- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.181
Baka kaldım zaten ne tepki verecegimi şaşırdım uzaklaşıp çocuğun suratını sildim hemen. Zaten uykusuzluktan ruh gibi dolaşıyorum tepkisiz kaldım. Normal bir anima denk gelse soverdim bayaOhaa ! İnsan şok oluyor öyle durumlarda.anlik yani kalıyorsunuz oyle
Canim naneyi duymustumda limonu ilk kez duydum ya.naneyo cok az koyuyorum birkac yaprak.limonda yarim.limon azaltmiyodur insallahLimon ve nanenin sütü azalttığını duydum doğru mu bilmiyorum nette okumuştum
Ay ki yamam ben bu prensese ya maşallah subhanallah ne kadar tatlı allah bagislasinEklemiştim bi kaç tane canım senin için de ekleyeyim teyzesi:)
Hiii amanııınKizlar sinirim çok bozuk oğlumu okuldan almaya gittim küçüğü de etrafı görsün diye kangurunun ön kısmına koydum. Yaşlı bir amca maşallah çok tatlı hakkını helal et dedi şap öptü çocuğu. Ya hasta mısın değil misin ne bileyim ben niye opuyorsun el kadar bebeği. Ne kadar düşüncesiz bazı insanlar
Canim çok sağol ne bileyim hepiniz annesiniz hassas donemleriniz ya etkilemek istememistim sizi sizde unutmayın beni hep yazın :) :)pinar39 canım tez zamanda ortalama değere ulaşırsınız inşallah. Sen hep gel buraya yaz hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada. Neden kötü etkilenelim melek bütün bebişlerimiz.
Sağol canım benim hepimizin evladını bağışlasın inşallahAy ki yamam ben bu prensese ya maşallah subhanallah ne kadar tatlı allah bagislasin
Masallah gulusunu sevsinlerYa senin oğluşa bakinca cizdigin resim geliyor gozumun onune. Sanki o resime bakilarak sonradan bu kuzu cizilmis gibi. Masallahh :)
Bir program var sacinin rengini degistirip bakiyosun hangi renk yakisti diye internetten bulabilirsinVeee radikal bi karar Alıp yarın kuaföre gitmeye karar verdim:)))şimdiden sardı heyecanı:)))e tabi kolay değil aylar sonra gitmek heyecanlandırır:)))saçımın rengini açtırmayayım diyordum ama aryayı yarın babasıyla anneannesine bırakıcam o Yüzden açtırabilirim.renk önerilerinizi alayım kızlar.saçım şuan profil fotomda ki renk
Ayy benimde benzer bi durum otobuste geldi basima yasli bi teyze oglumun basini olsadi elini yuzune surdu. Nasil cektigimi bilemedim cocugu. Dokunmayin mikrop kapar cok ufak napiyosunuz diye tepki verdim hemen. Gercekten sinir bozuyor bazi kisiler.Kizlar sinirim çok bozuk oğlumu okuldan almaya gittim küçüğü de etrafı görsün diye kangurunun ön kısmına koydum. Yaşlı bir amca maşallah çok tatlı hakkını helal et dedi şap öptü çocuğu. Ya hasta mısın değil misin ne bileyim ben niye opuyorsun el kadar bebeği. Ne kadar düşüncesiz bazı insanlar
Masallah canim benim cok tatliEki Görüntüle 1893258
Veeeee fotoğrafı çektikten on saniye sonra uyanan bir adet yaramaz :)
Eki Görüntüle 1893260
Biz bugün 3 buçuk aylık olduk
Masallah isirmalik bu yaEki Görüntüle 1893204 Ahanda yukledim yasasinn. Bu da benim paşam herkese gunaydin
Baka kaldım zaten ne tepki verecegimi şaşırdım uzaklaşıp çocuğun suratını sildim hemen. Zaten uykusuzluktan ruh gibi dolaşıyorum tepkisiz kaldım. Normal bir anima denk gelse soverdim baya
Herkes 3. Aydan sonra tattirmaya basla diyoda neleri tattiracagim acemilik zor4. Ayda yavaştan başlanıyor. İlk 6 ay anne sütü ama 4. Ayda öğün olarak değilde tadım olarak başlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?