- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.101
Çok güzel olmuşlarKizlar bakin minnosumun pusetine asmaya bi nevi donence yaptim iplerini de taktimmi tamamdir. Insallah sever minigim
4. Ayda yavaştan başlanıyor. İlk 6 ay anne sütü ama 4. Ayda öğün olarak değilde tadım olarak başlanıyor.Ben cok giremiyorum kizlar daha once paylastiysaniz kacirdim ek gidaya nezaman baslasak benim oglus 3 aylik oldu
Bakıyor yalıyor şap şap emiyor elleriniSizin bebeklerde de el kaldirip,eline bakma olayi var mi ya. Hep ayni kolunu kaldirip eline bakiyor.Ellerini tanıyormuş dogru mu ?
Maşallah ya çok tatlıEki Görüntüle 1893204 Ahanda yukledim yasasinn. Bu da benim paşam herkese gunaydin
Perşembe gün 7600 kg 64 cm di canım boy kilo genetik olarak gidio o yüzden şimdi az uzasa ergenlik te boy atıp dengeyi kuruo lar. 13 temmuz dogumlu benim oluş seninki hangi gün atsana foto bakiyim minnosunaNe biliym topiktekilee hep uzun boylu benimki bu ay hic uzamamis nerdeyse tedirgin olmustum enine uzuyor benim oglan94 gunluk 6100gr 57 cm senin oglusunla yakindi tarihler sanirim ne kadar oldu seninki. Bu arada benim oglusum da sanki seninkine benziyo bakinca sanki oglumu görüyorum
Oyyy maşallah benziolar gerçekten yaEki Görüntüle 1893204 Ahanda yukledim yasasinn. Bu da benim paşam herkese gunaydin
Eki Görüntüle 1893204 Ahanda yukledim yasasinn. Bu da benim paşam herkese gunaydin
Ahahah yerim kuzuuuum ne kadar tatlı masallaaah yaEki Görüntüle 1893204 Ahanda yukledim yasasinn. Bu da benim paşam herkese gunaydin
Kız yeni topiğimize geel hepimiz zayıflıyoooz kos :)gunaydin kizlar nasilsiniz
yunus emre bugun 74 gunluk oldu
basta emzik vermemistim ama simdi vermeye basladim tam alisti sayilmaz cani isteyince emiyor :)
bu arada bende acayip bi istah var kizlar ya cok yiyorum dogumdan sonra 2 kg aldim
uzuluyorum
canım benim oğlumda eli ağzında hep hiç incelemedi ama normal mi acaba ayaklarını yukarıya kaldırınca ayaklarını inceliyo amaBenim oğlum henüz elini incelemiyor. 2 elini birden gırtlağına kadar soktuğu için göremiyo sanırım:/
Maşallah benim oglusuma benziyor kız bu tatlı şeyEki Görüntüle 1893204 Ahanda yukledim yasasinn. Bu da benim paşam herkese gunaydin
Gecen haftalar cok soguktu ank almistim ama kucuk gelir diye geri verdim nevşehir de yasiyorum ben buranin hep bi ayazı olur alcam yine boyle bi seyMaşallah ya çok tatlınerden aldınız bu tulumu canım havalar o kadar soğudu mu ya buraya daha erken sanırım onlar.
Bize de hadiye geldi böyle ama yünle örülmüş gibi duruyor ancak oldu gidip değiştireceğim üstünde 9-12 ay yazıyor bir de kalıplar küçük sanırım.Gecen haftalar cok soguktu ank almistim ama kucuk gelir diye geri verdim nevşehir de yasiyorum ben buranin hep bi ayazı olur alcam yine boyle bi sey
Selamlar güzel anneler... Kinseye geri donus yapamadigim icin affedin beni. Kaldi ki bana yazdiklarinizi bile okuyamadim
Ailecek gribe yakalandik. Üsütsek amenna ama densizin biri hasta cocukla geldi. Salya sümük hastaligin ilk evresiydi. Bulasması kaçınılma oldu.
Bir haftadir gecmedi. Kendimde hasta olunca herkesle ve evle ilgilenmek zayiflatti beni.
Bu aralar cok dertliyim. Bayagi bisey kacirdigim icinde ayrica uzgunum. Bomba haberler var ise yardimsever annelerden bekliyorum:)
Tesekkur ederiz.Maşallah ikinizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?