- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.161
Beni de uzen bu oldu zaten. Düşüncesizler mi yoksa umursamazlar mi bilemedimHasta insanların bu eve gelmelerini anlamiyorum..anlamayacağım..ne kadar düşüncesizce.. gecmis olsub canım. İnşallah cabucak atlatirsiniz
İçiyor ama baya döküyor içerken ben anlayamıyorum tam olarak ne kadar içtiğini Medela Calma biberon da aldık o da farketmedi. Dökerek yemeyi seviyor sanırımNasıl besleniyor canım içiyor mu mamayı?
Ha haaKapi dolap hic silemiyorum uc aydir. İslak mendile bağladim inan :) icat edenden Allah razi olsun
Çıtçıtlı atlet giydiriyorsan onu biraz büyüğünden giydir o küçük olunca da öyle yanlara gidiyor4-9 kg biz 6 yız
Küçükte değil aslında
İçine doğru çekeceğine beline ya da bacaklarına doğru gidiyor kaka
Ya senin oğluşa bakinca cizdigin resim geliyor gozumun onune. Sanki o resime bakilarak sonradan bu kuzu cizilmis gibi. Masallahh :)Eki Görüntüle 1893258
Veeeee fotoğrafı çektikten on saniye sonra uyanan bir adet yaramaz :)
Eki Görüntüle 1893260
Biz bugün 3 buçuk aylık olduk
Tesekkurler cook :)Geçmiş olsun
Ay aynı ben bende kendin kestimIyi siz kuafore gidebiliyosunuz kızlar. Bende yok oyle bi olay. Durmuyor hic Toprak bey. Saclarim cok uzamisti kendim kestim geçenlerde. Allahtan elimden geliyor yoksa yanmistim kalcama kadar uzamisti bakamiyodum da bebisten dolayi fena olmuştu.
Buyur teyzoşu sana yarım porsiyonLittlestar popişini gördüğümüz için herkes popişine talip olmuş bende bir dilim isterim maşallah kuzuya
Tesekkurler. Kesinlikle... Bu durumdan sonra ablam bana şu yazilari gonderdi. Benimde ilk aklima gelen kapiya mi yapistirmaliyim acaba oldu.insanbuL geçmiş olsun. Dış kapıya asmak lazım bulaşıcı hastalığı olan lütfen evine dönsün diye ne düşüncesizlik ya
Ben niye kendi kendime konusmuşum :)Ahanda burak özçivitin tahtını sallayacak yakışıklı bizim topikten doğmus :) masallahh
Hani ya popis :) gerci bitirmişler bana kalmamis :)Buyur teyzoşu sana yarım porsiyon
Oyyy gülusunu yesinler senin kuzucum. Maşallah kokla bol bol bizim yerimize annesiEki Görüntüle 1893258
Veeeee fotoğrafı çektikten on saniye sonra uyanan bir adet yaramaz :)
Eki Görüntüle 1893260
Biz bugün 3 buçuk aylık olduk
Kizlar sinirim çok bozuk oğlumu okuldan almaya gittim küçüğü de etrafı görsün diye kangurunun ön kısmına koydum. Yaşlı bir amca maşallah çok tatlı hakkını helal et dedi şap öptü çocuğu. Ya hasta mısın değil misin ne bileyim ben niye opuyorsun el kadar bebeği. Ne kadar düşüncesiz bazı insanlar
YaaÇıtçıtlı atlet giydiriyorsan onu biraz büyüğünden giydir o küçük olunca da öyle yanlara gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?