- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.081
Cnm bende arastirdim rapor vermiyolar kolay kolay ben de ucretsiz izin aldimAslında kullanmadığım yıllık izinleri kullanabilirim rapor alamazsam ama onları sonraya saklamak istiyorum kızım ameliyat olursa çok ihtiyaç olacak onlara
Ben hala anlamıyorum ohal benim raporumu nasıl etkiliyor ki özelde çalışıyorum etkilememesi lazım
Benim ğlumda elini yumruk yapim öyle bi inceliyoki elini uzayli görmüs gibi kitleniyo pür dikkat inceliyo cok gülüyorum cok normalmis kendini taniyomusSizin bebeklerde de el kaldirip,eline bakma olayi var mi ya. Hep ayni kolunu kaldirip eline bakiyor.Ellerini tanıyormuş dogru mu ?
Canim benim bebek hasta ya sizde etkilenmeyin diye col girmiyorum ben rabbimnhepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin insallah çok öpüyorum sizleri güzel anneler :) :)
Cnm benim annem de çocuğu kucağına alıp bunlar sana bakamıyor mu yada baban seni bırakıp gittimi (arkadaşlarıyla dışarı ciktiginda) diye hep bu şekilde seviyor. Ama sürekli sana bakmıyorlar mi diyip duruyor.sinir oluyorum tek benim ki degilmis
iyi geceler kızlar..yrın konrol ve rota virüs aşımız var.bugün saağlık ocgidip tartırayım dedim kızımı.yarını bekleyemedim.dr muz uayenede tamamen çıplak tatrtıya koyuyor.bezi dahil çıkartarak bugün sağlık ocağında da aynı şekilde tarttık bu ay sadece 520 gr almışız.ççok üzüldüm rp 1200 civar alıyrken bu ay çok az almış.hiç mama vermedim şidye dek hep anne süütü..geceleri uyku düzeniniz ve emme durularınız nsl?
Benim ğlumda elini yumruk yapim öyle bi inceliyoki elini uzayli görmüs gibi kitleniyo pür dikkat inceliyo cok gülüyorum cok normalmis kendini taniyomus
Canim benim çok sağol yaCnm çok tatlı maaşallah. Gülen yüzleriniz solmasın hiç inşallah. Her zaman gel burda ol bol bol dertleşiriz. Hiç birimiz etkilenmeyiz merak etme.
Limon ve nanenin sütü azalttığını duydum doğru mu bilmiyorum nette okumuştum3 kisi olduk o zaman :) canim aksamdan 1 bucuk lt suyun icinde yarim dilimlenmis limon,cok az taze nane,yarim dilimlenmis yesil elma koydum.bu aksam icine salatalik maydanozda koyucam.vucudun arinmasinda cok etkiliymis.bunu zatiflamaktan cok vucudumun arinmasi ocin iciyorum.ama zayiflamayada yardimci oluyordur mutlaka
Ben de öyle duymuştum canım yazını okumadan yazdım baktım sen de yazmışsın :)Canım annenin ve maydanozun anne sütünü azalttığı söyleniyor fazla kaçırma dikkat et
Şok şok şok !!!
Rüyamda hamileydim
Ne öyle bi istegim ne korkum ne de düsüncem vardı bilincaltım bu konuda bombos olmalıydı
Ben bi su iceyim gidip.
Herkese gunaydin bu arada :)
Canım her ay 4 cm uzasa anormal olur djmj çoxuk 1 yaşında 98 cm 2 yaşında 6 yaş çocuk ebatı nda olur benim gayet normal yani canimKizlar oglumun bugun 3 aylik izlemi vardı 1100gr almış ama sadece 1cm uzamis cok üzüldüm sizce dr a götürmelimiyim. Normal mi 1 ayda 1cm gecen ay 4cm uzamisti neden bu kadar az uzadi
Maşallah Suphanallah :))Eki Görüntüle 1893013 biz iki aylık olduk teyzoşkoletalar
Ne biliym topiktekilee hep uzun boylu benimki bu ay hic uzamamis nerdeyse tedirgin olmustum enine uzuyor benim oglanCanım her ay 4 cm uzasa anormal olur djmj çoxuk 1 yaşında 98 cm 2 yaşında 6 yaş çocuk ebatı nda olur benim gayet normal yani canim
Biz sadece mamayla besleniyoruz gazı kokmuyor canımBebişine mama veren annelere sorum.kızlar ben kızıma geceleri mama vermeye başladım ama gazı çok kötü kokmaya başladı. Normal mi bilemedim.
Canım o da şifayı kapmış olmasın halsizleşiyorlar çünkü şifayı kapıncaKızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Grip olduğum için dün nane limon yaptım içine 1-2 tutam kekikte koyup demledim onu içtim. Deniz bugün çok fazla uyudu ve çok sakindi (normalde çok hareketli ve kendi kendine sesler çıkarıyordu) kekik dokunmuş olabilir mi? Onu böyle görmeye alışık değilim. Hiç araştırmadan içtim umarım hata etmemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?