2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Perşembe gün 7600 kg 64 cm di canım boy kilo genetik olarak gidio o yüzden şimdi az uzasa ergenlik te boy atıp dengeyi kuruo lar. 13 temmuz dogumlu benim oluş seninki hangi gün atsana foto bakiyim minnosuna

gunaydin kizlar nasilsiniz
yunus emre bugun 74 gunluk oldu
basta emzik vermemistim ama simdi vermeye basladim tam alisti sayilmaz cani isteyince emiyor :)
bu arada bende acayip bi istah var kizlar ya cok yiyorum dogumdan sonra 2 kg aldim
uzuluyorum
Kız yeni topiğimize geel hepimiz zayıflıyoooz kos :)

Gecen haftalar cok soguktu ank almistim ama kucuk gelir diye geri verdim nevşehir de yasiyorum ben buranin hep bi ayazı olur alcam yine boyle bi sey
Bize de hadiye geldi böyle ama yünle örülmüş gibi duruyor ancak oldu gidip değiştireceğim üstünde 9-12 ay yazıyor bir de kalıplar küçük sanırım.

matsiyahoje canım daha yeni arkadaşım aldı ya, hem de sadece doktora gidip durumunu anlatmış yani bebeğim ar iznim doldu demiş(öğretmen), vermişler raporunu bir sonrakini psikiyatriden alırsın demiş ama

Selamlar güzel anneler... Kinseye geri donus yapamadigim icin affedin beni. Kaldi ki bana yazdiklarinizi bile okuyamadim
Ailecek gribe yakalandik. Üsütsek amenna ama densizin biri hasta cocukla geldi. Salya sümük hastaligin ilk evresiydi. Bulasması kaçınılma oldu.
Bir haftadir gecmedi. Kendimde hasta olunca herkesle ve evle ilgilenmek zayiflatti beni.
Bu aralar cok dertliyim. Bayagi bisey kacirdigim icinde ayrica uzgunum. Bomba haberler var ise yardimsever annelerden bekliyorum:)

Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim...

En bomba haber, zayıflama topigi açtık topluca -güya- diyet yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…