Benim ğlumda elini yumruk yapim öyle bi inceliyoki elini uzayli görmüs gibi kitleniyo pür dikkat inceliyo cok gülüyorum cok normalmis kendini taniyomus

iyi geceler kızlar..yrın konrol ve rota virüs aşımız var.bugün saağlık ocgidip tartırayım dedim kızımı.yarını bekleyemedim.dr muz uayenede tamamen çıplak tatrtıya koyuyor.bezi dahil çıkartarak bugün sağlık ocağında da aynı şekilde tarttık bu ay sadece 520 gr almışız.ççok üzüldüm rp 1200 civar alıyrken bu ay çok az almış.hiç mama vermedim şidye dek hep anne süütü..geceleri uyku düzeniniz ve emme durularınız nsl?

Canim benim bebek hasta ya sizde etkilenmeyin diye col girmiyorum ben rabbimnhepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin insallah çok öpüyorum sizleri güzel anneler :) :)

Cnm çok tatlı maaşallah. Gülen yüzleriniz solmasın hiç inşallah. Her zaman gel burda ol bol bol dertleşiriz. Hiç birimiz etkilenmeyiz merak etme.

eastnbull

Tek ben değil mişim bunları yaşayan. Benim kv değil de annem yaptı bilakis. Hatta sonunda kavga ettik. En son bana bir de sevmek bakmaktır dedi artık o söz üzerine benim kayışlar koptu.

Cnm bu aylarda bebeklerin çevreye ilgisi arttığı için daha az besleniyorlar. Ben sağıp verdiğim şçin kaç ml içiyorlardı ne kadar içiyorlar ölçebildim. Bizimkiler de eskisi kadar çok içmiyorlar.

Benim ğlumda elini yumruk yapim öyle bi inceliyoki elini uzayli görmüs gibi kitleniyo pür dikkat inceliyo cok gülüyorum cok normalmis kendini taniyomus

Allah razı olsun. Rahatladim simdi . Cok komik oluyor evet ama insan acaba diyor. Her gün bir sey öğreniyoruz kendisinden superman gibi uçacak yakında o koluyla

Limon ve nanenin sütü azalttığını duydum doğru mu bilmiyorum nette okumuştum

Kizlar oglumun bugun 3 aylik izlemi vardı 1100gr almış ama sadece 1cm uzamis cok üzüldüm sizce dr a götürmelimiyim. Normal mi 1 ayda 1cm gecen ay 4cm uzamisti neden bu kadar az uzadi
Canım her ay 4 cm uzasa anormal olur djmj çoxuk 1 yaşında 98 cm 2 yaşında 6 yaş çocuk ebatı nda olur benim gayet normal yani canim

Canım her ay 4 cm uzasa anormal olur djmj çoxuk 1 yaşında 98 cm 2 yaşında 6 yaş çocuk ebatı nda olur benim gayet normal yani canim
Ne biliym topiktekilee hep uzun boylu benimki bu ay hic uzamamis nerdeyse tedirgin olmustum enine uzuyor benim oglan 94 gunluk 6100gr 57 cm senin oglusunla yakindi tarihler sanirim ne kadar oldu seninki. Bu arada benim oglusum da sanki seninkine benziyo bakinca sanki oglumu görüyorum

gunaydin kizlar nasilsiniz
yunus emre bugun 74 gunluk oldu
basta emzik vermemistim ama simdi vermeye basladim tam alisti sayilmaz cani isteyince emiyor :)
bu arada bende acayip bi istah var kizlar ya cok yiyorum dogumdan sonra 2 kg aldim
uzuluyorum

Canım o da şifayı kapmış olmasın halsizleşiyorlar çünkü şifayı kapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…