- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.401
Amin canım benim her şeyin başı sağlık. İyi olsunlar da kilonun çok önemi yokEvet cnm 34 haftalik doğdu. 11 gün kuvezde kaldı. Haftada 1 gün görebiliyordum. Çok şükür geçti gitti o günler. Allah yavrularımıza sağlık versin.
Ben seni profildeki kız gibi hayal ediyorum bir de şişko çirkin anadan öyle güzel çocuk olur mu bi yanlışın var benceBeni merak eden olursa söyliyim sisko ve çirkin bir kadın
Deme yaBende mavi gozluyum ama oğulların ikisi de babaları gibi kahverengi gözlü oldu bende beceremedim
Rabbim sağlık versin canım en önemlisi buAynen canım bende katılıyorum benim oglum 4100 gram dogdu 2. Gun 4000 e duştu fazla vermedi ödemi yoktu ama gel görki cok iştahsız zorla yediriyorum kilo alımıda yavaş yine buna bin şükür sağlıklı hareketli bir bebek
Hoşgeldin canimmMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında çoktandır yazılarınızı okuyup takipteydim bende üye olmak istedim,benide aranıza alırsanız çok sevinirim.adım kubra bende 29 temmuzda doğum yaptım kızım oldu adi da Elif : ) Allahim hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin huzur ve mutlulukla buyutelim inşallah :))
Hoş geldin canımMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında çoktandır yazılarınızı okuyup takipteydim bende üye olmak istedim,benide aranıza alırsanız çok sevinirim.adım kubra bende 29 temmuzda doğum yaptım kızım oldu adi da Elif : ) Allahim hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin huzur ve mutlulukla buyutelim inşallah :))
Hoşgeldin canimm[/QU
Hosbulduk canim :)Rabbim sağlık versin canım en önemlisi bu
Hosbulduk canim :)Hoşgeldin canimm
Hosbulduk canim :)[/QUOTE
Hoş geldin caniimMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında çoktandır yazılarınızı okuyup takipteydim bende üye olmak istedim,benide aranıza alırsanız çok sevinirim.adım kubra bende 29 temmuzda doğum yaptım kızım oldu adi da Elif : ) Allahim hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin huzur ve mutlulukla buyutelim inşallah :))
o zaman iyi ki yaptırmışsın aşıyı. asker yada polisse eşin şark görevi bitince batı hakkınız olur daha rahat bir yere gelirsiniz inşallah.:)) yok canım karistirmiyosun doğru tuncelideyim şimdilik bi kaç yıl bakalım
:)) sonra ki durağımız neresi olacak bilmiyorum
sende elif bebişimizde aramıza hoşgeldiniz :)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında çoktandır yazılarınızı okuyup takipteydim bende üye olmak istedim,benide aranıza alırsanız çok sevinirim.adım kubra bende 29 temmuzda doğum yaptım kızım oldu adi da Elif : ) Allahim hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin huzur ve mutlulukla buyutelim inşallah :))
Ay sagol canım benim güzel dileklerin içino zaman iyi ki yaptırmışsın aşıyı. asker yada polisse eşin şark görevi bitince batı hakkınız olur daha rahat bir yere gelirsiniz inşallah.
vay be çok etkilendim senin gözündeki beni beğendim valla oğlum olsa alırım hehe :)Hic hatirlamiyorum onu. Degilimdir :) mesajlarindan bana hissettirdigin siyah dalgali orta kesim sacli,koyu renk gözlü, beyaz tenli, melankolik, gizemli, coook zeki (cunku hepimize dair bi cok seyi geriye dönuk hatirlayabiliyorsun):) ayaklari yere saglam basan,fazla dalgadan hoşlanmayan:) kocasinin bitanesi denizinin hayat kaynagi bi hatun hissiyati veriyorsun :)
Senin tipini merak ediom ben yavay be çok etkilendim senin gözündeki beni beğendim valla oğlum olsa alırım hehe :)
ayrıca nickimden dolayı şişman demediğin için de çok naziksin :)
zekam için iltifatına teşekkür ederim bu arada
sen hep gülen hayat dolu ve aşırı özgüvenli biri gibisin. yüzün tam anlattığım gibi olan bir arkadaşıma benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?