2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ohaa ! İnsan şok oluyor öyle durumlarda.anlik yani kalıyorsunuz oyle
Baka kaldım zaten ne tepki verecegimi şaşırdım uzaklaşıp çocuğun suratını sildim hemen. Zaten uykusuzluktan ruh gibi dolaşıyorum tepkisiz kaldım. Normal bir anima denk gelse soverdim baya

Veee radikal bi karar Alıp yarın kuaföre gitmeye karar verdim:)))şimdiden sardı heyecanı:)))e tabi kolay değil aylar sonra gitmek heyecanlandırır:)))saçımın rengini açtırmayayım diyordum ama aryayı yarın babasıyla anneannesine bırakıcam o Yüzden açtırabilirim.renk önerilerinizi alayım kızlar.saçım şuan profil fotomda ki renk

Hiii amanııın

pinar39 canım tez zamanda ortalama değere ulaşırsınız inşallah. Sen hep gel buraya yaz hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada. Neden kötü etkilenelim melek bütün bebişlerimiz.
Canim çok sağol ne bileyim hepiniz annesiniz hassas donemleriniz ya etkilemek istememistim sizi sizde unutmayın beni hep yazın :) :)

Bir program var sacinin rengini degistirip bakiyosun hangi renk yakisti diye internetten bulabilirsin

Ayy benimde benzer bi durum otobuste geldi basima yasli bi teyze oglumun basini olsadi elini yuzune surdu. Nasil cektigimi bilemedim cocugu. Dokunmayin mikrop kapar cok ufak napiyosunuz diye tepki verdim hemen. Gercekten sinir bozuyor bazi kisiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…