- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.121
Cok gecmis olsun.Selamlar güzel anneler... Kinseye geri donus yapamadigim icin affedin beni. Kaldi ki bana yazdiklarinizi bile okuyamadim
Ailecek gribe yakalandik. Üsütsek amenna ama densizin biri hasta cocukla geldi. Salya sümük hastaligin ilk evresiydi. Bulasması kaçınılma oldu.
Bir haftadir gecmedi. Kendimde hasta olunca herkesle ve evle ilgilenmek zayiflatti beni.
Bu aralar cok dertliyim. Bayagi bisey kacirdigim icinde ayrica uzgunum. Bomba haberler var ise yardimsever annelerden bekliyorum:)
Cok tesekkur ederizMaşşalah cnm sizede , ne güzelsiniz ana oğul
Yok valla nerdeee. Esim biraz yardimci oluyor sagolsun oyle ufak ufak gelisiguzel yapiyoruz isteKızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
Cok gecmis olsun. En kisa surede toparlanir evladin insallah. Cok da tatli masallah.Burdayım cnm bizde 1 hafta sonra 3 aylik oluyoruz şimdilik ameliyat yok takip ediliyoruz ama be egimin kafa çapı büyük 40 cm doğdu su anda 47 bucuk cm bingildak hala yumusa rahat olduğu için doktor ameliyat etmiyor 3 hafta sonra tomografi çekilecek orda herşey netleşti sanırım kafadaki büyüme için beynin normal büyümesi diyor tabiki de beynin büyümesi lazım beyin büyüdükçe kafada büyüyecek diyor genel olarak hiçbir sıkıntısı yok büyüme dışında ama şimdilik kafamız biraz ağır olduğu için tutamiyoruz daha insallah oda plur zamanla bizden böyle iste kızlar
Amin canim çok sagolasinCok gecmis olsun. En kisa surede toparlanir evladin insallah. Cok da tatli masallah.
Hahaha:) evet cok guldum superman gibi ucacaklar o yumruklarlaAllah razı olsun. Rahatladim simdi . Cok komik oluyor evet ama insan acaba diyor. Her gün bir sey öğreniyoruz kendisindensuperman gibi uçacak yakında o koluyla
Kızlar eşim zatürre olmuş yarın tahlil verecek belki verem bile olabilirmiş bizim için Dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Ben de normal prima kullanıyorum kakası ya bele çıkıyor ya da bacaklardangünaydın anneler hangi marka bez kullanıyorsunuz ben primuum care kullanıyodum sızdırma yapıyo diye hugies e geçtim ama oda sanki kalıp gibi pek yumuşak degil siz neler kullanıyosunuz yeniden bez alacaz migrostan bezler indirime girdi 2-6 ekim arası ne alalım sizce tavsiyelerinizi bekliyorum
Eklemiştim bi kaç tane canım senin için de ekleyeyim teyzesi:)Sağol kuzum senin prensesin resmi yok mu ya çok merak ediyorum
Oyyy paşammm ne tatlısının sennnn kuzummmEki Görüntüle 1893204 Ahanda yukledim yasasinn. Bu da benim paşam herkese gunaydin
Ben de normal prima kullanıyorum kakası ya bele çıkıyor ya da bacaklardan
Ki ben sık değiştiririm
Neden böyle oluyor anlamadım
Can bebe kullandım bi sıra ama prima daha pamuklu geldi ona devam ettim
Selamlar güzel anneler... Kinseye geri donus yapamadigim icin affedin beni. Kaldi ki bana yazdiklarinizi bile okuyamadim
Ailecek gribe yakalandik. Üsütsek amenna ama densizin biri hasta cocukla geldi. Salya sümük hastaligin ilk evresiydi. Bulasması kaçınılma oldu.
Bir haftadir gecmedi. Kendimde hasta olunca herkesle ve evle ilgilenmek zayiflatti beni.
Bu aralar cok dertliyim. Bayagi bisey kacirdigim icinde ayrica uzgunum. Bomba haberler var ise yardimsever annelerden bekliyorum:)
Biz molfix kullanıyoruz memnunuzgünaydın anneler hangi marka bez kullanıyorsunuz ben primuum care kullanıyodum sızdırma yapıyo diye hugies e geçtim ama oda sanki kalıp gibi pek yumuşak degil siz neler kullanıyosunuz yeniden bez alacaz migrostan bezler indirime girdi 2-6 ekim arası ne alalım sizce tavsiyelerinizi bekliyorum
Eklemiştim bi kaç tane canım senin için de ekleyeyim teyzesi:)[/QUOTE .!.:Oyy oyy minnak cok seker maşallah,suphanallah
Bu da benim oglum
Büyük numarasına geç istersen canım küçüldüyse ondan çıkıyordurBen de normal prima kullanıyorum kakası ya bele çıkıyor ya da bacaklardan
Ki ben sık değiştiririm
Neden böyle oluyor anlamadım
Can bebe kullandım bi sıra ama prima daha pamuklu geldi ona devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?