- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.141
Ya hu hepsi mi yemelik olur maşallahEki Görüntüle 1893258
Veeeee fotoğrafı çektikten on saniye sonra uyanan bir adet yaramaz :)
Eki Görüntüle 1893260
Biz bugün 3 buçuk aylık olduk
Can'ım kaç günlük bebis ne kadar veriyorsun mamaBiz sadece mamayla besleniyoruz gazı kokmuyor canım
Geçmiş olsunSelamlar güzel anneler... Kinseye geri donus yapamadigim icin affedin beni. Kaldi ki bana yazdiklarinizi bile okuyamadim
Ailecek gribe yakalandik. Üsütsek amenna ama densizin biri hasta cocukla geldi. Salya sümük hastaligin ilk evresiydi. Bulasması kaçınılma oldu.
Bir haftadir gecmedi. Kendimde hasta olunca herkesle ve evle ilgilenmek zayiflatti beni.
Bu aralar cok dertliyim. Bayagi bisey kacirdigim icinde ayrica uzgunum. Bomba haberler var ise yardimsever annelerden bekliyorum:)
82 günlük canım bazen 4 ölçü bazen 3.5 veriyorum.Can'ım kaç günlük bebis ne kadar veriyorsun mama
Canım bana sen sormuştun sanırım İzmir de hangi Dr a gidiyorsun diye sen de İzmir de mi yaşıyorsun? Senin bildiğin güvendiğin biri var mı peki?Evet cnm direk doktorlar var işin içinde. Ben alamadım. O yüzden ücretsiz izne ayrıldım
Ohal çok pis vurdu bizi.
Aynen bu da öyleydi bulamadim büyüğünü sonra alirim artik bi gelsin kisliklar magazalar bombos hic bi sey kalmamış bayram sonrası bi de gecis dönemiBize de hadiye geldi böyle ama yünle örülmüş gibi duruyor ancak oldu gidip değiştireceğim üstünde 9-12 ay yazıyor bir de kalıplar küçük sanırım.
Ya masallah ne guzel saci var benimki gayet parlak bi bebekEklemiştim bi kaç tane canım senin için de ekleyeyim teyzesi:)
Bizimde arka taraf kel:))döküldü hepsi:))Ya masallah ne guzel saci var benimki gayet parlak bi bebek
Nasıl besleniyor canım içiyor mu mamayı?82 günlük canım bazen 4 ölçü bazen 3.5 veriyorum.
Tesekkurler canim benimGeçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim...
En bomba haber, zayıflama topigi açtık topluca -güya- diyet yapıyoruz :)
Cok tesekkurler :)Cok gecmis olsun.
Huggies onermem cokckalin bi yapisi var. İlk etapta prima kullaniyorduk ama malum iki bebege birden bez alinca az tasarruf ederek molfixe gectik :))günaydın anneler hangi marka bez kullanıyorsunuz ben primuum care kullanıyodum sızdırma yapıyo diye hugies e geçtim ama oda sanki kalıp gibi pek yumuşak degil siz neler kullanıyosunuz yeniden bez alacaz migrostan bezler indirime girdi 2-6 ekim arası ne alalım sizce tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben de aşırı sıkamıyorumAynen canim arada sizdirma yapsada prima en iyisi. Birde bana cok bol bagliyorsun ondan boyle oluyor diyorlar. Gercekten cok sikmiyorum 3 saatte bir muhakkak degistiriyorum.
Kapi dolap hic silemiyorum uc aydir. İslak mendile bağladim inan :) icat edenden Allah razi olsunKızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
4-9 kg biz 6 yızBüyük numarasına geç istersen canım küçüldüyse ondan çıkıyordur
Yavruu yeyim mi ellerini sana kalmasin :) masallah arya yaEklemiştim bi kaç tane canım senin için de ekleyeyim teyzesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?